Desková hra Vládce Tokia (druhé vydání)

799
Nákupem získáte 16 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Počet hráčů: 2-6 hráčů
Kód produktu: 21900
  • Vládce Tokia je společenská hra, ve které se stáváte jednou z příšer, které bojují o nadvládu nad Tokiem. Při hře se tak můžete cítit jako v japonských monsterfilmech a taky si řádně zaničíte! Vžijte se do role King Konga, Gigasaura či obřího růžového Kyberkrálíčka - perfektní grafika tomu rozhodně napomůže!

    Desková hra Vládce Tokia (druhé vydání)

    Hráči házejí kostkami a schraňují symboly úderů, energie, léčení a vítězných bodů. Za jejich šikovného využití se mohou stát vládcem Tokia. Ale pozor, většinou je to jen dočasné, protože králem chce v Tokiu být přece každý! Vítězí ten, kdo nasbírá stanovený počet vítězných bodů nebo se jako poslední udrží na nohou.

    Stěžejní roli v této hře hraje šestice černých kostek. Na nich jsou symboly označující útok, energii, léčení, a zisk různého počtu vítězných bodů. Každý hráč na začátku svého tahu hodí kostkami a poté ještě může dvakrát libovolné z nich vybrat a hodit znovu. Hráči tak do značné míry dokáží výsledek hodu ovlivnit. Dle finálního výsledku pak hráči získávají vítězné body, energii, léčí se nebo útočí.

    Hrací plán představuje jediné políčko (Tokio), resp. dvě (Tokio City a Tokio Bay) při hře více hráčů. To zda je monstrum v Tokiu či nikoliv však hraje podstatnou roli. Hráči získají za vládu nad Tokiem vítězné body. Udržet se v Tokiu však není snadné, protože všechny útoky monster zvenčí směřují vždy na Tokio a toho, kdo jej ovládá.

    Hru navíc ovlivňují karty se speciálními vlastnostmi, které si hráči mohou pořídit za nastřádanou energii. Trocha ušetřené energie a správný výběr karty tak může hrát důležitou roli v ovládnutí Tokia.

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 2-6
    Doporučený věk: od 8 let
    Délka hry: 30 minut

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy