Rocksmith + kabel
PC

1 399
Nákupem získáte 42 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Párty, Hudební
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 16961
  • Nic není z plastu, nic není umělé. Přinášíme skutečný kytarový zážitek do hudebních her. Po připojení nástroje budete rozvíjet skutečné dovednosti a skutečné styly a budete hrát zcela reálnou hudbu. Hra se automaticky přizpůsobí vašim schopnostem a díky inovativnímu designu se hudba stane vizuálně intuitivní. Rocksmith bude bavit zkušené hudebníky i ty, kteří v životě kytaru v ruce nedrželi. Díky jednotlivým minihrám si budete procvičovat jednotlivé dovednosti. Na výběr bude široká škála písní různých stylů. A tím vším vás provede naprosto skutečná kytara. Hraní na opravdovou kytaru se nevyrovná nic kromě Rocksmith. Když říkáme jakákoli kytara, myslíme jakoukoli kytaru.Ať už se jedná o kytaru, která vám leží na půdě, o vašeho věrného souputníka, nebo o kytaru, kterou jste si zatím nekoupili, můžete ji připojit a Rocksmith si plně užít. Nezáleží na tom, jestli máte elektrickou nebo elektroakustickou kytaru. Pokud má váš nástroj konektor, bude se hrou fungovat. Že vaše kytara konektor nemá? Zamiřte do nejbližších hudebnin, kupte si levný snímač a problém je vyřešen.Úprava obtížnosti v reálném čase: od začátečníka po rockovou hvězdu!

    Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Arkády
    Obsahuje hru a propojovací kabel.

    Nic není z plastu, nic není umělé. Přinášíme skutečný kytarový zážitek do hudebních her. Po připojení nástroje budete rozvíjet skutečné dovednosti a skutečné styly a budete hrát zcela reálnou hudbu. Hra se automaticky přizpůsobí vašim schopnostem a díky inovativnímu designu se hudba stane vizuálně intuitivní. Rocksmith bude bavit zkušené hudebníky i ty, kteří v životě kytaru v ruce nedrželi. Díky jednotlivým minihrám si budete procvičovat jednotlivé dovednosti. Na výběr bude široká škála písní různých stylů. A tím vším vás provede naprosto skutečná kytara. Hraní na opravdovou kytaru se nevyrovná nic kromě Rocksmith. Když říkáme jakákoli kytara, myslíme jakoukoli kytaru.Ať už se jedná o kytaru, která vám leží na půdě, o vašeho věrného souputníka, nebo o kytaru, kterou jste si zatím nekoupili, můžete ji připojit a Rocksmith si plně užít. Nezáleží na tom, jestli máte elektrickou nebo elektroakustickou kytaru. Pokud má váš nástroj konektor, bude se hrou fungovat. Že vaše kytara konektor nemá? Zamiřte do nejbližších hudebnin, kupte si levný snímač a problém je vyřešen.Úprava obtížnosti v reálném čase: od začátečníka po rockovou hvězdu!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (19)

    • Majkl86

      Dobrý den, včera jsem si u Vás objednal tuto hru a jenom by mě zajmalo kdy asi tak bude? Děkuji

    • Rade

      Zdravím nemám jasno v tom jestli je v samostatné hře možnost hrát na baskytaru. Děkuji za odpověď.

    • Tomáš Pavlata

      Jiras: Dobrý den, Vaše objednávka nebyla expedována z důvodů, že momentálně nemáme samostatný kabel, který jste si objednala společně s tímto, u objednávky jste dala vše najednou, kdyby tam bylo jednotlivě, hra by Vám byla již odeslána.

    • Jiras

      Mám tu objednanou tuto hru spolu s ještě jedním kabelem a čekám na to pomalu už 3 týdny....Můj první dojem na tento obchod je zatím špatný..

    • Kator

      Zdarec, chci se zeptat, zda je možný očekávat do Vánoc nějaký zlevnění. Protože uvažuju nad koupí, tak jestli radši počkat. A jak je to s DLC? Jak znám Ubi, tak asi placený,co?

    • cellfactor

      ale ja som kupoval na sk obchodoch a mne sa tak zda ze tie sk obchody su pomaly lepsie nez xzone :) no nic, ja som zase uplny opak, statisfaction sa mi pacil ale to next girl alebo red hod chilli peppers pesnicka je otras dufam ze pribudnu nove dlc na typ metallici marilyn manson atd

    • Slash_luke

      cellfactor: no sice mi ve výběru songů chybí většina mých oblíbenců, ale není to zase tak špatné. Satisfcation sice moc nemusím, ale třeba Next Girl se mi už líbilo a Higher Ground od Red Hot Chilli Peppers je přece pecka :)

      DLC? Cože? Já nic nedostal :( .. akorát vím, že dávali zdarma nějaké DLC těm, kteří neměli v krabici aktivační klíč a museli tak čekat, až jim ho Ubisoft zašle. Možná jsi měl jen štěstí a náhodou tam zařadili i tvůj klíč :)

    • cellfactor

      dost ma stve tie nudne pesnicky ale ako darcek som dostal zadarmo dlc plus 6 skladieb , vy tiez ?

    • cellfactor

      ja som na tom dost zle z bodmi este ale mam odohrate zatial 2hodiny nejak nato nemam cas, budem hrat az buduci tyzden

    • Slash_luke

      cellfactor:
      Holt je třeba cvičit, cvičit a cvičit :) . Tady je to cvičení aspoň zábavné a motivující :) (zatím :D )

      Jinak jak jsi na tom s prvními songy? Já zatím po 5-6ti hodinách s Rocksmith dal Satisfaction od Rolling Stones na 72,508 bodů a Next Girl (ta je hodně dobrá pro začátečníky) od The Black Keys na 98,074 bodů.

    • cellfactor

      tak mam to celkom slusne ale naucit sa to bude trvat dlhsie nez som si myslel :)

    • manys

      Vyjde dlc, staci sledovat oficialni stranky rocksmithu ;)

    • scorpsiq

      Nevíte prosím jestli PC verze bude obsahovat i nějaké DLC? Případně jestli zde na xzone půjdou dokoupit?

    • cellfactor

      jak to ze u vas to vychadza o mesiac skor ?

    • Nogglli

      K hraní je potřeba jakákoliv reálná elektrická kytara nebo akustická elektrika s 6mm (1/4 palcovým) konektorem.

    • chrys666

      Andre007: podle mně by to mělo jít i s elektroakustikou, oni píšou, můžete zapojit jakoukoli kytaru, takže...

    • Andre007

      Dobrý den, chci se zeptat zda je nějaká možnost zjistit zda se hra dá hrát i s elektro-akustickou kytarou. Všude píší jen o elektrické kytaře, ale o klasice nic. Jinak na hru se docela těším, ale záleží na jaké kytary se bude moci hrát. Nebudu si kvůli ní kupovat další kytaru, když se teď učím na akustiku s vestavěnou elektronikou.

    • ms.catface

      chci se zeptat, jestli hra opravdu vyjde ve vámi udaném termínu, protože na jiných obchodech je PC verze plánována až na 19.10.
      díky za odpověď.

    • Maniok

      To zas budou bolet prsty.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly