The Elder Scrolls Online
PC

(11x)
499
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 18046
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    Pokud si včas objednáte dostanete ke hře navíc:
    Jen exkluzivně u nás: soundtrack, oficiální plechovou krabičku. Dále Scuttler peta, 4 mapy se zaznačenými místy pokladů, které budete moci ve hře najít a budete si moci zvolit jakoukoliv rasu a hrát s ní v jakékoliv alianci. V balení se nenachází fyzická mapa světa TES! Více o bonusech zde.


    Připravte se na novou éru MMO! Přichází The Elder Scrolls Online od studia Zenimax Online, které bude brutální, epické a pro hráče naprostou volbou, jelikož se bude jednat o MMO s mnoha možnostmi. Připravte se na svět The Elder Scrolls, kde temnota začala získávat jednu zemi po druhé, kde peníze jsou všechno a síla ještě víc a bude jen na hráči, jak bude volit svou postavu a jaký skill ji přiřadí. Zpočátku bude hráč nucen volit schopnosti vázané na zvolenou třídu, ale s postupem času mu hra dovolí daleko více manipulovat se skilly a volbou jeho průchodu. Zároveň hra nabízí nepřeberné množství při tvorbě postavy, které se jen tak nevidí a o světě ani nemluvě. Epické scény a pohledy na krajinu Vás budou provázet celou hrou a po celé mapě, proto se neplánuje zařadit TESO k MMO, které po dosažení maximálního lvl budou nehratelné. Tvůrci plánují mnoho dodatečného obsahu a ještě více bonusů pro hráče. Jedná se o online hru a ke hraní je nutné platit měsíční poplatky kreditní kartou nebo předplacenou kartou. Balení obsahuje 30 dní hraní zdarma.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (213)

    • maty

      Kdy prosím Vás bude dostupná další várka?

    • ^^

      sakra ted jse,m chtel objednat kdy prosim vas bude dostupna dalsi varka??

    • czlukas

      top michal:
      tak tam dej kreditu a pak to hned zrus ne?

    • michal

      Hru jsem koupil, ale nelze aktivovat ten mesic hrani zdarma, chce to zadat bud reedem code z predplacene karty, nebo informace o platebni karte a zaplatit mesicni poplatek

    • ^^

      Prej jde teso na model kup hru a pak zadara je to pravda?

    • halazi

      Dafrina no to máš pravdu ale ber to z nadhledem ja sem si koupil kartu na 2 měsice řekl sem si že treba to už bude v pohode vsechno sem zadal potvrdil email a hra mi napsala (program přestal pracovat)tak sem psal na podporu ti mi poslali snad 50 emailu s tím jak to vyřešit a nic takže ja sem se do hry ani nedostal :D a to vše po nejakym updatu a nebyl sem jediny takže asi tak od te doby se jen tak letmo kouknu jak to zas šlape ale prachy už za to nedam :D

    • czlukas

      Tamriel Unlimited je furt to samé, jen bez poplatků.

    • Radka

      No, mě by spíš než ten explorer pack zajímalo, když si koupím hru ted a tady, tak jestli budu moct pak stáhnout vše, co je popsany v té nové Tamriel unlimited edici. Protože jinak to pro mě ztrácí význam :P Nikde jsem o tom zatím nic nenašla. Samozřejmě bych pak dala přednost hře s tím explorer packem, holt musím mít svou dark elfku všude.

    • czlukas

      Pokud si hru koupím teď, dostanu stále explorer's pack?

    • Safrina

      Tak sem se odhodlal po skoro roce kouknout jestli už to jde hrát zaplatil sem si měsíc jenom na zkoušku a když hru zapnu chce to po mě potvrzujcí email ,ten nepřijde.
      Obrátil sem se na podporu a nic minutu pote co sem zrušil pravidelné platby mi přišlo od podpry že je problem opraven a není tedy jsou to zloději stáhnou prachy a službu nedodaj.Nekupujte to hra je pjekná i když fanoušci tes budou skřípat zuby ,ale podpora a přístup k hráčúm zůstal otřesnej.

    • martin151

      Kdy bude k dispozici verze pro konzole? už toho 19. září?

    • Snafu

      Jen dotaz, Kam mám zadat ten kód pro explorer's pack?

    • vincenzo

      semto nasel :)

      Lehké zbroje jsou dělány převážně pro ty, kteří chtějí mít dostatek many a bonus ke kouzlům. Jsou přímo dělány pro kouzelníky a jiná magická povolání. Mezi Lehké zbroje patří různé róby, pláště a oblečení.

      Střední zbroje jsou zaměřeny na staminu a pohyblivost, ocení je tedy především vrazi, lukostřelci a rychlí bojovníci s dvěma zbraněmi. Brnění zaručuje jak slušnou ochranu, tak výdrž a obratnost. Mezi Střední zbroje patří kožené, kostěné a kroužkové zbroje. Středně těžká je také vzácná zbroj z vulkanického skla.

      Těžké zbroje jsou primárně určeny k tomu, aby nositele co nejlépe ochránily za cenu snížení jeho pohyblivosti a staminy. Nabízejí nejširší možnou ochranu, nicméně pobyhlivost uživatele těžké zbroje trpí velkými postihy. Mezi těžké zbroje patří železné brnění, ocelové brnění, ale i Ebonit a slavná Daedrická zbroj

    • vincenzo

      Diky, no a co stim :) /played. nekam napisu ?

      jeste mam dotaz, nevidim rozdil mezi heavy armor nebo ligth napriklad, krom obraneho cisla nevidim zde zadny hendikep,prijde me ze vsici behaji v heavy a neubira to nosnost ci rychlost.

      diky

    • Kedo

      /played

    • vincenzo

      Tak uz hraju, a jsem spokojeny. Jen by me zajimalo kde najdu played hours - kolik mam nahrano. Nikde to tam nevidim

      diky

    • Eres Decretum

      Pro vyjasnění s tou subskripcí -
      30 dní zdarma se zaktivuje jen po prokázání schopnosti platby (zadání kreditky) nebo při zadání kódu z předplacené karty (Prepaid Game Time Code), který vám zaktivuje těch 60 dní z karty + 30 dní zdarma.

    • tuzk

      Dostanes co je psany steelbook atd az to nwbude napdany tak pak uz nic nedostanes ;-)

    • vincenzo

      kdyz si to kupim ted v xzone tak asi uz nic nedostanu ktomu co ? nebo jsou jeste nake vyhody ?? soundtrack, tricko, knizka nevim neco...?

    • hazen

      Ahoj, když si koupím hru, tak k ní dostanu 30 dní zdarma, že? Ale nemám kreditku, pay pal atd. a chci hru platit předplacenou kartou. Ale když si vlastně koupím jen hru bez předplacené karty, tak těch 30 dní zdarma nedostanu? Jestli tomu dobře rozumím? Když jsem si kupoval WoW Battlechestku, tak jsem těch 30 dní zdarma dostal. Díky předem za objasnění.

    • vito

      snazil sem se najit ale neuspesne pocet hracu aktualne registrovanych i pocet prodanych kopii. nemate nekdo info ?

    • Kedo

      jsou tam nepatrne slevy:

      30ti denni - 12,99EUR na mesic
      90ti denni - 11,99EUR na mesic
      180ti denni - 10,99EUR na mesic

      ja mam nastavenou 30ti denni subskripci s pouzitim PayPalu a blokaci mam na 371,67 Kc

      s pouzitim herni karty to muze vychazet zase trochu jinak

    • vito

      Diky Kedo...posledni dotaz, kolik je to ted presne mesicne ? nekde ctu 275 jinde 400, je tam rozdil esli zaplatim na rok nebo jen na mesic ? (sleva)

    • Kedo

      nastavit a pak zrusit

    • vito

      kdyz si to kupim staci nainstalovat a prvni mesic je zdarma a pak se me to auto blokne dokud nezaplatim ? anebo musim od zacatku nastavit platby a ty pak kdyztak zrusit ? mam v planu kupit ale hrat jen mesic a pak se uvidi dle casu.Takze si sem tam priplacet mesic a zas rusit...diky

    • Tomáš Pavlata

      dostanete vždy vše, co je zde napsané

    • Ari

      Dobrý den chci se zeptat. Když si objednam ted krabici od vas, co dostanu? Stále plati plech krabice,soundtrack apod.?

    • Gavriiil

      Ahoj, založili jsme malou CZ/SK nezávislou guildu (zatím máme 25 členů)
      elderscrolls-online.sk

    • Kedo

      Luis: pouzij wayshrine v domovske (rohove) pevnosti. Az se ukaze mapa, odzoomuj ji pravym tlacitkem mysi.

      Eledra: Castka strzena rozhodne neni. Jak pises nize, dojde pouze k blokaci. Kdyz zrusis subskripci pred vyprsenim herniho casu, castka se ti odblokuje. V podstate si tim predobjednas dalsi mesic a jelikoz subskripci muzes dafacto IHNED po aktivaci kodu zrusit, tak se ti to odblokuje a muzes vyuzit jen ten mesic zdarma. Kdo chce hrat placene MMO a nema na ucte 400 proboha?

      Devatar: Akcepuji Visa, MC a American Express... vic karet podle mne neni treba. Pokud ti banka vydala nejakou pochybnou kartu, tak ESO navic akceptuje PayPal, Paysafe a Webmoney, kde si danou kartu muzes pripojit. Staci si povolit platby pres Internet.

    • Luis

      Čau, dneska sem se dostal přes položku Války aliancí (nebo tak nějak) do Cyrodiilu, ale nevim jak se dostat zpět např. do Stonefallu. Dá se tam někudy dojít nebo teleportovat?
      Díky moc za radu :)

    • Eledra

      @Martin Schovanec
      Bohužel tohle o strhávání neplatí u TES-Online. Když se zadá způsob platby třeba kartou (berou jen Visa a Master Card), či pomocí PayPal, je rovnou stržena příslušná částka z účtu dle toho kolik měsíců je nastaveno dle "sub-plánu" jinak nejde hra hrát jinak, než s pomocí podpory a to trvá 2-4dny! Mě byla částka 355Kč "zablokována". V případě, že by na účtu nebylo dost prostředků tak si bez pomoci (chabé a laxní) podpory nejde zahrát. Je toho plné fórum (support) na oficiálních stránkách. Takže se připravte, že se možná začnou stížnosti množit i vám. Zatím Zenimax/Bethesda v tomto problému dělají "mrtvého brouka", nehledě na to, že začátek startu této MMMO až nápadně připomíná Arénu (co do spolehlivost). Údržba 7/4 byla také mňamka. Vím že za tohle Xzone nemůže, ale ať je radši připraveno, protože "wave of anger" jde už všemi směry.

    • Devatar

      Vážení a milí prodejci Elder scroll online, zakoupil jsem si Elder scroll online s exluzivními bonusy a nebýt přiloženého soundtracku, tak si nic nezahraji, protože to je jediný bonus, který si za těch 1300,- Kč zatím užívám. Protože ten dementní subscription neakceptuje některé skvělé karty tuzemských bank a předplacené kupóny za dalších 800Kč, abych si bezplatně mohl užít již jednou zaplacených 30 herních dnů, budou k dostání až za několik týdnů, tak jsem opravdu zvědav, co mi doporučíte, abych se k hraní zakoupené dostal.

    • Caine10

      Děkuju, za vysvětlení. Měl jsem strach si tu platbu nastavit. Teď už mám ve všem jasno. :) Všichni po celém internetu to tak hrotili, že jsem málem hru odinstaloval. :D :D

    • Martin Schovanec

      Skoro vsechny MMORPG hry, kde se plati mesicni poplatek to takto maji. Pri registraci se musi zadat cislo kreditni karty nebo predplacena karta. Prvni mesic se ale nic nestrahava, to bezi 30 dni zdarma. Pokud vas hra prestane bavit, pak zrusite jakoby to predplatne a nic se vam pak po 30 dni nestrhne. Koho bavi, tomu se po 30 dnech zacne automaticky strhavat. Neni to zadny novy vymysl, ma to takto treba World of Warcraft a dalsi.

    • Kedo

      Caine: kdyz si chces dat pauzu, zrusis subskripci. Kdyz zase budes chtit hrat, nastavis ji znova.

    • Safrina

      Je to pravda bez nákupu delší doby ,nebo zadání karty to nejde opravdu na zblití.A na to jak je ta hra mizerná ... to zaměřování je opravdu hnus proč to prostě neletí kam koukám jediná zbraň která je v této šit hře hratelná je meč zbytek je meč na dálku kdo chce pořádnou hru doporučuji tes 4 nebo 5 ne tudle slátaninu.

    • Caine10

      To mi jako budou strhávat měsíčně 12 euro?? Co když si chci zaplatit jen měsíc a pak si dát pauzu?

    • Safrina

      Zdá se že sme si nerozuměli měsíční poplatek je jedna vjec ,ale proč musím prokazovat bonitu když sem si hru řádně zaplatil.A bez prokázání bonity mě to nepustí ani hrát zaplacený produkt po dobu hraní zdarma? To má být co další způsob jak vytáhnout osobní údaje nebo co ,ale co až to konečně dorazí zadám číslo a buď a nebo ,ale platit dál nehodlám a zadávat číslo karty společnosti co nezajistí ani chod serweru nehodlám chci si zahrát a ne řešit vykradený účet.

    • Kedo

      soptik: plne souhlasim

      Caine: funguje, ale ne uplne vsude je treba prokazat bonitu

      mhosek: musis si to predplatny zrusit sam

      Safrina: staci si precist terms of condition spolecnosti, jejiz produkt si kupujes, cili ZeniMaxu. Jak Ti jiz nekolik z nas psalo, v popisku hry stoji: "Jedná se o online hru a ke hraní JE NUTNE platit měsíční poplatky kreditní kartou nebo předplacenou kartou. " a je to tam od zacatku predprodeje.

    • Safrina

      hm nutnost platby nebo udání čísla karty nezmiňovali takže super podvod na zákazníka + balíček nedorazil asi zaseklý silnice nebo špatná transportní společnest + hra není nic moc přidám i recenzi.Vždy sem tento obchod hájil i když ceny jsou vyšší než u konkurence a po této zkušenosti ke konkurenci přejdu.

    • mhosek

      Mám také dotaz k tomu placení daná částka odchází pravidelně z účtu nebo před platební transakcí musím někde něco potvrdit jde mi o to za měsíc mě přestane hra bavit zapomenu zrušit účet :D :D a pořád mi budou odcházet peníze

    • Caine10

      soptik: a nefunguje to tak všude? že si zaplatíš měsíc a hraješ? Proč na to každý nadává?

    • soptik

      Caine10 : Za hrani hry platis mesicni poplatky. Pri zakoupeni hry mas mesic zdarma (pri tvorbe accountu uz ale volis zpusob subscribce, tedy platby v budoucnu). Da se zaplatit za 1, 3 a 6 mesicu (dopredu). Logicky pri platbe delsiho casoveho useku, platis mensi mesicni sazbu. Typ platby lze kdykoliv zmenit. Vsem doporucuji si hru nejprve vyzkouset a az pak davat delsi platby - treba tato hra nekomu nesedne a pak si bude rvat vlasy, ze zaplatil 6 mesicu za neco, co ho nebavi. A to ze hra nekomu nesedne je naprosto bezna zalezitost. Ja osobne jsem (zatim) nadsen. Uvidime, co endgame, ale k tomu mam jeste daleko. Nicmene zatim si to opravdu uzivam.

    • Truthseeker

      Pro ty kdo by měl zájem o členství v cz/sk guild.

      http://dadeusfortunae.enjin.com/home

    • Caine10

      Může mi někdo vysvětlit co to znamená přesně ta platba subskripce? Co to pro mě jako pro zákazníka znamená?

    • Kedo

      Hello <CENSORED>,

      You authorized a payment of 12.99 EUR to Zenimax Online Studio
      (paypalEU@zenimaxonline.com) Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.

      Thanks for using PayPal. To see the full transaction details, log in to your PayPal account.

    • Kedo

      Daniel: WoW = hruska, ESO = ananas

      Cadic: toto "plivnuti do tvare" je je bezna praxe u mnoha MMO her na bazi mesicni subscripce (SWTOR, AOC etc.)

      Desperate: nejde o zaplaceni ale o prokazani schopnosti placeni MMO. S tou kartou by to tak melo fungovat. Co treba zadat kreditku a po uspesne aktivaci retail kodu (a pripsani 30ti dnu zdarma) ji zrusit? Penize se nestrhnou dokud nevyprsi herni cas, cili 30 dnu (dojde jen k blokaci ktera se zrusi odstranenim subscripce).

    • Daniel

      zdravim,liší se tahle hra od wow?jsem velký příznivce TES ,ale tohle mi přijde jako wowkařina kterou teda nemusim.

    • Cadic

      To co předvedli se subscription osobně považuji za plivnutí do tváře. Nalákat Vás na 30 dnů zdarma s obligatorním subscripton checkem (buď dalších 60 dnů gamecard, nebo zaplatit paypalem, nebo jedna ze tří podporovaných karet (tam se platba naštěstí neuskuteční, ale stejně Vám to zablokuje na chvíli prachy)) je hnusná nehoráznost! Vážně jsem přemýšlel o odstoupení od smlouvy. Doporučuji tímto Xzonu tuto skutečnost někde viditelně uvést. Mě osobně by určitě před koupí odradila

    • Caine10

      3 dny mi trvalo než jsem vytvořil postavu, která se mi líbí. A to jsem ještě před tím 2 smazal a jedna byla už na 7 levelu, ale prostě nedokážu hrát za postavu, která se mi nelíbí. Hrůza. :D

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (11)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • + Lokace
    • + Rozvíjení postavy
    • + Originální schopnosti
    • + 90% questů jsou zajímavé a mají děj (žádné jdi, zabij, přines)
    • + Příběh, hlavní linie (do V1/50lvl viz. zápory)
    • + Všechny moby a zajímavý lore co znáte z předchozích Elder Scrolls
    • + Ve většině questů se můžete rozhodnout, jak quest skončí

    • ... a mnoho dalších, které bych našel
    • - Na začátku vydání hry byla zabugovaná (v současnosti opraveno)
    • - Nedostatek mountů (pouze 4 koně)
    • - Skvělý příběh se táhne do 50. levelu, poté je však stereotypní a grindovací

    Hrál jsem ESO již od vydání přes půl roku v kuse, opravdu pořádný kousek, který vás bude držet u hraní celý den a nepustí. Měsíční placení někomu přijde moc, ale jak si hru zamilujete, poplatek vám přijde malicherný.
    ESO se stalo mou srdcovou záležitostí a mám s tím jen dobré zkušenosti a vzpomínky. Nedejte na odrazování jiných, nespokojených a určitě tomu dejte šanci.

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Vše co Vás napadne...svět, volnost, Aliance, clany, dungy, detaily přírody, poklady.
    • Vysoké poplatky (aspoň na mě), ale dá se to pochopit ze zážitku ze hry. Otravní prodejci zlata. Boti jiných hráču jsou schopni uplne zabugovat dung.

    Úžasná hra, rozsáhlá. Nutí Vás prozkoumávat svět. Úkoly jsou zábávné. Dungy a Válka Aliancí...suprový. Bohužel vysoké měsíční poplatky, musel sem na par mesicu prestat hrát.

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Velký svět a možnosti ladit si scojí postavičku do detailů. Skilly a možnost je kombinovat.
    • Strašná spousta chyb. Zmatené souboje PVP. Moc drahé poplatky za ty chyby.

    Tuctová onlinovka se standardní grafikou. Nic extra.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • otevreny svet
    • tvorba postavy
    • vyvoj postavy
    • souboje
    • obtiznost
    • atmosfera
    • bugy

    Po 20ti hodinach za dve odlisne postavy - opravdu otevreny a hlavne obrovsky svet, odmenuje vas za prozkoumavani, kdyz chcete vyzvu vezmete si tezky ukol, vyvoj a tvorba postavy super (wowko si muze nasrat). Zatim velka spokojenost. Pro hrace Skyrim ci Oblivion povinnost. Ted uz bych Rift,Swotr ci Wowko nehral.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Skvělý živý otevřený svět
    • Neskutečně atmosférická hra
    • Poutavé a hlavně stále jiné úkoly
    • Krásné zbroje, architektura
    • Leda občasné údržby serverů, ale to se dalo čekat, když byla hra spuštěna teprve před ani né měsícem

    Ze hry mám neskutečně dobré dojem, každý den se těším až si zahraju a všem doporučuju. Jak tu vidím ty jiné hodnocení tak jako kompenzaci bych nedal nic jiného než hodnocení plné.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • hodne dobry vecicky
    • zvejkacky nezvejkali tak jak bych chtel:(

    Koupim nove zvejkacky!

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • grafika na max
    • tvorba postav
    • frakce
    • grafika na min
    • levlování

    hra je docela dobře udělaná sice ta grafika prostředí pokulhává ale podle mě je to dělany i na slabší PC a co se týče pvp tak aspoň je to udělany trochu težši a neni to o tom že kliknu na target a jen mačkám kouzla a ty ho honěj po mapě :D. no měl sem možnost hrát betu a nakonec sem hrál i pre order do neděle a na žádnej bug sem nenarazil možná na 2 nebo 3 nefunkční Qsty ale musíte umět anglicky všechno na mapě vyznačený není. jinak hra je pěkně udělaná a líbí semi že za mága můžu nosit jakoukoliv zbroj nebo použivat jakoukoliv zbraň. jinak načítání hry je opravdu hrozny a pomaly ale zase když je tam pvp o 150 lidech tak se mi to neseká třeba guild wars 2 mam zaseky že bych brečel při tolika hráčích a to je podle mě velky plus.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Grafika
    • bojovy systém
    • volnost pohybu
    • systém levelováni
    • -Asi horši grafika na slabších pc nezkoušel jsem
    • -Pár bugů přesně 1 za 20 levelu
    • -pro někoho herní a bojový systém hold někomu systém teso nevyhovuje ale kdo hrál předchozí díly nic nového
    • -problém s prodejem pokud nemate dobře znalosti cizích jazyku

    Tak čím začít, hra je parádní a nic nového pro fanoušky, jen par omezení kvůli vyváženosti hry jinak by všichni mněli tu samou postavu a to snad nikdo nechce i presto se dá hrát s jakoukoli postavou, jaká koly role jen hráč nebude tak silný jako když hraje za postavu co je na to přímo určena. Podle mne super hra bojový systém je jiny a je třeba si na něj zvykat není jako u wow kde si hráč označí nepřítele a pak do něj hází kouzla i když na něj nemíří zde se mířit musí takže věřím že fanoušci wow budou zklamáni. Omezenost v pohybu je jen levelem který hráč má což je u online her normální a nechápu jak si na to někdo může stěžovat je to směsné. Na závěr musím říct toto nejsem angličtinář hraji jak nejlíp umím a baví mne to presto dam jen 90
    ale všem doporučuji vyzkoušet a domkařům ať nesrovnávají to s wow na začátku bolo 100 x v horším stavu než je tahle hra toť vše

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • Dá se to hrát
    • Je a není to TES
    • Odporné zobrazení trávy(jedu na plné detaily)
    • Nízké HW nároky i noťas i3 4GB 740 na plno.

    Začít je těžké na hru sem se těšil ,ale to co vyrobyli to je teda vele dílo. Grafika je slabší obvzláště rostliny, postava celkem ujde ,až tradyčně na vlasy.Jelikož balíček v pátek nedorazil mohl sem hrát jen do nedělního odpoledne ale to co sem za tu dobu viděl mi stačilo, samej bug a to už na začátku hry a herní systém je splácanina tes plus něco neurčitýho. A NENÍ ZROVNA PERFEKTNÍ. Nenašel sem ani svobodu pohybu a předměty sice vidíte ,ale sebrat nejdou takže žádnej vykradenej příborník.A největší slabyna soubojový systém.A rada na závěr Konkurence je vjetšinou zadarmo kromě mikro transakcí.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • .
    • +Grafika (Na maximum)
    • +Tvorba postavy
    • +Hudba
    • -Grafika (Né na maximum)
    • -DLOUHÉ načítací časy
    • -Celkový herní systém
    • -Nevyvážený peněžní systém
    • -Systém cestování
    • -Respawn potvor
    • -Bojový systém
    • -Inventář
    • -Bugy

    Ani nevím, kde mám začít. Bezpochyby největší zklamání tohoto roku. Hra je tak špatná, že si ani nezaslouží titul "The Elder Scrolls" (Nejsem žádný Hater, recenze které se už začaly objevovat vám potvrdí to samé). Nevěřte lidem, kteří tvrdí že se jedná pouze a bugy a že se to časem vyladí. Nevyladí, protože by musel od základů překopat celou hru. Dávám alespoň symbolických 20% za moc pěknou tvorbu postavy. Víc si tento zmetek nezaslouží.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly