Starcraft Bundle
PC

1 149
Nákupem získáte 23 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi, Real-time strategie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17110
  • StarCraft II: Wings of Liberty je první díl trilogie obsahuje kampaň za lidi. Ta začne na planetě Mar Sara, kam se Jim Raynor vydá bojovat proti Dominionu. Starcraft II pokračuje v epickém příběhu Protossů, Teranů a Zergů. Tyto tři odlišné a mocné rasy se ještě jednou střetnou ve svižné real-time strategii vycházející s legendárního prvního dílu. Legie veteránů, vylepšené a zcela nové druhy jednotek budou bojovat napříč celou galaxií ve snaze, aby právě ta jejich rasa přežila jako jediná. Uvedením unikátní kampaně pro jednoho hráče, která naváže tam, kde Starcraft: Brood War skončil, představí Starcraft II, v chytlavém sci-fi příběhu plného dobrodružství a intrik, nové hrdiny i důvěrně známé tváře. Navíc Blizzard znovu nabídne bezpříkladné online hraní skrz Battle.net s několika vylepšeními a novými možnostmi, které udělají ze Starcrafta II ultimátní real-time strategii.

    Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Speciální komplet her Starcraft Gold a StarCraft II - Wings of Liberty a licencované podložky pod myš Steel Series Starcraft Findlay mouse pad. Podložka je v podstatě zdarma.

    StarCraft II: Wings of Liberty je první díl trilogie obsahuje kampaň za lidi. Ta začne na planetě Mar Sara, kam se Jim Raynor vydá bojovat proti Dominionu. Starcraft II pokračuje v epickém příběhu Protossů, Teranů a Zergů. Tyto tři odlišné a mocné rasy se ještě jednou střetnou ve svižné real-time strategii vycházející s legendárního prvního dílu. Legie veteránů, vylepšené a zcela nové druhy jednotek budou bojovat napříč celou galaxií ve snaze, aby právě ta jejich rasa přežila jako jediná. Uvedením unikátní kampaně pro jednoho hráče, která naváže tam, kde Starcraft: Brood War skončil, představí Starcraft II, v chytlavém sci-fi příběhu plného dobrodružství a intrik, nové hrdiny i důvěrně známé tváře. Navíc Blizzard znovu nabídne bezpříkladné online hraní skrz Battle.net s několika vylepšeními a novými možnostmi, které udělají ze Starcrafta II ultimátní real-time strategii.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • corwin78

      @Corvus - vykašli se na Widle, v Linuxu díky Wine chodí původní StarCraft i StarCraft 2 naprosto bez problémů.

    • Corvus

      Dobrý den, jde hrát Starcraft (první + datadisk) pod Win7? Děkuji za informaci.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly