Max Payne 3 - Speciální edice
PC

2 299
Nákupem získáte 92 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16751
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    VYDÁNÍ V ČR BYLO ZRUŠENO.

    Velmi kusově omezená speciální edice obsahuje: figurku Maxe Payne v obleku, oficiální soundtrack, balíček zbraní a osm postaviček do multiplayeru včetně charakterů z prvních dvou her série, jako Mona Sax, Vladimir Lem a Max Payne. Dalším lákadlem je bronzovo – mosazná klíčenka ve tvaru kulky a v poslední řadě artworky s různými motivy. Obrázek celého balení zde.

    Dočkáme se zdokonalení našeho oblíbeného bullet time prvku. První změna bulletu se objevila v Maxovi dvojce - nejen že se verze prvku posunula na 2.0, ale oproti původní verzi se nepohyboval Max zpomaleně, nýbrž jen okolí. Začínáme novou kapitolu života Maxe Payna!, to byla slova Sama Housera šéfa celého týmu Rockstar Games. Teď uvidíte Maxe jako nikdy před tím, zkušeného policejního vysloužilce, jež je nabitý zkušenostmi ze svého drsného života., dodal. Připravme se tedy na zcela nově zasazený příběh, u něhož nepotkáme nudu. Max Payne 3 se bude odehrávat převážně v Sao Paulu v Mexiku a v částech Latinské Ameriky. Max Payne bude čelit pouličnímu gettu jinak známého také jako Primeiro Comanda de Capital, takže tvrdé obchody s drogami nebo několikaleté unášení dětí a mládeže, jsou zde na denním pořádku Stejně tak jako zkorumpovaní poldové a každodenní zločinnost, je pro Maxe pracička jako dělaná. Rockstar Vancouver nasadila do hry RAGE engine, jež pohání NaturalMotion Euphoria technologie, která byla velice úspěšná ve čtvrtém pokračování Gran Theft Auto. Chod hry nebude už jen typu kryj se, střílej a přesuň se, Rockstar chce vyvinout hru na vyšší úrovni než předchozí díly Tvůrci se budou snažit zachovat prvky bullet-time co nejlépe. Nový díl přinese také spoustu nových efektů i prvků klasické akce. Více o hře na fanouškovské stránce.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (6)

    • Tomáš Pavlata

      Dobrý den, pracujeme s informacema které jsou k dispozici, pokud se pozmění, budou lidé kteří hru mají informovány.

    • Radek Patarák

      Dobrý den
      Od jednoho nejmenovaného konkurenčního obchodu jsem dostal zprávu, že tuto edici "v České republice bohužel nebude Cenegou distribuována. Pokud je někde uvedeno, že Cenega bude sběratelskou edici hry u nás vydávat, tak se jedná o starou a již neplatnou informaci."
      Mohu se zeptat jak to tedy je?
      Děkuji.

    • Tomáš Pavlata

      Opraveno

    • st.ranger

      Snad se na mě dostane, objednáno 29.12.

    • risha03

      mám objednáno

    • Johny

      Luxusní edice :)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

fallout, falloutseries, vault, falloutlucy
hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks