Halo Wars 2
XBOX

899
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Sci-Fi, Real-time strategie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19815
  • Druhé Halo Wars je akční RTS na dosud největším bojišti univerza Halo. Připravte se stanout v čele armád Spartanů a dalších bojových sil světa Halo, jako jsou Warthogové, Škorpioni a řada nových jednotek. Čeká vás brutální válka proti novému strašlivému nepříteli, frakci jménem Banished.

     

    NÁVRAT LODI SPIRIT OF FIRE
    Ve strhující kampani se znovu setkáte s lodí Spirit of Fire. Kapitán Cutter a jeho posádka bojují s novým nebezpečným nepřítelem, který má v úmyslu ovládnout celou galaxii. Příběh Halo Wars 2 se odehrává ve světě uvrženém do chaosu po událostech v Halo 5: Guardians. Předělové filmečky má opět na starost ranomované Blur Studio.

    Halo Wars 2 (XBOX)

    VZESTUP ATRIOXE
    Druhý díl představuje nového hrozivého padoucha – Atriox je vůdcem nájemné skupiny, která si říká Banished (Vyhoštění). Ta má ve svém arzenálu mnoho tradičních mimozemských zbraní známých fanouškům světa Halo, které byly přepracovány a jsou teď mnohem brutálnější, než s čím se UNSC v boji s Covenantem kdy setkalo.

    Halo Wars 2 (XBOX)

    NEJVĚTŠÍ BOJIŠTĚ VE SVĚTĚ HALO
    Zavítáte na bájný a uměle vytvořený svět známý jako Archa – nejzáhadnější a nejmocnější projekt rasy Forerunner. Archa byla poprvé představena v Halo 3, když Master Chief zjistil, že jde doslova o kolébku eponymních světů ve tvaru prstence. Nyní budou mít hráči šanci utkat se o kontrolu nad touto nepředstavitelnou silou.

    Halo Wars 2 (XBOX)

    NOVÝ DRUH STRATEGIE
    Série Halo Wars redefinovala na konzolích žánr strategií v reálném čase (RTS) a druhý díl posune laťku evoluce ještě výše, díky hybridním režimům zaměřeným na akci a tradiční taktické prvky. Lidé ze studia Creative Assembly (série Total War) zúročí desítky let svých zkušeností s žánrem RTS a vytvoří hru z univerza Halo, která přinese akční podívanou pro nováčky na poli strategií i ostřílené veterány.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Radek: Pouze Ultimate edice.

    • Radek

      Bude pro tuto hru dostupná i sběratelská edice nebo pouze Ultimate edice?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly