Spellforce Universe
PC

99
Nákupem získáte 4 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy, Real-time strategie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 13465
  • Příběh oblíbeného mixu RPG a strategie Spellforce 2 navazuje na předchozí velmi volně a s pětiletým odstupem. Samozřejmě se v jeho rámci setkáte s některými známými rasami i hrdiny. Na první pohled je možná ani nepoznáte, neboť se tvůrci jali použít nový engine a zdokonalit i grafickou stránku svého díla. Hratelné frakce jsou ve Spellforce 2 tři - The Realm (tvořená lidmi, elfy a trpaslíky), The Clans (orkové, trollové a barbaři) a The Pact (temní elfové, gargoylové a stínové). Každá frakce bude mít jezdectvo, pěchotu i vzdušné jednotky. Nechybí ani ohromní titáni se speciálními schopnostmi. Navíc zde jsou ještě obléhací jednotky. Dále se ve hře setkáte se dvěma počítačem řízenými rasami - Undead a Beastman. Velmi výraznou součástí Spellforce 2 tvoří multiplayer. Vedle Skirmish módu a kampaně se můžete těšit také na kooperativní mód (zahrnující speciální kooperativní kampaň). K dispozici jsou mapy (30) pro Player versus Player, Player versus AI Player i Player versus Monster typy hry.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Kolekce obsahuje původní hru SpellForce: The Order of Dawn + datadisky The Breath of Winter a Shadow of the Phoenix. Dále druhý díl SpellForce 2: Shadow Wars + datadisk Dragon Storm.

    Příběh oblíbeného mixu RPG a strategie Spellforce 2 navazuje na předchozí velmi volně a s pětiletým odstupem. Samozřejmě se v jeho rámci setkáte s některými známými rasami i hrdiny. Na první pohled je možná ani nepoznáte, neboť se tvůrci jali použít nový engine a zdokonalit i grafickou stránku svého díla. Hratelné frakce jsou ve Spellforce 2 tři - The Realm (tvořená lidmi, elfy a trpaslíky), The Clans (orkové, trollové a barbaři) a The Pact (temní elfové, gargoylové a stínové). Každá frakce bude mít jezdectvo, pěchotu i vzdušné jednotky. Nechybí ani ohromní titáni se speciálními schopnostmi. Navíc zde jsou ještě obléhací jednotky. Dále se ve hře setkáte se dvěma počítačem řízenými rasami - Undead a Beastman. Velmi výraznou součástí Spellforce 2 tvoří multiplayer. Vedle Skirmish módu a kampaně se můžete těšit také na kooperativní mód (zahrnující speciální kooperativní kampaň). K dispozici jsou mapy (30) pro Player versus Player, Player versus AI Player i Player versus Monster typy hry.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Melíšek

      Dobrý den,
      měl bych dotaz, vlastním Spellforce Universe od Vás a mám problém první díly Spellforce šli bezchybně vše v pořádku. Začal jsem tedy hrát spellforce 2 Gold a bohužel mi hra padá a nedá se tak vůbec hrát. Nevíte čím to je ? Aktuální patch mám a zkoušel jsem i restartování. Jsem z toho zoufalý a proto prosím o pomoc. Můj PC je ASPIRE 7750G
      Grafika : AMD RAdeon HD 6850 a můj operační systém je Win 7 64bit. Předem děkuji za odpověd

    • Haskeer

      Zdravím,
      měl bych dotaz, jestli je i ta dvojka s datadiskem v češtině. U jedničky jsem si jist že je.

    • Marshall

      Může někdo z obchodu říci, kdy bude hra k dostání? Děkuji.

    • Omar

      Ja bych si na tohle nestezoval, je to super akce. Spis by me zajimalo, kdy to bude opet k dostani.

    • Gerid

      sf2 se prodava za 500, datadisk k nemu taky za 500 a tady jsou dohromady i s sf1+datadiskami za 600, trochu divny ne

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly