Mashed: Fully Loaded
PS2

(1x)
499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 11862
  • Pokud jste náhodou poslední rok žili na Marsu, potom určitě nevíte, že Mashed jsou naprosto ďábelské závody malých autíček až pro čtyři hráče, které vás zaručeně pohltí na několik měsíců. Gladiátorské soupeření na úzkých tratích a používání různých manévrů, fint či zbraní je natolik strhující, že se budete až divit jak dlouho vás tato hra budete bavit. Vylepšená verze Mashed: Fully Loaded ještě navíc přináší několik exkluzivních tratí a dalších vychytávek, takže pokud hledáte skvělou zábavu pro čtyři lidi, není jiné volby. 30 různých tratí (poušť, Egypt, zasněžené hory, 3 nové turnaje, noční závody). Devět záludných zbraní kterými můžete eliminovat své protivníky. Vylepšená kamera snímání závodu. 60 samostatných úkolů v single playeru a šest tréninkových úrovní.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Naprosto skvělý zážitek při hraní s přáteli. Nebylo by fér říct, že singleplayer stojí za nic, ale teprve ve více lidech začíná ta pravá zábava.
    • Občas nepotěší chyby fyziky, např. se stává, že dvě auta se o sebe jen otřou a obrovskou rychlostí vyletí pryč z obrazovky, nebo jedou vedle sebe, škrtnou a najednou je to v plné rychlosti hodí o pět metrů zpět. Ale dá se to překousnout.

    Nakonec graficky taky nevypadá špatně, ale zase mi chybí možnost více deformovat tratě. Mějte však na paměti, že jestli máte s kým hrát, tak u této hry strávíte mnoho večerů.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly