Destiny - Ghost Edition
XBOX

2 399
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: FPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19045
  • Destiny je revoluční first-person střílečka vyvinutá studiem Bungie, tvůrci veleúspěšné série Halo. Vstupte do zcela nového universa a staňte se obráncem posledního lidského města na Zemi, jenž bylo zachráněno během mimozemské invaze jakousi tajuplnou lodí. Navíc síly vycházející z této lodí poskytují lidem ve městě speciální schopnosti. Při hraní si vyberte jednu ze tří profesí Hunter, Titan nebo Warlock - a vydejte se zkoumat starobylé ruiny naší sluneční soustavy jakožto i bojovat proti mimozemským okupantům. Hra je mixem single a multiplayeru. Můžete tedy celou hrou projít sami nebo se postupně připojovat k událostem pro více hráčů. Největší zábavou tak je co-op multiplayer s vašimi přáteli!
    Objednejte si hru včas a dostanete zdarma stylové Destiny tričko.

    Sběratelská edice Ghost Edition je extrémně limitovaná a obsahuje navíc: exkluzivní repliku Ghost, disky s hrou, průvodce, litografie a ingame bonus v podobě expansion packu, steelbook a nakonec odznaky. Vše je zabaleno do sběratelské krabičky. Celé balení zde.


    Destiny je revoluční first-person střílečka vyvinutá studiem Bungie, tvůrci veleúspěšné série Halo. Vstupte do zcela nového universa a staňte se obráncem posledního lidského města na Zemi, jenž bylo zachráněno během mimozemské invaze jakousi tajuplnou lodí. Navíc síly vycházející z této lodí poskytují lidem ve městě speciální schopnosti. Při hraní si vyberte jednu ze tří profesí Hunter, Titan nebo Warlock - a vydejte se zkoumat starobylé ruiny naší sluneční soustavy jakožto i bojovat proti mimozemským okupantům. Hra je mixem single a multiplayeru. Můžete tedy celou hrou projít sami nebo se postupně připojovat k událostem pro více hráčů. Největší zábavou tak je co-op multiplayer s vašimi přáteli!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla