Fury
PC

799
Nákupem získáte 16 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fantasy
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13122
  • Kategorie

    PC / PC hry / RPG
    PC / PC hry / Online a MMORPG
    MMORPG Fury patří k těm masivně multiplayerovým hrám, za jejichž hraní hráči nemusí platit. Fury je postavena na technologii Unreal Engine 3. Slibuje úpornou online akci v RPG stylu a takové PvP souboje, jaké jste prý nezažili ani v akční střílečce. Právě PvP akce je totiž pro tento titul zásadní. Podle CEO Auranu Tonyho Hilliama mají být hráči ve Fury odměňováni za své schopnosti prokázané v boji, nikoliv za čas, který u hry strávili. Také prý nebudou omezeni tradičními mantinely stanovenými jednotlivými RPG třídami. Ale abyste si nemysleli, že je to jen o bezhlavé řežbě, tak je třeba říci, že se zde uplatní také strategie, schopnost rychlého rozhodování a přechytračení soupeře. Kromě toho, pokud preferujete hrát sami za sebe, rozhodně můžete. Ovšem máte-li raději týmovou akci, pak není nic lepšího než se dát dohromady s dalšími lidmi a vytvořit až 32 člennou bandu. Online hra vyžaduje připojení k internetu.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (6)

    • Pacik

      Jednim slovem: Volovina. To jejich ze Free je nejlepsi vube neplati, aby ste zty hry neco mely tak vas nuti si zaplatit (nevym jak jestli nam esic,...) ale ty rozdily meziFree, Hero a Immortal je ukrutne veliky. Kdo vymyslel takovou pi*ovinu jako ze u Free muzete mit jen 10 pratel a 10 ignorovanych lidi, a u immortal jich muzete mit 100? Tuhle hru si nikdo kdo si nebude platit poradne nezahraje. Proste to totalne zku*vili.

      P.S. Lineage 2 4EVER!!!

    • AngeL

      Hra to neni spatna, hraju s Chosen uctem (to je ten UPLNE zadarmo), jinak jsou jeste dalsi dva, Hero (bez mesicnich poplatku, ale orig potreba, stejne jako GW) a Immortal (s poplatky). Zrovna se chystam na Upgrade na Hero acc. Jinak rozdily jsou tady > http://www.unleashthefury.com/index.php/fury/article/comparison_of_fury_account_types_chosen_hero_and_immortal/

    • Lucase

      Uz je zdarma (od 14.12.07 nebo nejak tak)

    • Petr07

      tak srry zdarma není mnooo jsem si jí spletl s jinou hrou

    • Petr07

      proč za tu hru chtějí platit když je zadarmo????

    • Pooky

      Ahoj
      Můžu se zeptat, jakto že tato hra ještě nikde nebyla na českých serverech recenzována, když už je dávno k dostání. Docela to vypadá na zajímavý počin. A nemá s ní někdo aspon nějaké skušenosti. Jestli je to dobrá hra atd.?
      dík

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit