Desková hra Axis & Allies: Europe 1940 (2012 edition)

1 799
Nákupem získáte 54 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 21811
  • Snad nikoho nepotěší jednička na kostce tak, jako hráče deskové válečné hry Axis and Allies.

    Červen 1940, britský expediční sbor je nakvap evakuován od Dunkirku a pád Francie je neodvratný. Jaký další postup zvolí postupující německá vojska? Zahájí operaci Sea Lion - invazi do Anglie, nebo dají přednost operaci Barbarossa a napadnou Sovětský svaz?

    Axis and Allies: Europe 1940 je novou verzí klasické válečné deskové hry Axis and Allies, ve které se hráči pokouší porazit protivníka na válečném poli. Herní plán Axis and Allies: Europe 1940 představuje mapu Evropy, a to včetně striktně či dočasně neutrálních oblastí. Do hry byla též přidána možnost taktického bombardování.

    Verze 1940 Europe patří k obsáhlejším (přes 550 figurek) verzím hry a je určena především pro hráče, kteří jsou s ní již obeznámeni. Hru je též možno spojit s verzí AandA: Pacific 1940 a vytvořit tak jednu velkou světovou mapu pro hru až šesti hráčů.

    Axis and Allies představuje komplexní válečnou strategii, kde hráči podle ovládaného území disponují výrobními kapacitami na tvorbu nových jednotek s jejichž pomocí bojují. Každá jednotka přitom má určitou sílu (při obraně či útoku) a rychlost přesunu a samozřejmě také určitou náročnost výroby. Správné taktické uvažování při budování, přesunu a seskupování jednotek je pak základem úspěchu, ke kterému je však také potřeba trocha válečného štěstí. Souboje jsou totiž ve výsledku rozhodovány hodem kostkou.

    Hra Axis and Allies je vhodná pro dva hráče či dva týmy, ve kterých se hráči ujmou velení jednotlivých mocností zastoupených v konfliktu.

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 2-5
    Doporučený věk: od 12 let
    Délka hry: 360 minut

    •  
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly