GRID Autosport Black Edition
PC

399
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21660
  • Minimální požadavky

    Windows Vista[32bit], Win 7, Win 8, dvoujádrovÄ‚Ëť 2400MHz, paměť 2048MB RAM, grafická karta (řada GeForce 8000 / AMD HD2000 / Intel HD3000), 15.00GB volno na disku, DVDROM D-Layer, vyžaduje připojení k internetu pro akti

    Kategorie

    PC / PC hry / Závody
    PC / PC hry / Simulace
    GRID Autosport od Codemasters čerpá inspiraci z klasických titulů jako TOCA, a umožňuje fanouškům ponořit se do role profesionálního závodníka ve světě současného a klasického motosportu. GRID Autosport je až po okraj naplněný novým obsahem. Přináší více než 100 tratí zasazených do 22 úžasných lokací a ta nejlepší současná i klasická závodní auta, jež můžete během hry získávat, ladit a vylepšovat.

    V rámci obsáhlé kariéry GRID Autosport se hráči budou moci specializovat na své oblíbené závodní disciplíny, nebo se pokusit ovládnout všechny najednou. Poznají dravé strkanice pelotonu silničních speciálů, budou přezouvat pneumatiky a jezdit v noci během vytrvalostních akcí, prokážou přesnost řízení při závodech ve formulích, dají na odiv své schopnosti ovládat vůz na tuningových akcích a při pouličních závodech přijdou na řadu i bleskurychlé reakce. V každé jedinečné kategorii jsou k dispozici auta odpovídající třídy, například silniční speciály, hypervozy, vytrvalostní speciály GT, prototypy, formule, silně modifikované vozy, driftová auta a mnoho, mnoho dalších.

    GRID Autosport přináší bohatší obsah než kterýkoliv z předchozích dílů této série a může se pochlubit zcela autentickou atmosférou motosportů, zároveň však nespouští ze zřetele to, co dělá správný GRID tím, čím je: že jde především o závody.

    Black Edition navíc obsahuje:
    Vůz Mercedes-Benz SLS AMG Coupé Black Series, bílou variantu týmových barev Ravenwest pro vozy z Black Edition, 20 exkluzivních barevných vzorů pro hru online a 10 nových bonusových sponzorů s vlastními úkoly.

    Hlavní rysy :
    • autentické ovládání vozů
    • intenzivní závody
    • rozsáhlý režim kariéry
    • více hráčů online nebo 2 v režimu rozdělené obrazovky


    Obrázky :
    • obrázek GRID Autosport Black Edition
    • obrázek GRID Autosport Black Edition
    • obrázek GRID Autosport Black Edition
    • obrázek GRID Autosport Black Edition
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly