Sonic All Stars Racing Transformed 3DS
WII

899
Nákupem získáte 36 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Štítky: Nintendo 3DS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17413
  • Sonic a AllStars už obsazují startovní čáru a opět se chystají závodit o to, který z nich je nejlepší. Závod vede vodou, vzduchem i trávou a díky transformovatelným vozidlům, které se mění v letadla, či lodě, nemůže být nic překážka. Doveď své řidičské schopnosti k dokonalosti, driftuj, použij zbraně ke zpomalení svých nepřátel a vjeď do cíle jako první. Není to jen tak, je potřeba sledovat závodníky okolo sebe i na cestu před Vámi, ať můžete jednoduše využívat terén. Objevujte alternativní trasy a zkratky a zdokonalujte své schopnosti. Vydejte se po zemi, na moři a ve vzduchu skrz šestnácti trasami inspirovanými slavnou SEGA historií. Využij zbraně ke střelbě, vyhnutí se či blokování. Až osm hráčů může nyní hrát online a vyzkoušet obrovské množství módů a výzev včetně Grand Prix a bojové arény.
    Obsahuje Outrun Beach track + výzvy a závody na čas, Metal Sonic a transformovatelné vozidlo + balíček Metal Sonic Mod, Exklusivní nálepky pro ingame licenci.

    Sonic a AllStars už obsazují startovní čáru a opět se chystají závodit o to, který z nich je nejlepší. Závod vede vodou, vzduchem i trávou a díky transformovatelným vozidlům, které se mění v letadla, či lodě, nemůže být nic překážka. Doveď své řidičské schopnosti k dokonalosti, driftuj, použij zbraně ke zpomalení svých nepřátel a vjeď do cíle jako první. Není to jen tak, je potřeba sledovat závodníky okolo sebe i na cestu před Vámi, ať můžete jednoduše využívat terén. Objevujte alternativní trasy a zkratky a zdokonalujte své schopnosti. Vydejte se po zemi, na moři a ve vzduchu skrz šestnácti trasami inspirovanými slavnou SEGA historií. Využij zbraně ke střelbě, vyhnutí se či blokování. Až osm hráčů může nyní hrát online a vyzkoušet obrovské množství módů a výzev včetně Grand Prix a bojové arény.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla