PSP - PlayStation Portable BASE PACK - Ceramic White
PSP

(1x)
4 590
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Kód produktu: 13172
  • Srdcem PSP jsou dva procesory MIPS R4000 s maximální frekvencí 333 MHz (jeden coby CPU core a druhý v roli Media engine). Hlavní paměť eDRAM má velikost 8 MB, samotná videopaměť pak další 2 MB. Výkon celé grafické jednotky je na poměry handheldu skutečně impozantní – fill rate dosahuje hodnot 664 milionů pixelů za sekundu, respektive 33 milionů polygonů za sekundu. Displej PSP má formát 16:9, úhlopříčku 4.3, rozlišení 470x272 bodů a dokáže zobrazit 16.7 milionu barev. Jednou z největších výhod nového osobního přenosného zábavního systému je vysoce výkonná lithium-iontová baterie. Jedno nabití stačí pro čtyři až šest hodin hraní, a pro pět až šest hodin sledování filmů. Další vynikající vlastností je funkce bezdrátové sítě LAN (IEEE802.11b), díky níž se mohou uživatelé připojit k Internetu přes přístupové body pro hraní online s ostatními členy společenství PSP, nebo hrát online s členy rodiny, přáteli a dalšími lidmi. Funkce WLAN znamená, že spolu může v režimu ad hoc komunikovat až 16 konzolí PSP, čímž jsou odstraněny veškeré překážky pro hraní online s přáteli a rodinou.
    PSP Handheld nové generace. Přenosná herní a multimediální konzole s LCD displayem s úhlopříčkou 10,8 cm a formátem zobrazení 16:9 je největším displejem v historii přenosných herních konzolí. Umí přehrávat hry, mp3, videofilmy a prohlížet fotograie. Zabudované WIFI, USB.

    Součástí balení je konzole PSP, baterie a nabíječka. Jedná se o novou evropskou verzi.

    Srdcem PSP jsou dva procesory MIPS R4000 s maximální frekvencí 333 MHz (jeden coby CPU core a druhý v roli Media engine). Hlavní paměť eDRAM má velikost 8 MB, samotná videopaměť pak další 2 MB. Výkon celé grafické jednotky je na poměry handheldu skutečně impozantní – fill rate dosahuje hodnot 664 milionů pixelů za sekundu, respektive 33 milionů polygonů za sekundu. Displej PSP má formát 16:9, úhlopříčku 4.3, rozlišení 470x272 bodů a dokáže zobrazit 16.7 milionu barev. Jednou z největších výhod nového osobního přenosného zábavního systému je vysoce výkonná lithium-iontová baterie. Jedno nabití stačí pro čtyři až šest hodin hraní, a pro pět až šest hodin sledování filmů. Další vynikající vlastností je funkce bezdrátové sítě LAN (IEEE802.11b), díky níž se mohou uživatelé připojit k Internetu přes přístupové body pro hraní online s ostatními členy společenství PSP, nebo hrát online s členy rodiny, přáteli a dalšími lidmi. Funkce WLAN znamená, že spolu může v režimu ad hoc komunikovat až 16 konzolí PSP, čímž jsou odstraněny veškeré překážky pro hraní online s přáteli a rodinou.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - na přenosnou konzoli hezká grafika
    • - mnoho funkcí
    • - dobrá baterie
    • - většinou slušné ovládání
    • - není tak originální jako NDS

    Špičkový výkon PSP proti originalitě dvou displejů u NDS. Rozhodněte se podle svého gusta, ani jedna nesklame

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly