Pack 5: Cossacks 2 + Codename Panzers: Phase Two + 1. Světová válka
PC

999
Nákupem získáte 30 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Real-time strategie
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 11749
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Speciální cenově zvýhodněný pack tří her. Běžná cena her samostatně je 1497 Kč. Nabídka je kusově a časově omezená.

    Pack 5 obsahuje:

    Cossacks 2: Napoleonské války (české titulky):

    Cossacks II je postavena na výrazně upravené verzi enginu z původní hry, umožňujícím optimální kombinaci 2D a 3D technologií. Cossacks II je vytvářena s cílem zaujmout nejen fanoušky série, ale také nové hráče. Používá intuitivní ovládání a modernizované ekonomické systémy. Hráči nebudou muset trávit kvanta času u mikromanagementu a sbírání surovin, tím hlavním je zde strategie a taktika. Vzhledem k tomu, že je dílo zasazeno do období Napoleonských válek, budete moci ve hře objevit rozličné historické jednotky a formace. Armády, v jejichž čelech budou postavy jako sám velký Napoleon, generál Kutuzov, Blucher, aj., budou opět tvořeny velkým množstvím vojáčků - až 64 tisíci. Velký prostor bude dán také diplomacii. Svou roli sehraje ale i morálka a únava. Na výběr budete mít ze šesti národů - Francouzi, Britové, Rakušané, Rusové, Prusové a Egypťané. Každý z těchto národů se bude pochopitelně od těch ostatních v něčem odlišovat. Mohou to být určité specifické prvky v technologickém rozvoji, strategii, jednotkách, hlavně tedy ale v architektuře. V multiplayeru, který budete moci hrát přes LAN, budete mít na výběr ze dvou módů - Skirmish a Battles. Ve druhém jmenovaném bude k dispozici šest historických bitev. Při hře přes Internet vám budou nabídnuty jiné dva módy - Custom a Ladder. První se bude podobat hře přes LAN, v druhém budete se soupeřem bojovat o nadvládu Evropy.

    Codename Panzers: Phase Two (české titulky):
    Codename Panzers: Phase Two se zabývá hlavně válečnými akcemi v Severní Africe a Itálii. Pokud se vám navíc podaří dohrát obě tyto kampaně, odemkne se ještě bonusová kampaň z Jugoslávie. Tvůrci dále tvrdí, že v Phase Two bude hrát příběh důležitější roli než v jedničce. Příběh hry však tentokrát vytvořil světoznámý autor a opět se v něm setkáme i s postavami bratrů Daria a Sergia. Co se týče historické věrohodnosti, o tu se hra opět nijak snažit nebude, nejdůležitější má být hratelnost a zábavnost. Samozřejmostí se stanou nové jednotky, v Phase Two jich můžete očekávat cca 20 (italský tank M13/40, Semovente, spojenecký tank M3 Grant, Daimler Dingo, Bofors 40mm Halftrack atd.). Nyní půjdou ničit třeba jen jednotlivé části budov - jistá pouštní pevnost se tak bude například skládat až téměř ze stovky částí, jež na sobě nebudou nutně závislé. Klidně tak budete moci zničit například jen strážní věže nebo pouze určité budovy v palácovém komplexu. Vylepšení se dále dočká i AI, konkrétně by se mělo zlepšit především automatické hledání cest na mapách.

    1. Světová válka (české titulky):
    1. srpna 1914 vypulka první světová válka - podobný vojenský konflikt lidstvo dosud nepoznalo! V celosvětovém dění se střetly zájmy desítek států a během bojů byly poprvé využity tanky, letectvo či chemické jednotky a bojové akce tak získaly masový charakter. Toto krvavé šílenství trvalo dlouhé 4 roky a jeho výsledkem byl zánik tří říší - Osmanské říše, Rakousko-Uherska a carského Ruska. Oběti první světové války se počítaly v desítkách milionů a politické následky této války jsou citelné ještě dnes... Tato strategie v reálném čase se odehrává v letech 1914 až 1918. Hráč se ujímá velení armády jedné ze tří zúčastněných stran a během 30 misí ve 3 kampaních musí prokázat své strategické schopnosti. A navíc vás čeká unikátní doplňková část: Intervence v průběhu revoluce v Rusku. K dispozici máte různé druhy dělostřelectva, kavalerii, pěchotu, tanky, letouny a další vojenské vybavení z období první světové války.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly