Sébastien Loeb Rally Evo
PS4

(1x)
699
Nákupem získáte 28 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19645
  • V Sébastien Loeb Rally EVO usednete za volant těch nejlepších rally aut současnosti i minulosti a provětráte je na nejlepších rally tratích po celém světě. Hra navazuje na úspěšnou sérii WRC od stejných vývojářů a díky spolupráci s devítinásobným mistrem světa v rally se dočkala zlepšení v každém ohledu.

     

    Hra je inspirována nejlepším rally jezdcem všech dob a dnes již žijící legendou Sébastienem Loebem. Devítinásobný mistr světa překonal v kariéře těžké výzvy a dokázal posunout limity vozů i jezdce, díky jeho oddanosti, schopnostem a neutuchající vášni pro nejdrsnější závody na světě.

    AUTA
    V SLR EVO najdete nejvíce rally aut ze všech dosavadních her. Přes 50 modelů, včetně Loebových oblíbených závodních kousků. Dvacítka výrobců aut pilně spolupracovala s vývojáři, aby vám přinesli ty nejikoničtější a nejúspěšnější auta z historie rally. Od šedesátých let až do současnosti.

    Sébastien Loeb Rally Evo (PC)

    TRATĚ
    Co by to bylo za rally hru bez pořádných tratí. Zde na vás čeká přes neuvěřitelných 300 kilometrů skutečných tras. Nechybí všechny nejznámější lokace a tratě, které byly věrně vymodelovány dle svých reálných předloh. Tratě jsou rozděleny do Rally a Rallycrossových kategorii, pokrývající ty stejné etapy, kde Sébastian Loeb sázel jeden rekord za druhým.

    PIKES PEAK
    Ve hře najdete i kompletní a naprosto přesnou verzi legendárního závodu do vrchu Pikes Peak. Dvacetikilometrové stoupání do kopce je jedna z nejnáročnějších zkoušek, kterou rally jezdec musí překonat. Trať byla věrně zrekonstruována dle GPS dat, fotografii a video záznamů.

    Sébastien Loeb Rally Evo (PC)

    HERNÍ MÓDY
    Více než 10 různých herních módů vás provede po těch nejlepších rally tratích na světě. Ukažte co umíte na bahně, sněhu a asfaltu na různých rychlostních zkouškách.
    V režimu kariéry máte možnost prožít život rally jezdce a ucházet se o místo v týmu Sébastiena Loeba. Seb bude vaším důležitým mentorem a naučí vás všechny své závodní fígle.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • +velké množství závodních vozů
    • +krásné RZty
    • +rychlý průlet kariéry Sebastiena Loeba
    • +slušná ovladatelnost na volantu
    • -grafické zpracování

    Velmi slušná závodní hra, která nedisponuje nejlepším grafickým zpracováním, ale milovníky rallysportu dokáže na nějakou dobu zabavit.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla