Call of Duty: Modern Warfare 2 - Prestige Edition
PS3

1 199
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 14292
  • Praskající led a šíleně mrazivý vítr, který neustále bije do tváře, to budou vaši průvodci na jedné z prvních misí v novém sněhovém prostředí. Po boku kapitána MacTavishe (přezdívaného Soapa, tedy jedné z hratelných postav prvního Modern Warfare) se budete drát sněhovými závějemi a místy si prosekávat trasu na cestě za tajnou nepřátelskou základnou. Jen MacTavish a vy, dvě největší esa mezinárodních elitních jednotek Task Force 141. Poprvé v CoD Modern Warfare usednete také do různých vozidel: kamionů, tanků, trucků, helikoptér.. nebo sněžných skútrů. Na nichž se ostatně odehraje i únik ze zasněžené mise s kapitánem MacTavishem. Stejně jako při šplhání po skalách budete muset včas mačkat tlačítka, aby se vaše postava chytila skály, bude i zde třeba ve vhodnou chvíli udeřit do ovladače, aby hrdina salvou pokropil nepřátele, též dorážející na skútrech. Ostatně, celá ta honička bude mít podle všeho dost bondovský charakter. Důležité bude i to, že v interiérech se protivníci naučí používat štíty. Čímž si zase tolik nepomohou: když totiž do takového štítu naládujete pořádnou rundu z kulometu nebo nedej bože z raketometu, nepřítel to většinou neustojí a v šoku odkryje některé nechráněné místo. Dřívější video naznačovalo i nějaké nové chvaty při boji na blízko. A jak že je to tedy s tím multiplayerem? Jeho ústřední bod bude tvořit tzv. mód Special Forces, sestávající se ze zvláštních misí trochu ve stylu Mile High Clubu z Call of Duty čtyřky. Jak podotýkají sami vývojáři, tyto levely nebudou mít s příběhovou linkou hry nic společného a tudíž půjde o zcela náhodné, individuální mise, které vás vezmou např. do stěsnaných interiérů. V jednom levelu se budete muset vyhýbat křižujícím laserovým paprskům z cizích odstřelovaček, v dalším zase nepřátelská kasárna nabouráte tím, že necháte vybuchnout nálož u sprch.
    POSLEDNÍ KUS

    Prestige Edition je luxusní edice, která spolu s hrou obsahuje navíc: kovový steelbox, knížku v níž najdete informace o zbraních, popis postav, vozidel ze hry, kód ke stáhnutí předělávky původního dílu Call of Duty a hlavně plně funkčí noktovizor, brýle s nočním viděním, včetně podstavce ve tvaru hlavy. Více na obrázků. Počet kusů je silně omezen, k dostání pouze na předobjednávku.


    Praskající led a šíleně mrazivý vítr, který neustále bije do tváře, to budou vaši průvodci na jedné z prvních misí v novém sněhovém prostředí. Po boku kapitána MacTavishe (přezdívaného Soapa, tedy jedné z hratelných postav prvního Modern Warfare) se budete drát sněhovými závějemi a místy si prosekávat trasu na cestě za tajnou nepřátelskou základnou. Jen MacTavish a vy, dvě největší esa mezinárodních elitních jednotek Task Force 141. Poprvé v CoD Modern Warfare usednete také do různých vozidel: kamionů, tanků, trucků, helikoptér.. nebo sněžných skútrů. Na nichž se ostatně odehraje i únik ze zasněžené mise s kapitánem MacTavishem. Stejně jako při šplhání po skalách budete muset včas mačkat tlačítka, aby se vaše postava chytila skály, bude i zde třeba ve vhodnou chvíli udeřit do ovladače, aby hrdina salvou pokropil nepřátele, též dorážející na skútrech. Ostatně, celá ta honička bude mít podle všeho dost bondovský charakter. Důležité bude i to, že v interiérech se protivníci naučí používat štíty. Čímž si zase tolik nepomohou: když totiž do takového štítu naládujete pořádnou rundu z kulometu nebo nedej bože z raketometu, nepřítel to většinou neustojí a v šoku odkryje některé nechráněné místo. Dřívější video naznačovalo i nějaké nové chvaty při boji na blízko. A jak že je to tedy s tím multiplayerem? Jeho ústřední bod bude tvořit tzv. mód Special Forces, sestávající se ze zvláštních misí trochu ve stylu Mile High Clubu z Call of Duty čtyřky. Jak podotýkají sami vývojáři, tyto levely nebudou mít s příběhovou linkou hry nic společného a tudíž půjde o zcela náhodné, individuální mise, které vás vezmou např. do stěsnaných interiérů. V jednom levelu se budete muset vyhýbat křižujícím laserovým paprskům z cizích odstřelovaček, v dalším zase nepřátelská kasárna nabouráte tím, že necháte vybuchnout nálož u sprch.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (25)

    • sabother

      Vilém'; nemas pravdu je to skutecny noktovizor ... vim to mam ho doma

    • Vilém

      Jen k diskuzi. Noktovizor Gen2 stojí něco kolem 600K :-) Tohle bude nejspíš okulár se zeleným sklíčkem, aby to jako vypadalo.

    • snoufik

      to Toxy: je to opravdu plne funkcni, samozrejme to ale nemuzes srovnavat normalnima za plnou cenu. Tohle je plastova maketa na 5 baterek, viditelnost to ma jen nekolik metru ale co se tyce v mistnosti tak je to videt uplne paradne.

    • Toxy

      Plně funkční noktovizor za tuhle cenu??? No, možná nějaký GEN1, úplně první co se dělaly, něco co zbylo někde ve skladech a leželo to tam HODNĚ dlouho. Ale i tak pochybuju. Koukněte se schválně po netu, za kolik se daj OPRAVDOVÝ noktovize koupit...

    • Jarda

      to snoufik: Neboj, ja nejsem uplne blbej, akorat, ze na spoustu lidi, kteri si to predobjednali nevyzbylo, o to jde... V CR (nemyslim tady konkretne), pisu to sem, jelikoz tady je jedina normalni diskuze, se predobjednavalo do posledni chvile a pak se spouste lidi reklo, na Vas uz bohuzel nevyslo, je nam lito...

    • snoufik

      Moc dekuji a chvalim Xzone za doruceni teto paradni edice, je to fakt super. A pro ty co tu breci ze to jiz neni, bylo to tu dost dlouho na predobjednani !

    • Jarda

      By me zajimalo, kolik bylo kusu pro CR! Vyslo to jen na par lidi, edici nejde nikde sehnat, ja vul jsem si rekl, ze si to jednou poridim v CR a dopadl jsem tak, ze mam ho... Jelikoz ani v zahranici to nyni neni, takze mam smulu!

    • carlos

      ty jo drsná brutální edice JEN TAK DÁL!!!!

    • michal

      Už mě ta cenová politika USA vs EU pěkně sejří. V USA by za to nikdo 4 tis. nedal, celá EU přece zas tak malej trh není!

    • dead island

      snoufik.bude

    • snoufik

      Bude se tato edice vubec u nas prodavat ? Nekde jsem cetl ze to zrejme nebude.

    • Vlada

      U sberatelskych edic se pravidelne presvedcuju, ze ziju pouze v cechach. Je to ubohe. Jednoduse a asi dost radikalne receno, je-li ti 15 let a nemas na to, jdi pryc. Mas-li potrebu kritizovat cenu a nemas na to, jdi pryc. Nechapes-li ucel sberatelske edice, jdi pryc. Nechapes-li duvod proc si kupovat neco za ctyri tisice a myslis si o lidech co si to koupi, ze jsou kvuli tomu horsi nez ty, jdi pryc. Nepochopil-li si, ze americky trh, evropsky trh a cesky trh je neco zcela jineho, jdi pryc. Je to tak jednoduche, ale bohuzel zijeme, kde zijeme... Nepochopil-li si tento prispevek, jdi pryc a !hlavne! na nej nereaguj. Dik.

    • Raptor

      Tak sem do toho šel, uvidíme v listopadu =o)-

    • Nortn

      Tak si to objednejte ze zahraničí... když je to moc drahy, ale potom si do toho započítejte clo,poštovné,balné atd. a možná že to bude jeste dražší.

    • Dante

      Nechci si hrát na chytrýho, ale rád bych to rozřešil:

      1) Cena JE vyšší než v USA, může za to cenová politika - to už jste si za posledních 5 let mohli všimnout. A levnější to jinde nebude, takže si nestěžujte a buďte rádi že se vůbec PE dostala do ČR. Navíc vám to snad nikdo nenutí.

      2) NVG, tedy brýle pro noční vidění budou plně funkční, žádná hračka z trhu. Ale samozřejmě se nepočítá že s nimi pojedete plnit mise do Iráku, berou se spíše jako funkční sběratelský kousek.

      3) Na PC PE nebude, o HE nic nevím ale zřejmě také ne

    • Tomas Burdych

      Hej tak todle chci ale ta cena no nwm

    • Martin Schovanec

      BiShoP: v EU neplatej dolary, ale Eura. Takze si to spocitejte jeste jednou. Stejna odpoved je ale o par radku nize.

    • BiShoP

      Hehe.. xzone si dela srandu ne ? todle je dcl drahy ! www.cod6.cz ceknete to ! tady pisou ze to ma bejt takhle : Cena Normal edice je 59,99$ (cca 1 200Kč), Hardened Edition pořídíte za 80$ (cca 1 500Kč) a cena Prestige Edice je 149$ (cca 2 800Kč). tak nwm proc sem to davaji skoro za 4 litry!! na to se jim kazdy vysere..

    • gazik

      rekl bych ze ten noktovizor bude plne funkcni, ostatne na tom videu to rika http://www.youtube.com/watch?v=FMSS12iY1X0&feature=player_embedded ...tak doufejme ze to tak bude

    • :-)

      někde sem četl,že ty brejle jsou jenom atrapa.

    • Trancejax

      Jo, je dobře že v ČR to vůbec je, ale mě by zajímalo jestly to bude i pro PC....?

    • Martin Schovanec

      Je hlopupe to porovnavat s "cenou v zahranici"

      1) Porovnavat kdyztak v Eurorech, v dolarech to nekupujeme.

      2) Cena neni jeste znama, vsechno jsou to odhady. Activision nerekl, za kolik se bude prodavat, i ta cena zde je zatim spise odhad (vyssi ta cena uz nebude).

      Ja osobne jsme rad, ze Cenega zapracovala a ze je to mozne vubec v CR poridit.

    • Tomas

      Dobře omlouvám se za vulgarismy, ale i tak chci napsat že hra je u nás silně předražená a v zahraničí vás vyjde na 2750Kč, navíc ta kvalita asi nebude stát za nic.

    • M4S4CR

      Já sem takovej vůl že ani ty čísla dobře nepřečtu, to se (X)zone moc omlouvám...

    • M4S4CR

      Nějak silně předražený ne ? To platíme Cenege a XZone jenom za to, že je počet kusů SILNĚ omezen ? Cena je určena v přepočtu z dolarů na 4 tisíce a vy tomáte za skoro 5 tisíc, ne sorry, ale to si radši objednám z USA a vyjde mi to levněji.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly