Hitman - The Complete First Season
XBOX

1 399
Nákupem získáte 56 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21283
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 210 Kč

nebo

 280 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • EDICE OBSAHUJE

    - tři bonusové balíčky misí, včetně misí The Icon a House Built on Sand, plus nadcházející misi Landslide.
    - originální herní soundtrack.
    - dokumentární film The making of HITMAN.

    Agent 47 se vrací v ambiciózním pokračování, které vsází na to, co šlo Hitmanovi vždy nejlépe. Obrovské úrovně se spoustou osob a herních možností, ale pouze jedním hlavním úkolem. Sprovodit ze světa svůj cíl a splnit zakázku.



    JSTE AGENT 47
    Za naším světem je ještě jeden. Svět bez národů, spravedlnosti a etiky. Svět, který nikdy nespí. Existuje všude. A jakmile do něj jednou vejdete... už není cesty zpět. Vítejte ve světě vražd. Jste Agent 47, ultimátní zabiják. S podporou vaší dlouhodobé pravé ruky Diany Burnwood a sílou International Contract Agency, operujete po celém světě a odkrýváte konspirace v nejvyšších patrech světové mocenské elity.

    Hitman - The Complete First Season (PS4)

    ZAKÁZKY PO CELÉM SVĚTĚ
    V novém Hitmanovi budete plnit kontrakty na mocných a vysoce postavených cílech v exotických zemích po celém světě. Od luxusní módní přehlídky v Paříži a prosluněné břehy Itálie, až k zaprášeným a hlučným trhům v Marrákéši. Každá lokalita bude jedna obrovská úroveň s obrovským počtem lidí  a možností jak splnit úkol.

    Hitman - The Complete First Season (PS4)

    SVOBODA KONÁNÍ
    Hra se více než kdy dříve soustředí na naprostou svobodu vašeho konání. Kam půjdete, kdy zaútočíte a koho zabijete - vše je jen na vás. Základní herní design tedy vychází z prvních Hitman her, několik prvků si ale odnáší i z posledního dílu Absolution.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla