Assassins Creed 2 - White Collector Edition
X360

1 999
Nákupem získáte 60 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14392
  • Zde obrázek
    Jen na Xzone dostane ke hře zdarma originální prsten Assassins Creed 2 a stanete se členem tajného řádu. Prsten je vyroben z materiálu zinek s galvanickou povrchovou úpravou a má rozměry 65x46 mm a průměr otvoru 22 mm. Fotky prstenu. Nabídka platí jen do vyprodání zásob. Více o celé akci a obrázek prstenu.

    Sběratelské balení hry obsahuje navíc: detailně vyrobenou 20 cm vysokou figurku Ezia, Exkluzivní bonusový úkol: Pokuste se vypátrat záhadný a jedinečný artefakt v jedné z nejtajemnějších renesančních památek. To vše v pěkném balení. Zde obrázek. Edice je silně kusově omezená, objednejte včas.

    Při hraní dvojky se podíváme do Florencie a do Benátek (skoro určitě ale bude i Řím) a producent AC 2, Sebastion Puel, vysvětluje proč, Florencie a Benátky patří mezi nejnavštěvovanější města na světě. Pro spoustu lidí jsou čistou fantazií, snem. Vývojáři si dávají záležet na důvěryhodnosti prostor a událostí, které modelují – chtějí vytvořit hru z nefalšované Itálie 15. století. Příběh odstartuje v roce 1476 a opět se bude točit okolo nekonečné, v pozadí velkých událostí běžící válce mezi templáři a asasíny. Ezio Auditore de Firenze, hlavní hrdina dvojky, má s Altairem společné snad jen geny. Ezio pochází ze zámožné florencké rodiny, je vzdělaný a učil se i základům tehdejších bojových umění. Prostě jeden z těch lepších šlechticů. Nepřítele budete moci odzbrojit a sundat ho jeho vlastní zbraní. Nebo mu můžete hodit prach do očí a omráčit ho. Když okolo vás bude stát celý hlouček zlounů, otočka s halapartnou v ruce udělá své. Také se nabízí možnost přitáhnout si nepřítele bleskově k tělu, prošpikovat ho a mrskout jim proti ostatním, čímž si vytvoříte únikovou cestu. Tvůrci se prý extra věnují pěstním soubojům, protože pro vás plánují časté situace, kdy budete mít k dispozici jen ruce, vrhací nože a veleznámou skrytou čepel či dvě čepele. V AC2 bude existovat síť kontaktů, roztroušených po celém světě, které vám budou radit co dál. Nikdo vám ale nebude striktně říkat kam přesně jít, co přesně udělat a kdy. Hlavním cílem stále bude eliminace nějaké osobnosti, jenomže cesta tam bude vydlážděna šestnácti typy úkolů a už se nebudete muset trápit s oním nudným odposloucháváním a kapsářstvím. Ty budou nahrazeny poněkud aktivnějšími úkoly, jako špehování lidí v zaplněném tržišti (tak nevím, o kolik je toto aktivnější) nebo pronásledování nezbedů z města ven. Celkově na vás bude čekat asi dvě stě misí.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (16)

    • sartes

      mám dotaz je to česky nebo alespoň jsou tam titulky české?

    • TehGoat

      Aha, u ostatních verzí už to není... chtělo by to odmazat i tady, byl jsem celkem zklamanej :p

    • TehGoat

      Ta nabídka s prstenama pořád platí? Balík jsem si dneska vyzvednul a prsten nikde.

    • miky

      ta hra je prostě brutálně skvělá. a postavička taky super, lepší než u jedničky. jsem zvědav na trojku :-)

    • Kubas_86

      oprava Ezia :)

    • Kubas_86

      taky už mam tuto edici doma a je super.Postavička Enzia je opravdu pěkně do detailu zpracovaná a hra je perfektní...

    • miky

      to jsi to dostal fakt už 17? mě to dojde snad dnes.

    • Smokie76

      Tak vyzvednuto..příjemné sváteční překvapení! ..po Forze 3, Dragon Age a Modern Warfare 2 si 'X-Guys' zaslouží pochvalu za další skvělou a expresně vyřízenou akci! ;-)Díky, jen tak dál! ;-)

    • miky

      už se nám to blíží... :-))

    • petem1

      carlos:teď už ano,ale jako sběratel je black ed.s knížkou,třemi lokacemi navíc(místo jedné) a bonus. dívkem určitě lákavější,a cenou o 300 kila vyšší(play. com),víc než zajímavé.

    • carlos

      petemm1:a není to jedno?

    • petem1

      díky za jasnou odpověď,beru od vás white edition.

    • Martin Schovanec

      Black edition v CR ani okoli bohuzel nebude. To je finalni info, potvrzoval jsem si to jeste vcera odpoledne.

    • petem1

      zdravím,tak x zone se zase vytáhlo,(taková forza3-limitovka s hodinama a za tu cenu,opravdu nářez),tak i assassins2-limitka s prstenem je dobrá cena,ale chtěl jsem se zeptat na "black edition",zda nemáte informaci,jestli v dohledné době,nebo i po uvedení na trh nebude u vás k mání(vím,že exluzivitu má play.com,který na střední a východní evropu kašle),ale co kdyby,a jen tak dál s limitovkama a cenama.

    • miky

      na tohle jsem čekal

    • K@M1L

      A už je tady sběratelská edice... na tu jsem čekal :).

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

kingdomcomedeliverance, kcd, kingdomcomedeliverance2, henryhascometoseeus
fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor