Assassins Creed Revelations - Osmanská Edice
PC

1 099
Nákupem získáte 33 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 16960
  • Hlavním hrdinou Assassin Creed Revelations bude opět master Asasínu, Ezio Auditore, kráčejíce ve stopách svého legendárního rádce, Altaira, na cestě k navrácení pěti starých pečetí, které mohou ovlivnit budoucnost bratrstva Asasínů. Půjde o nebezpečnou cestu, Ezio se tentokrát vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí síla armády Templářů ohrožuje a postupně destabilizuje celou oblast. Uznávaný online multiplayer z předchozího dílu se vrátí i v Revelations. Nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa. Poslední kapitola v sáze Assassin´s Creed bude mít i revoluční gameplay, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti.

    Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Obsahuje všechen dodatečný obsahHlavním hrdinou Assassin Creed Revelations bude opět master Asasínu, Ezio Auditore, kráčejíce ve stopách svého legendárního rádce, Altaira, na cestě k navrácení pěti starých pečetí, které mohou ovlivnit budoucnost bratrstva Asasínů. Půjde o nebezpečnou cestu, Ezio se tentokrát vydá do Konstantinopole, srdce Osmanské říše, kde rostoucí síla armády Templářů ohrožuje a postupně destabilizuje celou oblast. Uznávaný online multiplayer z předchozího dílu se vrátí i v Revelations. Nabídne více zkušeností, rafinovanosti, možností a více map, které umožní hráčům otestovat své dovednosti proti ostatním asasínům z celého světa. Poslední kapitola v sáze Assassin´s Creed bude mít i revoluční gameplay, který umožní hráčům manipulovat se vzpomínkami Desmonda a Animusu a rozluštit tak tajemství své minulosti a získat náhled do budoucnosti.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (4)

    • Radovan

      Ahoj uz jsem ho nasel diky

    • Radovan

      Ahoj AC Bratrstvo uz nemate? diky XZONE

    • Tomáš Pavlata

      Znamená to, že obsahuje veškeré dlc.

    • Seržant Navážka

      Zdravím, chtěl bych se zeptat, co přesně znamená, že hra obsahuje veškerý stahovatelný obsah, tedy co všechno to je. Děkuji.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit
heroesofmightandmagic3, deskovka, deskovahra, heroesofmightandmagic, homam
gympl, gymplfilm, vinyl, filmovysoundtrack, soundtrack
zaklinac, geratl, ovineakrvi, divokyhon
kingdomcomedeliverance, kcd, warhorsestudios, warhorse, ceskehry