Neverwinter Nights 2 Collector edition
PC

1 899
Nákupem získáte 57 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 12048
  • NWN 2 je postavena na novém enginu, díky němuž je grafický rozdíl mezi oběma díly více než markantní. Největší vylepšení zaregistrujete v singleplayerové kampani, kde se tvůrci snaží uplatnit některé z prvků, jež jste mohli spatřit v jejich Knights of the Old Republic. Její děj se bude odehrávat opět uvnitř a v blízkém okolí města Neverwinter, jež se pokouší vzpamatovat z obléhání a bitev, které utrpělo. Hráč si vytvoří úplně novou postavičku. Obsidian lpí na tom, aby byl příběh co možná nejvíce věrohodný, takže to bude především o osobním růstu hlavního hrdiny, jeho zodpovědnosti a všech možných dobrodružstvích a neštěstích, jež ho potkala na cestě. Hrdina (resp. hlavní postavička, jejíž hrdinskost budete muset prokázat), původem z vesnice v močálech v oblasti západního přístavu, bude tentokrát moci mít hned tři společníky pro boj s nepřáteli (počítá se s 80 typy monster všeho druhu). Každý z nich má vlastní důvod, proč je s vámi, vycházející z jeho minulosti. Váš výběr těchto kolegů na druhou stranu zase ovlivní, co vás na cestě potká. Budete je moci přímo ovládat a manipulovat s věcmi v jejich inventáři, což v původní hře nešlo. A podobně jako to bylo v KotOR 2, bude mít váš hrdina i v NWN 2 na své společníky nějaký vliv podle toho, co jim řekne. Systém konverzací byl pro lepší efekt upraven, takže nyní působí filmově (úhly kamer, přiblížení k tváři mluvčího, apod.).

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    VYDANÍ V ČR BYLO ZRUŠENO

    Kusově omezená sběratelská edice bude vyvedena v překrásné krabici ve stylu velké knihy o rozměrech 245x190x60 mm a bude obsahovat navíc: plátěnou mapu, starobylý prsten, 40 stránkový Art book, music DVD, In game item - Blessed of Waukeen, Neverwinter Nights 1 + oba datadisky.

    NWN 2 je postavena na novém enginu, díky němuž je grafický rozdíl mezi oběma díly více než markantní. Největší vylepšení zaregistrujete v singleplayerové kampani, kde se tvůrci snaží uplatnit některé z prvků, jež jste mohli spatřit v jejich Knights of the Old Republic. Její děj se bude odehrávat opět uvnitř a v blízkém okolí města Neverwinter, jež se pokouší vzpamatovat z obléhání a bitev, které utrpělo. Hráč si vytvoří úplně novou postavičku. Obsidian lpí na tom, aby byl příběh co možná nejvíce věrohodný, takže to bude především o osobním růstu hlavního hrdiny, jeho zodpovědnosti a všech možných dobrodružstvích a neštěstích, jež ho potkala na cestě. Hrdina (resp. hlavní postavička, jejíž hrdinskost budete muset prokázat), původem z vesnice v močálech v oblasti západního přístavu, bude tentokrát moci mít hned tři společníky pro boj s nepřáteli (počítá se s 80 typy monster všeho druhu). Každý z nich má vlastní důvod, proč je s vámi, vycházející z jeho minulosti. Váš výběr těchto kolegů na druhou stranu zase ovlivní, co vás na cestě potká. Budete je moci přímo ovládat a manipulovat s věcmi v jejich inventáři, což v původní hře nešlo. A podobně jako to bylo v KotOR 2, bude mít váš hrdina i v NWN 2 na své společníky nějaký vliv podle toho, co jim řekne. Systém konverzací byl pro lepší efekt upraven, takže nyní působí filmově (úhly kamer, přiblížení k tváři mluvčího, apod.).
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (93)

    • Solo

      I sens some disturbens in the Force my padavan.

      jo zase se nekdo vyznamenal :-(
      se z toho po....

      clovek se tady snazi aby meli odbyt a oni nas takhle odbydou

      to je des!!!!!!

    • Martin Schovanec

      all: velice spatne zpravy

      Vazeny zakazniku,
      mame pro vas velice spatnou zpravu, pro mnohe RPG fandy asi ta nejhorsi zprava tohoto roku. Neverwinter Nights 2 Collector edition v CR nebude dostupna. V pondeli jsme se od zastupce prav na NWN2 pro CR, firmy SevenM, tuto nemilou skutecnost dozvedeli a vlastne do teto chvile jsme nedelali nic jineho nez obvolavali vsechny mozne dodavatele po EU a USA, zda by

      dokazali nejake kusy zajistit, kdyz oficialne se v CR prodavat nebude. Bohuzel bezvysledne :(

      Na dotaz vydavateli, jak se mohlo neco takoveho vubec stat, nam bylo odpovezeno Lukasem Skolilem ze SevenM toto, cituji: " SeVeN M u Atari DE zamluvila 700ks NWN 2 Collectors (500 pro CZ a 200 pro SK) již 2 měsíce před předpokládaným releasem. Toto množství nám bylo potvrzeno. Bez udání důvodu nám však bylo minulý týden sděleno, že pro nás žádné ks nemají a objednávka nebude vykryta. Požádali jsme proto, jestli by nebyly nějaké ks v Atari UK, avšak se stejným vysledkem. Collectors edici k dispozici mít nebudeme z důvodů, které nám nejsou zatím známy."

      Pro mnohe zainteresovane v oboru, je az neuveritelne, ze ATARI, ktera je jednou nohou v bankrotu, si nedokaze pohlidat takto zasadni predvanocni titul. O urovni spoluprace s ATARI svedci i to, ze podklady pro lokalizace (manual) bezne verze dostal SevenM az tento tyden a disky s hrou stale jeste nedorazili. Vydani bezne verze se ocekava, pokud se u ATARI zase neco nezdrzi, kolem 15. listopadu.

      Vsechny tyto problemy nas moc mrzi a chapeme vase pocity, kdyz jste se tesil na sberatelskou edici a ted nic... Chcete se tedy zeptat, zda predobjednavku mame zmenit na beznou verzi za 899 Kc ci objednavku kompletne zrusit.

    • fireballcze

      Nema smysl nad tim badat. Proste nezbyva nez cekat a doufat ze je to odklad posledni...

    • Michal

      Leda že by překlad normální edice zdržel i Collector's Edition, protože musí v ČR vyjít v jeden den?

    • charlez

      Lokalizace: kompletně v angličtině

      ja ne vychazim z toho co je na karte tehle hry

    • Christof

      charles> než začneš mlít něco o hloupých komentářích...

      Martin Schovanec
      2006-10-31 12:45:16

      Sallow: bohuzel, podle SevenM bude asi 10.11. Dostali pozde podklady pro lokalizaci (manual, krabice).

    • charles

      Re: Alder
      neumis cist, hra je kompletne v anglictine! co to tu meles o prekladu, priv nez budes mit nejake hloupe komentare, koukni se na dostupne informace

      spis bych cekal problem ze strany distributora nebo dodavatele ....

    • Alder

      vedet ze se to vydani zdrzi kvuli prekladu ktery se mi stejne nebude libit tak si to radeji obednam v zahranici a zaplatim si dopravu nejakou spedicni firmou

    • Petr Bumbálek

      uz je to tady ... tak 3.11. to nebude :-(

    • Aleš Sirotek

      ten prsten vypada divne, to sou dva, nebo se snim da tocit, ci co ?

      jinak doufam, ze za 2000 je aspon zlatej ! :)

    • Anonym

      Budou fotky?

    • Vit Stuller

      By me zajimalo jestli tady u tyhle bude i ta figurka Aspect of Bahamut.Do se to nak zjistit od dodavatele?

    • thr

      kdo chce vedet jak vypada ten ring, artbook, mapa a figurka, hodne okem semhle:
      http://www.fr.atari.com/index.php?pg=product&id=494
      btw: slepe zavidim vam cechum, co to budete mit doma uz 3 listopadu. k nam na slovensko to buh vi kdy, diky prechodu pres hranice dorazi :(

    • David Hladký

      Škoda že u nás mají jenom "dobrou krabici". Ta černá nebo chaotic evil vypadá mnohem líp.

    • David Hladký

      Raději ať opraví chyby a je to hratelný, ne jako třeba Heroes IV verze 1.0.

    • hracka

      *zrudly mu oci a malem rozmlatil monitor* grrr, ja uz chci NWN2!!!!!!!!!

    • Martin Schovanec

      adis: I my jsme to do 12.9. (viz. muj prispevek s timto datem nize) meli za 1499 Kc. Ale disributor tuto drive odhadovanou cenu upresnil na 1899 Kc. Ti JINDE maji proste jen stare neaktualizovane informace a drive ci pozdeji to take zvednou, toho se nebojte :)

    • adis

      proc to tady mate za 1899Kc kdyz jinde to maji za 1499Kc s DPH ?

    • thr

      neboj jeste minimalne 1 bude ;) osobne si myslim, ze to vyjde tak kolem 20 listopadu :).... aspon budu moct poradne otestovat gw: nightfall :)

    • Eldon

      No ale s těma odkladama by to už stačilo ne???
      Já už to nevydržíííím :D

    • narg

      jeste jeden dotazek, bude colectorska edice cislovana, jako heroes 5 ?

      to jen tak ;)

    • Hracka

      Sakra =) At uz se to neprotahuje :-) uz me nebavi betatest. chci hraaat =)

    • Eldon

      Hracka:Bohuzel,ale podle hlavní stránky to vypadá asi až na 31 října.

    • Aleš Sirotek

      jeste sem se chtel zeptat, jestli nwn2 nejak detekuje instalaci jednicky a promita to do hry, myslim tim, jestli se pak o puvodni postave treba nekde zminuje v legendach atd. ? nebo nejaky jiny podobny bonus/easteregg ?

    • hracka

      Nj, malo lidi potesi.. Vetsinu nastve.. protoze vetsina tu ma tak 1-2 licence (kdo to hraje a bavi ho to) .. a dalsi licence a za 400 jsou fakt na prd.. njn uz jsem to usetril :-) uz aby bylo 20teho :-)

    • David Hladký

      Mě osobně další licence NWN 1 potěšila. Ne že bych ji doma neměl, ale takhle můžeme zkusit se ségrou multiplayer, což jsme doposud nemohli.

    • hracka

      chci vsechno! :D

    • thr

      co sem koukal tak jde o stribrnej prsten v provedeni za good or evil :) a kovova ploskacka byla spominana jen v jedne verzi ( tusim norske ), ale jinak se o ni vubec nikde nemluvilo ;) takze ta by bejt nemela :) to co tedka udava tiscali je i v navrhu pro collecetor edici v eu od atari, snad akorat jeste neni spomenuta plastova figurka co by mnela bejt :)

    • hracka

      No podle toho co rika zpirit nemuzes vedet jaky prsten bude obshavat verze kterou budou prodavat tady v xzonu.. :-)

      btw : taky se tesim, i na kovovou lahev :D

    • Aleš Sirotek

      muzete nekdo nahodit foto, jak vypada ten prsten? (at se mam na co tesit :) a bude vsude stejny nebo ruzne druhy ?

    • Mike

      Jj, rozhodně bych stokrát radši bral to triko s dlouhym rukávem, co má na rukávech napsáno ozdobně Neverwinter Nights než tohle... Zlatá BG2 edice.. ;)

    • Vit Stuller

      Kdyby misto NWN 1 daly radsi nakou mikinu jako u sberatelsky edice jednicky

    • zpirit

      V us verzi pisou ze se to dodava se stribrnym prstenem ve dvou provedeni u vsech ostatnich verzi je budto nejaky ancient ring a nektere snad ani zadny nemaji takze mate nejake info z jakeho kovu je ten starobily prsten?

    • hracka

      4Martin Schovanec : :-) Nechtel sem aby to vypadalo ze to hazu na xzone.. samozrejme to bylo mysleno na ty co to sestavuji , omluvte me.

    • Martin Schovanec

      hracka: jenom pro vysveteleni, my tyto edice nesestavujeme, take nechapu proc je tam dali. Kdyby tam NWN1 nedali, tak vsichni budou v klidu :)

    • Anonym

      Ta podle mě nebude mít krabici ani pořádně manuál, takže to tak lehce nepude.. To spíš střelim tu, co mám už teď...

    • Vit Stuller

      no s tou jednickou me taky nepotesily pac ji mam v collector verzy...tak tu co bude u toho aspon zkusim nekde strelit

    • hracka

      sakra strcte si to nwn1 a datadisky nekam a prodavejte to za 1500.. chtel bych videt kolik lidi asi nema tu 1cku kdyz tak ceka na 2ku..

    • Lukáš Pajač

      Hmm, přemýšlim, co budu dělat s NWN + oběma datadisky, když už je dávno mám.. To mě teda moc nepotěšilo... :(

    • PeeWee

      Tak to já samozřejmě také ne a už se těším až si pro to s kámošem osobně přijedem.A co zlá verze bude také?

    • thr

      hehe akorat sem psal na foru pro gothic 3 collector, ze na nas martin chovanec kasle a zadne info nejni, a tedka hned jak kouknu tak uz je :)
      btw: cena.... kua, to je ale hezkej schudek nahoru, ale neva objednavku samozrejme nerusim.

    • Martin Schovanec

      Vazeny zakazniku,
      mame pro vas nove informace k vami predobjednane hre Neverwinter Nights 2 Collector edition. V dobe vasi predobjednavky bylo uvedeno, ze neni jeste jiste zda bude do CR dovezena a cena byla take orientacni. Nyni posilame jiz aktualni informace, ktere jsme obdrzeli od distributora hry pro CR.

      Baleni sberatelske edice by melo spolu s hrou NWN 2 obsahovat dale: platenou mapu, starobyly prsten, 40 strankovy Art book, music DVD, In game item - Blessed of Waukeen, Neverwinter Nights 1 + oba datadisky a to vse v prekrasne vyvedene luxusni krabici ve stylu starobyle knihy.

      Dale bylo oznameno ze v Cesku vyjde a to dokonce v den evropske premiery (maximalne s 1-2 dny zpozdenim).

      Drive orientacni cena byla upresnena na 1899 Kc. Pripade, ze kvuli zmene ceny o predobjednavku jiz nestojite, prosime o zruseni objednavky na tento email.

    • David Hladký

      Naprosto bez problémů. Objednával jsem takhle později ještě nějaký hry, který se u nás nedaly sehnat (většinou starší sběratelské kousky) nebo byly ve špatné lokalizaci.

    • Eldon

      :D tak to je teda maso :D a došly?

    • David Hladký

      To mi pripomina tu mou objednavku tehda. Za bankovni poplatky chteli dvakrat tolik, kolik byla cena objednaneho zbozi. Tak jsem se tehda dohodnul s prodejcem a poslal jsem prachy v obalce.

    • thr

      ne rika pravdu :) ta cena plati, ale jde to pres ups :) tech 10 dolacu se tyka lodni dopravy. gamespot zasila ale do zahranici pres ups :)

    • David Hladký

      $59 ? To je nějaká kravina, ne? To bude cena komplet. Když jsem si objednával ze států pravidla na ADnD, byla cena přepravného ani ne $10. A to jsou knížky mnohem těžší. To bude spíš cena hra + poštovný, ne?

    • Melk

      zdar, je mozne niekde v europe objednat Chaotic Evil verziu miesto Loyal Good? Jedina moznost co viem je cez gamespot.com pricom len za dovoz chcu 59$... mam taky pocit ze v madarsku maju v plane predavat CE verziu ale niesom si isty... keby mal niekto o tom info bol by som rad keby sa podelil..

      Melk

    • thr

      ono kdyz se podivas na gamespot tak tam je zas jina ponuka :) ale taky by mne zajimalo co tam bude, az to snad bude. jen pevne doufam, ze to vyjde. zrovna 25.10 budu mit narodky, takze bych si sam sobe dal takovej hezkej darek :)

    • Eldom

      a ještě něco
      •j Game onj DVD
      • iManual
      • CD lMUSIC l+ CD ARTWORKS
      • Original Neverwinter Nights + jAdd-on ini a special box.
      • iA ring with Neverwinter’sl eye.
      • Customized launchi interface i(Evil/Good)
      • Clothe jmap ofj the lworld (old lpaper)
      • Leaflet depicting severali Evil/Goyal characters stories from the game
      • Art books
      •j One figurine
      • In every single NWN2 box a clienti of D&D Online with a 7 daysi free trial
      •l A metal flask
      •i Poster A3i
      toto není seznam věcí,které budou v balíčku,který je zde k dostání že?

      Ptám se proto že ve vašem obsahu některé z těchto věcí chybí..

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly