Pro Evolution Soccer 2008
X360

(3x)
299
Nákupem získáte 6 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fotbal
Kód produktu: 13061
  • Veleoblíbená série her Pro Evolution Soccer je vyhlášena plynulou realistickou hratelností. Toto pokračování PRO EVOLTUION SOCCER 2008 navíc využívá implementaci systému Teamvision, což umožňuje její obohacení o další důležité funkce. Důmyslně naprogramovaná umělá inteligence Teamvision, jež byla vytvořena speciálně pro hry od firmy Konami, je schopna učit se a přizpůsobovat podle stylu hry jednotlivých hráčů. Proto si dokáže vyvinout nové způsoby vedení útoku nebo se naučí zmařit určité tahy protihráče a při útoku i v obraně se učí z předchozích chyb, výsledkem čehož je lepší soulad počítačové hry s taktickou, ale dynamicky se vyvíjející hrou opravdovou. Stejně jako u všech předchozích her z této řady od jejího počátku v roce 1996 je míč samostatným předmětem a načasování kopu plně závisí na hráči, zatímco nová umělá inteligence zajišťuje spolupráci mezi obránci, kteří se snaží uzavřít prostor, aby se soupeři nenaskytla šance vstřelit branku. Podobně je tomu i s distribucí přihrávek: hráči využívají prostor, který mají právě k dispozici, a míč si přihrávají. Výrazně se zlepšilo také ovládání míče při driblování a přibyla celá řada jemnějších pohybů, které hráči umožní proklouznout kolem soupeřových obránců a přesunout míč do prostoru. Kvůli spolupráci se systémem Teamvision byly všechny aspekty hry na hřišti v Pro Evolution Soccer 2008 přepracovány a jemně doladěny tak, aby vznikla vyrovnaná a strategická hra na vysoké úrovni. Zlepšily se součásti sad a počet hráčů je teď zcela volitelný, stejně jako postavení obranné zdi. Hráči mají k dispozici také celou řadu možností, jak ve svém týmu co nejlépe využít specifické talenty sportovců.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Pjenkava

      Dobry den, jaka je pravděpodobnost, že se hra u mne objeví ještě před víkendem, když je dočasně vyprodaná?

    • modryklucina

      Jak vyprodáno:D to znamená co přesně...kdy zase bude možnost obědnávat

  • Recenze (3)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • dobra hra,jen me obcas serou az moc prisni sudi kteri casto davajoi cervene karty za obycejny faul....a jeste me mrzi to,ze vetsinu nahodnych osobnich souboju vyhrab´va automaticky pc
    • sudi a nahoda

    ok

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Je to perfektni fotbal, skvěle spracovaný nechybí úžasná grafická spracovanost, nádherné detaili jako pohib nohavic u kratasů nebo také pohyb vlasů. Novinkou ktera je na X360 je simulace faulu.
    • Jeden z hlavních pro me znatelných záporů je ten, že rozhodčí nepíská viditelné fauly.

    Super fotbal ve vinikajícím provedení

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • je to fotbal a z toho vyplývá skvěla hratelnost, editor (s pomocí kamerky si můžete naskenovat i znaky pro kluby)
    • sekáni se opakovaček, chybějící liecnce pro anglickou ligu (spravně jsou pouze jména hráčů), lagování pri hraní přes Live (má byt patch)

    Celkově více fotbalovější než konkurenční Fifa. Když přehlédnete chybějící licenci pro nejlepší fotbalovou ligu světa, je novej PES jasnou koupí...

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla