Kouzlem a mečem

299
Nákupem získáte 12 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21904
  • Fantasy hra na hrdiny, která, jak již název vypovídá, představuje žánr sword and sorcery v jeho nejryzejší formě. Hra je specifická svou kompaktností, jednoduchými pravidly a snadnou přípravou. Potěší všechny milovníky old school hraní a ideální je též pro rolovými hrami nedotčené hráče. Autorským záměrem je hra, která umožní snadno odehrát oblíbená dobrodružství prošpikovaná souboji se skřety a kostlivci, kouzlením, loupením a nástrahami podzemních labyrintů, to vše s naprostým minimem pravidel.

    Herní systém vychází z populárního minimalistického RPG Dungeon Squad. Přestože je rozšířený a upravený, zachovává si Kouzlem a mečem podobnou míru abstrakce jako předloha. Ve hře neexistují klasická povolání, každá postava se může naučit kouzlit, střílet z luku nebo třeba bojovat s mečem. Můžete si tak vytvořit postavu, která bude nejlépe odpovídat vašemu oblíbenému stylu hraní. Postavy samotné však nejsou hlavním těžištěm hry - největší důraz je totiž kladen na samotné hráče, kteří se mohou díky volnosti systému se svými postavami pokoušet prakticky o cokoliv. Množství hádanek, úkolů a nástrah tak mohou hráči překonat díky vlastnímu důvtipu a nápaditosti, aniž by potřebovali mít desítky speciálních schopností a dovedností.

    Hra vychází jako krabička formátu A6 obsahující pravidla hry, sérii tří dobrodružství a předpřipravené postavy pro okamžité hraní. Dále v boxu naleznete figurky postav a nepřátel a sadu ozdobných stylových kostek. Díky své velikosti je tak vhodná na cesty, můžete ji bez problému vzít do své oblíbené čajovny či hospůdky.

    Vraťte se zpátky ke kořenům hraní, staňte se hrdiny, kteří vládnou kouzlem a mečem!

    Obrázky :
    • obrázek Kouzlem a mečem
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla