Shadow of the Colossus
PS2

(4x)
999
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Kód produktu: 11740
  • Tenhle exkluzivní projekt pro PS2 nabízí fantastický 3D svět, v němž se odehrává strastiplné putování hlavního protagonisty při hledání a následném poražení všech 16 gigantických kreatur, což je jediná cesta pro oživení dívky jeho srdce. Neuvěřitelně realistická architektura a rozmanité scenérie mají nabízet lesy a hory, řeky, náhorní plošiny či spálené pustiny - při pátrání po chrámu, v němž jediném lze najít obřího Colossa a vyzvat jej tak na souboj na život a na smrt. Někteří z nich létají, jiní se pohybují po čtyřech či ve vodě, takže se máte nač těšit. Vodítkem na cestě mají být sluneční paprsky, co se budou odrážet na vašem magickém meči, když jej pozdvihnete do vzduchu. Na téhle pouti přijdou na řadu zprvu rozličné pohybové aktivity jako je skákání, šplhání a řada dalších činností, evokujících do značné míry akrobatické eskapády v sérii Prince of Persia. Pokud se dostanete ve zdraví až ke konfrontaci s bossem (tedy příslušným Colossem), bude na vás připraven úkol z nejtěžších. Odhalení jeho slabého místa, což se má opětovně dít skrze meč a sluneční svit, co naznačí směr vašeho možného vítězství. Jenomže ani potom není automaticky vyhráno, bude potřeba se k dané achilově patě nějak vyškrábat a přitom se ještě dobře krýt. Díky jednoduše navrženému ovládání mají být vaše schopnosti vyhnout se nežádoucí pozornosti nepřítele dosti pružné, přičemž nezapomeňme, že tu máte na pomoc i koně.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (1)

    • Ladas

      Bude eště někdy tato hra dostupná ???

  • Recenze (4)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • KTÉTO HŘE NENÍ SNAD CO ŘÍCT TOHLE JE PROSTĚ SKVOST MEZI HRAMI GRAFIKA JE PŘÍMO NÁDHERNÁ PLNÁ HDR EFEKTŮ JEN SI VŠIMNĚTE AŽ POBEŽÍTE V LESE JAK SLUNCE PROCHÁZÍ MEZI LISTY STROMŮ A TI KOLOSOVÉ KRÁSA BOJOVAT S NIMA TO JE NĚCO. BOMBASTICKEJ PŘÍBĚH.
    • SNAD JEN TO HLEDÁNÍ KOLOSŮ JE OBČAS TROŠKU NUDA

    TATO HRA JE KRÁLEM MEZI PS2 HRAMI NÁDHERA DOPORUČUJI

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Tuhle hru bych doporučoval si zahrát těm vývojářům, kteří se rozhodnou ztrapnit jimi vybraného, či vymyšleného hrdinu ve svém céčkovém eposu. Pak ať si rozmyslí jestli na vytvoření zamýšlené hry vůbec mají.

    • Tvůrci hry Shadow of Colossus jsou ale opravdu schopní vývojáři a správně pochopili a ingredience, které nesmí ve hrách na hrdiny chybět:
    • Hrdina-Zajímavý a rozlehlý svět-Nějaká ta láska-Tajemno-Pořádné řezačky-A navrch přihodili ještě 16 bossů, každého o velikosti hlavního města Prahy!!!
    • 1.Občas mírné sekání, přecejenom ale hra vyšla na sklonku éry PS2, takže hře rád odpustím to, co bych určitě nepřehlédl kdyby vyšla teď na 3jku.

    • 2.Ovládání, s ním jsem měl po celou dobu, hlavně v soubojích trochu problémy.

    Tvůrci SotC mohou být vzorem ostatním, kteří by se pokoušeli o něco podobného.

    Kdyby takhle vypadal Beowulf...

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Grafické zpracování, kolosy jsou úžásné bestie, spíše ovšem velikostí a silou připomínají rozpohybované budovy se silou menší atomovky, příběh je dávkován ve správném poměru herní doba-procentuelní pokrok ve hře, ovládání je jednoduché a funkční
    • hra by měla stejný efekt i jako CGI film proto pouze 85%..... nic jiného mne však nenapadá

    Tato hra má příběh, který by se ovšem měl spíše nazývat hrdinným eposem a hrdě by se mohl postavit vedle Beowulfa či Homérovy Oddysseai. A stejně skvěle se i hraje, pevně doufám ,že se dočkáme filmové podoby této hry, protože podle mě by měl s dobrým režisérem a obsazením oscarové ambice.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Ta nádhera,kdy hledáte a potom bojujete s 16ti kolosy,je nepopsatelná.!!!To pochopí jen ten,kdo si hru zahraje
    • Nenapadá mě nic-bohužel.Nebo spíš bohudík!

    Je to nejlepší hra,ty ostatní zůstavají daleko vzadu-za tím si stojím!!!

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly