Assassins Creed 3 Season PASS DLC 1 – 5
PC

649
Nákupem získáte 19 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 17651
  • Vykoupení je třetí epizodou v příběhu Tyranie krále Washingtona - rozšíření pro jednoho hráče, ve kterém poodhalíte alternativní historii událostí americké revoluce. Po revoluci stoupne Washingtonovi moc do hlavy a stane se z něj despotický král. Ve třetí a poslední epizodě s názvem Vykoupení se Ratonhnhaké:tonova pouť dočká rozuzlení. Když dorazí do New Yorku, využije všechny své dovednosti spojené s jeho domorodým původem k tomu, aby pronikl do pevnosti monarchy a ukončil tak tyranii krále Washingtona. Prožijte historii tak, jak se nikdy nestala a rozdmýchejte novou revoluci.

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Severní Amerika, 18. století. Po více než 20-ti letém konfliktu se 13 amerických kolonií a Britská koruna ocitají na pokraji mohutné války. Bojové linie jsou načrtnuty. Krveprolití je nevyhnutelné. Z žhavého popela své vypálené vesnice povstane nový asasín. V žilách mu koluje mohavská a britská krev a jeho boj za svobodu a spravedlnost bude ukován v plamenech revoluce.

    První DLC balíček s podtitulem Ukrytá tajemství do hry přidává 3 dodatečné mise (Ztracené mayské ruiny, Duch války a Potopené tajemství), jejichž splnění vám odemkne další zbraň do hry. Dále tento DLC balíček přináší dva vzhledy pro hru jednoho hráče (Kapitán Aquily a Koloniální asasín) a dvě postavy do hry pro více hráčů (Červenokabátnice a Ostrostřelec). Pokud tedy některý z těchto odemykatelných obsahů ještě nevlastníte, je první DLC balíček pro vás tou správnou volbou k doplnění kompletního odemykatelného obsahu.

    Druhý DLC balíček s podtitulem Bitvou zocelený balíček do hry přidává tři nové hratelné postavy (Guvernér, Horal a Kojot) a tři nové mapy do hry pro více hráčů (Charlestown, pevnost St. Mathieu a Saint Pierre).

    Hanba je první epizodou v příběhu Tyranie krále Washingtona - rozšíření pro jednoho hráče, ve kterém poodhalíte alternativní historii událostí americké revoluce. Po revoluci stoupne Washingtonovi moc do hlavy a stane se z něj despotický král. Connor se do této reality probouzí jako Ratonhnhaké:ton - jenž se nikdy nepřipojil k řádu asasínů - a je přivítán svou matkou Kaniehtí:io. Zároveň souhlasí s tím, že se vydá na misi, jejímž cílem je Washingtonovo sesazení. Získejte zbrusu nové dovednosti, abyste mohli tuto novou hrozbu odrazit a obnovit svobodu. Prožijte historii tak, jak se nikdy nestala, a rozpoutejte novou revoluci!

    Zrada je druhou epizodou v příběhu Tyranie krále Washingtona - rozšíření pro jednoho hráče, ve kterém poodhalíte alternativní historii událostí americké revoluce. Po revoluci stoupne Washingtonovi moc do hlavy a stane se z něj despotický král. Connor se probouzí s tím, že se nikdy nestal asasínem, a pouští se do nové mise v boji za svobodu. Cestujte v této nové epizodě do Bostonu, abyste ve válce proti králi našli pochybného, ale důvěrně známého spojence - prožijte historii tak, jak se nikdy nestala, a rozdmýchejte novou revoluci!

    Vykoupení je třetí epizodou v příběhu Tyranie krále Washingtona - rozšíření pro jednoho hráče, ve kterém poodhalíte alternativní historii událostí americké revoluce. Po revoluci stoupne Washingtonovi moc do hlavy a stane se z něj despotický král. Ve třetí a poslední epizodě s názvem Vykoupení se Ratonhnhaké:tonova pouť dočká rozuzlení. Když dorazí do New Yorku, využije všechny své dovednosti spojené s jeho domorodým původem k tomu, aby pronikl do pevnosti monarchy a ukončil tak tyranii krále Washingtona. Prožijte historii tak, jak se nikdy nestala a rozdmýchejte novou revoluci.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (14)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Andy: Nové kusy už bohužel nejdou objednat, protože se nevyrábí. Jedině, že by někde měli neprodané zásoby.

    • Andy

      Zdravím chtěla jsem se zeptat zda-li budete objednávat další nebo jestli budou k dodaní ?

    • Tomáš Pavlata

      dobrý den, dodavatel zatím nic neplánuje.

    • BuLLeT

      Sleva se nechystá?:D

    • Bruno454

      české titulky ve hře a manuál :)

    • Jiri

      Ahoj,
      je to DLC i v cestine??
      Diky

    • atlix

      Ahojte nevíte jestli se dá někde koupit pouze dlc tyranny of king washington 1-3 ? protoze ja ty ostatni dlc mam

    • Honza4545

      Jsou to pouze DLC.Dostanete kód - zadáte - a stahujete stažitelný obsah.
      JE POTŘEBA MÍT ORIGINÁLNÍ VERZI HRY Assassins Creed 3

    • Wolf

      Hele todle je jenom DLC na DVDckach nebo je v tom dalsi hra ja ze AC3 mam uz dohranou a schanim jen ty DLC

    • Altair35

      Bude to na CD nebo je to digitální ??

    • Czeman

      Nevíte kdy to vyjde

    • Mucha

      Jaktože hra samotná aj s DLC stojí tisícovku a DLC samotné 650? O.O

    • dejv132

      Chtěl jsem se zeptat, jestli bude fungovat na Freedom edici, kterou jsem zde zakoupil?

    • Risha03

      Bude to slim krabice, nebo normální??

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, ceskehry