Onechanbara Z2: Chaos
PS4

1 299
Nákupem získáte 39 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 16 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19945
  • Onechanbara Z2 Chaos pokračuje v příběhu kapitoly Z této série a sexy dívky opět bojují se zombíky. Herní systém se dočkal několika úprav v podobě Cross Merge Combinations, kdy ovládáte všechny 4 dívky najednou, Dare Drive/Xtasy transformací, což vám zvýší rychlost na úkor života a návrací se quick-time eventy při likvidování bossů.
    Onechanbara Z2 Chaos pokračuje v příběhu kapitoly Z této série a sexy dívky opět bojují se zombíky. Herní systém se dočkal několika úprav v podobě Cross Merge Combinations, kdy ovládáte všechny 4 dívky najednou, Dare Drive/Xtasy transformací, což vám zvýší rychlost na úkor života a návrací se quick-time eventy při likvidování bossů.



    POTÍŽE NEKONČÍ

    Když čtveřice dívek konečně přemůže upírskou královnu Carmillu, která je poštvala proti sobě, objeví se na scéně tajemná postava se železnou maskou. Pod dívkami se propadá podlaha a poslední co zahlédnou před pádem do útrob hradu je její pohrdavý smích. Poradí si Bikini Zombie Squad i tentokrát?

    4 SLEČNY, 4 HERNÍ STYLY
    Každá ze čtyř hratelných dívek má vlastní zbraň a vlastní unikátní styl boje. Hráči mohou při souboji přepínat mezi ovládáním jednotlivých dívek nebo provádět skupinová komba.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla