Mafia 2 - sběratelská edice
PS3

2 099
Nákupem získáte 42 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Mafiánské
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14722
  • Hra Mafia II hráče díky poutavému příběhu vtáhne do temného a nemilosrdného světa mafie. Fikce je zdokonalena propracovanou atmosférou evokující dané období. S nezvyklou mírou pečlivosti jsou využity dobové reálie jako oděvy, automobily, hudba a reklama tak, jak je znala Amerika 40. a 50. let 20. století. Hráč snadno podlehne herní podívané ve stylu hollywoodských trháků a uvěří charakterním postavám pohybujícím se v životem kypícím velkoměstě. Spojením divokých přestřelek, rychlé jízdy a výpravnosti příběhu se Mafia II stává dosud nejpřesvědčivější hrou, jaká byla kdy vůbec vydána. Američan s italským původem Vito, syn chudého přistěhovalce, se snaží uniknout životu v chudobě, který musel snášet po celé své dětství. Vito společně se svým dlouholetým přítelem Joem se vydají na cestu organizovaného zločinu. V touze vyhnout se životu s každodenním lopocením a pachtěním tak, jak jej vedl jeho otec, sní Vito o tom, že se vypracuje a společně s Joem předvedou mafii, co v nich vězí, a pokusí se získat si jméno v ulicích města. Oba dva přátelé však záhy zjišťují, že takový život není až tak úžasný, jak se jim na počátku zdálo.
    Velmi kusově omezená sběratelská edice bude obsahovat navíc (obrázek celé edice včetně bonusů):

    Sběratelský obal SteelBook: Pevný obal SteelBook z leštěného kovu a s promačkávaným logem obsahujícím umělecká ztvárnění Vita a Joea, dvou hvězd Mafie II.
    Balíček Made Man: V rámci hry stahovatelný neplacený balíček, který umožňuje hráčům usednout za volant dvou různých luxusních automobilů vymodelovaných podle aut dané doby. Svou roli bude Vito navíc hrát díky dvěma novým stylovým oblekům, včetně historického smokingu.
    Vázanou uměleckou knihu: Seznamte se s rodinami z Empire Bay prostřednictvím 100stránkové umělecké knihy ve stylu fotoalba, jež provede fanoušky procesem uměleckého navrhování hry.
    Orchestrální soundtrack Mafia II: Ponořte se do mistrovské symfonické hudby z Empire Bay díky motivu z Mafie II, který na CD nahrál FILMharmonický orchestr Praha.
    Mapu Empire Bay: Poznejte sousedství a ovládněte ulice pomocí vysoce kvalitní a odolné mapy vyobrazující 10 čtverečních mil Empire Bay a všechna důležitá místa.

    Hra Mafia II hráče díky poutavému příběhu vtáhne do temného a nemilosrdného světa mafie. Fikce je zdokonalena propracovanou atmosférou evokující dané období. S nezvyklou mírou pečlivosti jsou využity dobové reálie jako oděvy, automobily, hudba a reklama tak, jak je znala Amerika 40. a 50. let 20. století. Hráč snadno podlehne herní podívané ve stylu hollywoodských trháků a uvěří charakterním postavám pohybujícím se v životem kypícím velkoměstě. Spojením divokých přestřelek, rychlé jízdy a výpravnosti příběhu se Mafia II stává dosud nejpřesvědčivější hrou, jaká byla kdy vůbec vydána. Američan s italským původem Vito, syn chudého přistěhovalce, se snaží uniknout životu v chudobě, který musel snášet po celé své dětství. Vito společně se svým dlouholetým přítelem Joem se vydají na cestu organizovaného zločinu. V touze vyhnout se životu s každodenním lopocením a pachtěním tak, jak jej vedl jeho otec, sní Vito o tom, že se vypracuje a společně s Joem předvedou mafii, co v nich vězí, a pokusí se získat si jméno v ulicích města. Oba dva přátelé však záhy zjišťují, že takový život není až tak úžasný, jak se jim na počátku zdálo.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (14)

    • Gorath

      Pane Schovanec, muzu vedet jake bylo oficialni vyjadreni Take 2 respektive Cenegy ohledne te lokalizace? Zajimalo by me, na co se budou vymlouvat tentokrat...

    • Martin Schovanec

      Marcus de Tycho: Ta cestina tam nebude vubec v te hre, ne jen dabing. Bohuzel sberatelska edice bude jen anglicky release.

    • Marcus de Tycho

      No, myslím, že bez dabingu bude docela dost zrušených předobjednávek... Nejdříve zruší PC sběratelku, teďka padne dabing v konzolových sběratelkách - to dělají snad čechům schválně.

    • Martin Schovanec

      Bohuzel uz nebudou, maximalne do poradniku, pokud by nekdo zrusil.

    • Nymphek

      Chtěl bych se zeptat jestli je ještě nějaká šance, že budou další kousky SE? Hru jsem si chtěl původně, kvůli lokalizaci, koupit pouze na PC, ale teď bych měl zájem o PS3 SE. Děkuji za odpověď.

    • mara

      Tak to je supr!!Bude česka lokalizace!!Doufal sem a dobře sem udál že sem předobjednal sběratelskou edici!!Koukám že už je vyprodána.

    • Ctira.d

      Moje řeč, aspoň titulky by být mohli, když už nic.

    • Seabed

      Já si osobně myslím.že cena je přijatelná a pokud bude česká lokalizace nebo alespoň české titulky pro verzi na PS3 tak není co řešit,pokud Mafie nebude mít na PS3 žádnou lokalizaci tak budeme muset zkousnout Angličtinu alespoň se v ní zdokonalýme. Jinak si myslím že Mafia II by si českou lokalizaci na PS3 určitě zasloužila.

    • Mike

      Včera jsem to předobjednal! Jen doufám, že bude dost kusů..sběratelská edice se dá objednat pouze z US, ani UK jí nemá zatím v nabídce...

    • Gorath

      Vypada to, ze cena je vsude avizovana vicemene stejna. Osobne si myslim, ze by to mohlo jit jeste trosku dolu :] . Nechame se prekvapit... Jinak ten steel case vypada fakt libove, moc se tesim...

      Baskervill: Souhlas!

    • fanny

      me je tohle jedno...¨já bych dal klidne o 300 kč více,jenom kdyby tam byla česká lokalizace

    • Baskervill

      mevi: "Cena a počet kusů pro ČR ještě nejsou 100% známy."
      lepší, když bude skutečná cena pak nižší než vyšší ;)

    • Daniel Kotalík

      Tak se nejdřív koukni co všechno to bude obsahovat

    • mevi

      To si delate prdel s tou cenou, ne? Hadam, ze Vam ji urcil distributor.
      Cena za takovoudle standartni specialku, tak 200 kc navic.
      Cena je vysoka i na CR.
      A to jsem si ji chtel koupit po dlouhe dobe v cesku a u xzone.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly