Assassins Creed Revelations - Osmanská Edice
PC

1 099
Nákupem získáte 33 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16960
  • Hlavním hrdinou Assassin Creed Revelations bude opět master Asasínu, Ezio Auditore, kráčejíce ve stopách svého legendárního rádce, Altaira, na cestě k navrácení pěti starých pečetí, které mohou ovlivnit budoucnost bratrstva Asasínů. Půjde o nebezpečnou cestu, Ezio se tentokrát vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí síla armády Templářů ohrožuje a postupně destabilizuje celou oblast. Uznávaný online multiplayer z předchozího dílu se vrátí i v Revelations. Nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa. Poslední kapitola v sáze Assassin´s Creed bude mít i revoluční gameplay, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti.

    Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Obsahuje všechen dodatečný obsahHlavním hrdinou Assassin Creed Revelations bude opět master Asasínu, Ezio Auditore, kráčejíce ve stopách svého legendárního rádce, Altaira, na cestě k navrácení pěti starých pečetí, které mohou ovlivnit budoucnost bratrstva Asasínů. Půjde o nebezpečnou cestu, Ezio se tentokrát vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí síla armády Templářů ohrožuje a postupně destabilizuje celou oblast. Uznávaný online multiplayer z předchozího dílu se vrátí i v Revelations. Nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa. Poslední kapitola v sáze Assassin´s Creed bude mít i revoluční gameplay, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • Radovan

      Ahoj uz jsem ho nasel diky

    • Radovan

      Ahoj AC Bratrstvo uz nemate? diky XZONE

    • Tomáš Pavlata

      Znamená to, že obsahuje veškeré dlc.

    • Seržant Navážka

      Zdravím, chtěl bych se zeptat, co přesně znamená, že hra obsahuje veškerý stahovatelný obsah, tedy co všechno to je. Děkuji.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla