Assassins Creed 4: Jackdaw
PC

699
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 18150
Hra také dostupná pro:  PS4
  • Série s milióny prodaných kusů na svém kontě se nám rozrůstá o další díl. Zapomeňte na hrdiny, z dějů minulých, poznejte nové pohledy, nové hrdiny a nové prostředí, plavte se po černou vlajkou a zakuste sílu moře a větru! Velte své lodi a staňte se hrozbou pro obchodníky. Přichází nová doba a už nyní, je čas na změnu. Assassins Creed IV: Black Flag přichází a bude tu již tento rok. Kedvard Kenway udává nový směr pohledu na piráty!Assassins Creed IV Black Flag vypráví příběh Edwarda Kenwaye, mladého Brita s touhou po nebezpečí a dobrodružství. Edward je nelítostný pirát a zkušený bojovník, který se zaplete do starověké války mezi templáři a asasíny. Hra se odehrává na počátku 18. století a obsahuje jména některých z nejznámějších pirátů historie jako Blackbeard či Charles Vane a zavede hráče na cestu po celé západní Indii v době, jenž je nazývána zlatý věk pirátů.

    Minimální požadavky

    Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Tento komplet nabídne hru Assassins Creed 4: Black Flag a všechny její přídavky, tedy 10 DLC jako je Death Vessel Pack, Freedom Cry, Kraken Ship Pack, Ilustrious Pirates Pack, Crusader and Florentine Pack, Multiplayer Characters Pack!!

    Série s milióny prodaných kusů na svém kontě se nám rozrůstá o další díl. Zapomeňte na hrdiny, z dějů minulých, poznejte nové pohledy, nové hrdiny a nové prostředí, plavte se po černou vlajkou a zakuste sílu moře a větru! Velte své lodi a staňte se hrozbou pro obchodníky. Přichází nová doba a už nyní, je čas na změnu. Assassins Creed IV: Black Flag přichází a bude tu již tento rok. Kedvard Kenway udává nový směr pohledu na piráty!Assassins Creed IV Black Flag vypráví příběh Edwarda Kenwaye, mladého Brita s touhou po nebezpečí a dobrodružství. Edward je nelítostný pirát a zkušený bojovník, který se zaplete do starověké války mezi templáři a asasíny. Hra se odehrává na počátku 18. století a obsahuje jména některých z nejznámějších pirátů historie jako Blackbeard či Charles Vane a zavede hráče na cestu po celé západní Indii v době, jenž je nazývána zlatý věk pirátů.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (6)

    • dark

      DLC by mohli bít samostatně ale když chcete tu hru a najdete tohle tak je to jen výhoda a pokud nemáte prachy tak to je váš problém . já si nato našetřil

    • DizzyLizzie

      Jedine DLC ktere nelze samostatne zakoupit je "Kraken Ship Pack"

    • Radovan

      https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=3529

    • Mucha

      Pěkný podvrh od Ubisoftu, zase jim jde jen o prachy, tohle vše by měla obsahovat collectorka.

    • xgamer

      Jo přesně,taky byvh chtěl jenom dlc:(

    • risha03

      Hups, cena je vysoká na to, že potřebuju jenom DLC... Základní hru už mám... Škoda že nejsou DLC samostatně...

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly