Zaklínač 3 : Divoký hon - Sběratelská edice
XBOX

4 299
Nákupem získáte 86 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: FPS, Fantasy
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 18959
Hra také dostupná pro:  PS5XSXXBOXPS4PC
  • Vylepšujte si jedinečné zaklínačské dovednosti tak, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu, lovte krvelačné příšery, zdokonalujte své charakteristické umění boje, používejte mocnou magii a prosekejte si cestu k vítězství v otevřeném světě bez hranic. Kráčejte po zemi, plavte, jezděte na koni či plujte na lodích. Plňte úkoly, jež vstoupí do legend, a sbírejte poklady nesmírné hodnoty. Vše je jen na vás: vydejte se kamkoliv, dělejte cokoliv!
    Hra je vyprodána.

    Sběratelská velmi kusově omezená edice obsahuje navíc: 33x24x26 cm velkou sochu, kde Geralt bojuje s Griffinem, zaklínačský medialon, steelbook, 200-stránkový artbook, soundtrack, herní mapu, zaklínačské samolepky, látkovou mapu herního světa, dva balíčky karet pro gwint a to vše v luxusní sběratelské krabici.


    Zaklínač 3: Divoký hon je RPG hra nové generace s otevřeným světem a silným důrazem na příběh, která je zasazená do vizuálně působivého fantasy prostředí a v níž vás čeká mnoho zásadních rozhodnutí s dopadem na celé vaše okolí. Ocitáte se v roli Geralta z Rivie, jednoho z posledních členů vymírající kasty nájemných zabijáků příšer, a vydáváte se na náročnou pouť válkou zničeným světem, na jejímž konci vás čeká nevyhnutelný střet s nejděsivějším protivníkem, kterému kdy muselo lidstvo čelit: s Divokým honem.

    Nilfgaardské císařství probodlo srdce Severních království a celý svět se zmítá v plamenech. Geralta z Rivie pronásleduje nemilosrdný protivník - Divoký hon, mytická kavalkáda přízračných jezdců, zvěstovatelů zhouby a zkázy, kteří dokážou za jedinou noc zpustošit celá města. Geralt, jehož pohání jeho vlastní, hluboce osobní důvody, se musí prosmýknout bludištěm nepřátelských armád, aby našel a ochránil osobu označenou starodávným proroctvím. Zdejší drsný a nemilosrdný svět nastavuje ostatním hrám novou laťku na poli rozsáhlosti, komplexnosti ekosystému a smysluplné nelinearity. Vychutnejte si realistické střídání dne a noci, pozorujte změny počasí, jež mají přímý vliv na herní systém, a pomocí svých čarovných zaklínačských schopností si podmaňte zdejší prostředí plné života.

    Vylepšujte si jedinečné zaklínačské dovednosti tak, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu, lovte krvelačné příšery, zdokonalujte své charakteristické umění boje, používejte mocnou magii a prosekejte si cestu k vítězství v otevřeném světě bez hranic. Kráčejte po zemi, plavte, jezděte na koni či plujte na lodích. Plňte úkoly, jež vstoupí do legend, a sbírejte poklady nesmírné hodnoty. Vše je jen na vás: vydejte se kamkoliv, dělejte cokoliv!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Tomáš Pavlata

      Bohužel svou šanci jste propásl, bylo nahozeno vše, jak pro pc, tak pro ps4, tyto edice jsou již vyprodané.

    • Jerry

      Lze očekávat někdy i sběratelskou edici pro PC?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla