Divinity: Original Sin
PC

(1x)
1 149
Nákupem získáte 5 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Štítky: Fantasy, Pseudo
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 19021
  • Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / RPG

    Pokud lze o Divinity: Original Sin od Larian Studios něco opravdu říci, pak to, že do puntíku naplňuje význam zkratky RPG, čili v excelentní a moderní podobě realizuje koncept her jako Ultima nebo Baldurs Gate. Je snad možné, aby současné RPG mělo lepší reference? V Divinity: Original Sin se chopíte role mladého Source Hunter a Vaším úkolem bude zbavit svět těch, kteří používají tu nejodpornější magii. Při jednom rutinním vyšetřování však narazíte na místo, které je v centru samotného času. Co bude dál? Připravte se na otevřený svět plný svobody, herní mechaniky, epický příběh s možností kooperace. Souboj ve hře je tahový, návykový a umožňuje různé řešení situací podle okolností, nápaditosti hráče a schopností postav. Souboje neoslní klasickým principem akčních bodů, ale spíše ohromující variabilitou a funkční umělou inteligencí. Je úžasné, že můžete využít prakticky jakýkoli objekt nebo předmět v okolí a fungují zde i takové libůstky, jako využívání vody nebo páry ke kombinování různých kouzel. Váš osud právě započal.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (97)

    • dd

      ahoj proč nefunguje stránka http://forum.divinityfan.cz ? bylo tam od lidi hodne tipu a triku

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Jak říká Corvus. Enhanced Edition bude na PC pro všechny původní i nové majitele hry formou updatu.

    • Corvus

      DD: Jak jsi na to přišel? Samozřejmě, že bude. Pro majitele původní verze dokonce zdarma přibude do knihovničky na Steamu a dokonce se už poměrně dlouho dělá na češtině do PC verze Enhanced Edition...

    • DD

      ona Divinity: Original Sin - Enhanced Edition na pc nebude ?

    • Corvus

      Paráda!!! Už 26. srpna se rozjede kickstarterová kampaň na druhý díl Divinity: Original Sin. Těším se jako prase!!! Doufám, že bude zase parádní sběratelská edice jako k prvnímu dílu. No, můj příspěvek má Sven a spol. 100% jistý. Jak já se těším.

    • Nop

      no ja kopil prave před chvili za necelých 300,- klic na gog a uz stahuju parada ze je to v cestine

    • Corvus

      Lord Owl: Upřesni; myslíš v krabici jako papírové nebo krabičku PC-DVD formát čili prostě ne digitální verzi? Pokud jde o první případ, tak v krabici vyšla hra pro backery a jde o sběratelskou edici, kterou nikde nekoupíš. Možná leda na ebay, ale už v době vydání se ceny této limitovky pohybovaly kolem 5000,- + pošta. Já mám sběratelskou edici přímo od vývojářů z Belgie. Obávám se, že i v plastové krabičce to bude poměrně problém...

    • Lord Owl

      Dá se někde sehnad Divnity: Original Sin v krabici ??

    • Zacharjas

      Corvus: Čeština už je přes Steam normálně dostupná, na GoGu by se měla objevit co nevidět.

    • Corvus

      Je neuvěřitelné, jaké průtahy Larian s českou lokalizaci dělá... Už aby to definitivně odklepli a bylo vše na Steamu k dispozici... Hrozně se těším. Sice budu hrát znovu a přijdu o vypilované borce, ale kvůli češtině do toho velice rád půjdu.

    • mikes

      Zacharjas: Díky za info, to je skvělá zpráva. Klobouk dolů před všemi, kteří tomu věnovali svůj čas.

    • Zacharjas

      mikes: Pro tebe a všechny, kteří čekají na češtinu. Čeština je hotová. Byla uzavřena smlouva s Larianem o oficializaci češtiny, tzn. že čeština vyjde formou oficiálního patche a bude tak dostupná na všech platformách, na kterých D:OS vyšlo. Mělo by to být už velice brzy.

    • mikes

      Zdravím, mám hru koupenou na Steamu a čekám na češtinu. Chci se zeptat, zda čeština bude veřejná pro všechny, nebo jen pro ty, kteří finančně přispěli? Pokud jen pro ty, kteří si zaplatili, tak nevíte, jakým způsobem mohu přispět? Díky.

    • Ynt0

      Geraltino: Kúpil som si krabicovú verziu a vnútri máš kód pre aktiváciu na Steam :) Tiež mám zberateľský fetiš mať krabičku na poličke a hru na Steame

    • Geraltino

      Chci se zeptat, jestli lze Divinity: Original Sin aktivovat na steamu? (rád bych totiž kvůli steam achievmentům a chci mít krabičku :))

    • PredatorV

      Čeština byla dokončena! Zbývá ještě dodělat náročné testování, a také očekáváme velký patch... ale nejhorší je za námi...
      Více info na našem fóru...
      http://forum.divinityfan.cz/

    • Corvus

      Nenechte si ujít hodinovou (!) ukázku Divinity v profi češtině od týmu PredatoraV. Nezbývá než se kousnout a čekat na její dokončení: http://youtu.be/cVllB96PyM8

    • PredatorV

      Spuštěno fórum věnované hře Divinity!
      http://forum.divinityfan.cz/

    • Corvus

      Nemáte někdo tušení, co se to děje s originálama Divinity: Original Sin? Nikde nemůžu originálku prostě sehnat...?! Všude mi je odepisováno, že dodavatel hry nedodal atd., vracejí mi peníze na účet a přitom už hra dávno vyšla a na Larian Studios je i vyprodaná sběratelská edice :( Chci si mermomocí pořídit originálku a prostě ji neseženu. Rok 2014... nechápu :(

    • Corvus

      Jinak všem doporučuji si zcela určitě v menu hry POVOLIT otáčení 360°. Bez této možnosti nemáte šanci najít veškerý loot či tajné věcičky, klíče apod., které jsou parádně poschovávané všude možně. Divinity je regulerní adventura říznutá RPGčkem (nebo opačně, jak vám to vyhovuje). Pro mě osobně RPG roku 2014. Aspoň dokud nebudu mít v prackách Wasteland, Pillars of Eternity a Uzaklínač 3.

    • Corvus

      Potřeboval bych poradit. Většinou ke každým zamknutým dveřím někde existuje klíč. Přesto že ho najdu, tak se nemůžu do truhly/dveří dostat. Např. hospic v Cysealu, kde se Evelyn rozhoduje, koho vyléčí. Našel jsem v tomto pokoji u okna na skřínce klíč, který pasoval ke dveřím Thelyronovým a to od zadního pokoje. V této místnosti jsem pod skříní našel klíč od jeho truhly. Ačkoliv JE to přesně TA truhla a mám od ní TEN klíč, tak ji nemohu otevřít. Je to ozdobná truhla level 5. Vypáčit mi nejde, mám zatím nízký lockpick. Nicméně mám klíč.

      Stejný problém mám i na radnici. Zde jsem našel klíč pod květináčem, otevřel jsem si dveře do starostových privátních prostor, tam jsem našel klíč pod křeslem. Ačkoliv mám přesně klíč od dveří, tak se prostě nedostanu do další místnosti - je v ní modrá (asi teleportační pyramida) a ženská po koz* v pěně ve vaně. Po kliknutí na dveře postavou, která má klíč u sebe v inventáři se do místnosti prostě stejně nedostanu.


      Další klíč jsem našel například pod kýblem u Evelyna domu, ale do jejího domu (dveře level 10) se klíčem nedostanu. Je možné, že klíče nějak špatně používám? Nebo stačí mít klíč pouze u sebe v inventáři a pokud do zámku pasuje, tak jen kiknout na dveře a ty se odemknou? Když si dám klíč do rychlovolby a vezmu je a umístím na dveře, tak to nefunguje... U hodně případů mám správné klíče ke správným dveřím, ale nemohu se do nich prostě nijak dostat.... Díky za jakékoliv rady.

      Také nevím jak si mám vysvětlit, že jsou např. dvoje dveře, které mají - plácnu - level 10 a jedny po najetí kurzorem mají červený zámeček a druhé dveře z jiné strany baráku mají zámeček světlý... Tam bude asi také nějaké provázání s nějakými schopnostmi postavy? Nevím zda třeba červený zámeček = pouze možnost vypáčení přes paklíč nebo že nejdou ani vymlátit kouzlama... To bych také potřeboval osvětlit. Google nepomohl. Nechci každé dveře vyrubat násilím. Je to zdlouhavé a hlvaně mám rád čistou práci a rád bych prostě věděl proč nemohu správným klíčem otevřít správné dveře... Díky za rady.

    • Corvus

      Pěkně! Stav překladu Divinity k 3. srpnu: 30,16% Tak to to jde poměrně rychle! To je pecka. PredatorV & jeho týmu zdar! Těším se jako sviňa!

    • PredatorV

      Stav češtiny aj. info je na fan stránce FB:
      Divinity: Original Sin CZ / SK

      Reklam bylo víc, nejlepší je asi na Games.cz (v 18.té minutě).

    • Hipsta

      Je třeba teda Steam nebo ne? :)

    • prelog

      to infinity
      zatím to naštěstí nehrozí
      výrobce hry neuvažuje o předělání na x360, ale jak říkáš, kdyby hra vyšla na konzole, cz by byly zcela jistě předělána

    • Corvus

      podpora infinity: Tak tohle kdybych zjistil, tak to začnu dělat na živnost a pod copyrightem nebo bych 100% podnikl něco v tomto směru, protože to je prasárna největšího kalibru.

    • podpora infinity

      Já bych chtěl hlavně upozornit překladatele pc na jistou skutečnost.
      Buďte si jistí ,že ihned po vydání češtiny pc, bude ke koupi port cz nax360. Michalls opět po dokončení češtiny překlad ukradne a pak bude prodávat port cz na xbox360 .Momentálně je tam cena 300kč na vstup pro stažení . On tak už vykradl mnoho překladů a to i sponzorované od xzone to jim ještě dělal technika pro pc překlady, tudíž si to nechá platit všechno dvakrát. Nechápu překladatele Mrazík, Ctihy , fejfar atd, že si to nechají líbit. Psal jsem jim o tom, ale marně.

    • Corvus

      Je možné, že by se datum vydání hry posunul až na 15. srpen? Psalo mi několik lidí, jestli už hru mám, že jim prý bylo do mailu oznámeno, že hra vyjde až po tomto termínu :(

      PredatorV: Tak jak jde překlad, chlape? Máš už nějaký (aspoň jednoduchý) web, kde by člověk viděl postup prací? Jinak jsem si všiml, že (pravděpodobně) právě tvou vznikající češtinu zmiňoval Princ v let's play Divinity: Original Sin. Teď už to dodělat musíš!!! :)

    • Corvus

      Má už někdo fyzicky hru doma? Jedná se o předprodej nebo už byla hra rozesílána? Díky za informaci...

    • Stara skola

      Diky za info,dneska aby se clovek bal koupit hru v obchode,vsude vas posilaji na steam.

    • Sarias

      Já jsem si objednal sběratelku této hry a bylo nutné ji aktivovat přes Steam. Na GOGu je sice k dostaní digitální verze hry, ale byla zde k dostání asi až 14 dni po oficiálním vydání, proto si nemyslím že krabicová verze hry šla bez Steamu :).

    • Corvus

      Já nemohusloužit, protože stále na krabici se hrou čekám... Už je to ale opravdu dlouhé... :(

    • Hagen

      @Stara skola
      Vzhledem k tomu, že na GOGu se prodává digitální verze co Steam nevyžaduje tak počítám, že krabickovka bude spustitelná bez Steamu. Ale nemám to potvrzené, dohady.

    • Davies182

      Chápu to dobře, že na krámě v Práglu není k odběru, musím objednat přes net :)?

      Pokud se již někdo pode mnou ptal, sorry.

    • Stara skola

      Jsem ze stare skoly a rad hraji RPG klasiky a o teto hre jsem slysel jen samou chvalu a uvazuji o koupi. Nevite,jestli krabicova verze vyzaduje Steam?

    • Kygen

      Corvus-Tak grafika je opravdu povedená.Jak říkáš do nejmenšího detajlu.Hru nemusíš ani hrát :-) stačí se jenom procházet a kochat se.A sem tam si udělat ohnostroj tím že na někoho zautočíš.Fakt super.

    • Corvus

      Jak se vám líbí ten maniakální důraz na detaily v Divinity? No není to nádhera?

    • Corvus

      Herrer: Tides of Númenera - jasně, sleduji. Stejně jako (nedočkavě) Pillars of Eternity.

    • Corvus

      Herrer: System Shock je z 94 roku a to bylo ještě to zcela prvotní 3D, které se mi líbí. Jak píšeš potom už to byl jeden velký hnus. Kolem 98 roku až někam do 2003 se mi hry absolutně po grafické stránce nelíbily vůbec. Původní System Shock je naprosto dokonalá věc, ale tyhle sympatie může mít už asi jen člověk, který v té době vyrůstal a žral články a každý obrázek v Excaliburu :) Jinak Planescape bez komentáře. Pro mě vrchol veškeré herní produkce. Mám bohužel problémy s korektním během pod Win7/64 bit verzí. Doposud na všech systémech běžel naprosto perfektně (i pod Win7/32), ale s nutností mít tuhle bitovou verzi kvůli Watch Dogs se mi Planescape teď hraje dost obtížně. Dá se to, ale není to ono.

    • Herrer

      Btw, o chystanym duchovním nástupci Tides of Numenera určitě víš ;-) Už teď se radši smiřuju s tím, že to bude bez češtiny :-/

    • Herrer

      Corvus: Takže nick podle jmenovce z tržnice v Sigilu? ;-) Jinak u mě jednoznačně nejlepší hra, co jsem kdy hrál. Je pravda, že jsem se setkal i s názory, že jako nic moc, že Baldurs Gate je lepší atd. Za mě teda ani náhodou! Vlastně od prvního z 333 dohrání furt marně hledám hru, která by se mu jen přiblížila. Neskutečná atmosféra, těžký filozofický otázky, úžasnej příběh, charaktery, až zvráceně černej humor, přitom chvílema krutej doják, dokonalej soundtrack..., nevim co dřív chválit. Je skoro hřích, že hra ve svý době prodejně neuspěla... Někdy bych si přál, abych se jednoho dne probudil bez paměti, jen s kérkou "Najdi počítač a zahraj si Planescape" :-) A teď si vem, jak snadno by se náš zážitek mohl změnit, kdyby někdo udělal jen rychlopřeklad bez tý nadstavby, kterou tomu tehdejší tým dal... Jinak i já na ten web lezu s přestávkama taky už asi 15 let :-) System Shock - tam mám rest, protože 3D a už v nějakym roce 1998 nebo tak mi přišel hnusnej a proto jsem ho nedal. Torment mi přijde pěknej i dneska :-)

    • Corvus

      Herrer: Absolutní souhlas! U mě je Planescape: Torment a první System Shock to nejlepší, co kdy v herním žánru vzniknulo. Na český web Planescapu dodnes občas zavítám :) A Planescape se System Shockem samozřejmě nechybí nainstalovaný na mém harddisku ani dnes :) Čeština je do těchto her luxusní. Kua, opravdu se na Divinity těším! :)

    • Herrer

      Vrchol všech amatérských češtin byla Mawerickova k Planescape - Torment - to bylo hotový umění. Pamatuju si, jak jsem na ni čekal roky a denně sledoval postup a... stálo to za to! :-) Každopádně překladatelům držím palce ;-)

    • PredatorV

      Rad - najdeš ji kousel od prvního portálu... (Jižní Cysealská pláž) vyskakuje k ní hláška o tom, jak ji máš používat, a je tam pár metrů od toho hromada na vykopání s malou truhlou...

    • Kygen

      Jo je škoda, že se tady chlapi spolu trošku počertili.Je pravda, že Farlame udělal pár povedených a sakra dlouhých češtin.Je to fakt že kdyby se třeba jen malinko přidal s pomocí na škodu by to nebylo-čím víc lidí tím víc udělané práce.

    • Corvus

      Rad: V Obi? ;)

    • Corvus

      Tak jsem dorazil z rachoty a koukám, že se tady diskuze celkem rozjela. Jen dva postřehy:

      1) PredatorV schladí žáhu a dá si pár dnů klídek. zcela určitě má obrovskou podporu a vsadím se, že prakticky každej drží palce, aby se překlad podařil. Já osobně se nemůžu dočkat, ačkoliv trochu hlodá červík pochybností, že se překlad dotáhne do zdárného konce. Ale když pro nikoho, tak kvůli manželce to dát musíš, chlape!

      2) Farflama se musím určitě zastat! Jistě to nemyslel zle a můžu ROZHODNĚ potvrdit, že češtiny, které má v portfoliu jsou opravdu hodně na výši (nemluvě o pořádném počtu přeložených her). Tuším, že jako poslední jsem od něho aplikoval titule na Mars War Logs.

      Mít ho v teamu, tak sjsem hodně spokojenej.

    • Farflame

      PredatorV: prosím tě, přečti si to v klidu a bez umanutých dojmů, že tě někdo napadá.
      - Nikde jsem nepsal, že si mě MÁŠ nebo musíš googlovat. Nevím, proč jsi tím tak posedlý. Napsal jsem, že si mě můžeš vygooglit. Proč asi, když jsem ti něco navrhoval? Kdyby ti radil někdo, kdo nikdy nepřekládal, tak bys s tím asi neztrácel čas, nebo snad jo?
      - Fora, kde to překladatelé odmítli - fajn, ale nevím, co to má společného se mnou.
      - Já jsem se navážel, že tvoje čeština má blíž k fandovské? Ukaž mi kde, prosím tě. Jsi úplně mimo, protože můj poslední odstavec byla reakce na CORVUSE ohledně sponzorských češtin. Je to tam jasně napsáno. Ty jsi Corvus, člověče?

    • Rad

      Můžete mi někdo říct, kde najdu nebo koupím lopatu? Když chci předat nějaké předměty jinému hrdinovi a jej jich více, dá se počet rozdělit? Mám třeba dva svitky a chci předat jenom jeden. Hra je hodně těžká a docela místy otravně úmorná, jako pořád ty stejné dialogy u různých postav.

    • Tom

      drzim prekladateli palce,at to dotahne do zdarneho konce,ja bych si hru bez cestiny proste nedokazal poradne uzit

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (1)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Příběh, všechny detaily - a že jich ve hře je.
    • Bojový systém - mixování elementů.
    • Délka - solidních 80 hodin na nejtěžší obtížnost.
    • Podpora modů.
    • Kooperativní multiplayer.
    • Občas až moc těžcí nepřátelé a později je hra spíš až moc lehká (tohle řeší mody).
    • Některé povolání výrazně silnější.
    • Hra a hádanky v ní jsou občas těžké a někomu tohle nemusí sednout - nikdo Vás nebude vodit za ručičku. U hry musíte myslet.
    • Česká lokalizace bohužel chybí, pro někoho je tím pádem hra nehratelná.

    Hra mě chytla a nepustila. Takhle mě nebavilo nic od té doby co jsem naposledy hrál Baldurs Gate II.
    Larianu se povedlo opravdu nečekané a pro všechny fanoušky RPG a tahovek nutnost.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly