PlayStation 3 SuperSlim - 500 GB + Batman: Arkham Origins
PS3

6 790
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17973
  • Další pokračování již dobře známé série se konceptem vrací ke kořenů. Batman Arkham Origins Vás zavede do role mladého Batmana a vezme Vás před události prvního a druhého dílu série. Batman je zde ještě tvrdý a snaží se správným směrem posunout své schopnosti. Plány Vám však překazí Black Mask, jenž vypíše na Vaši hlavu enormní odměnu a tak po Vás jdou nejen zločinci, ale i policisté. Vžijte se do role hrdiny, jež stojí proti všem a hledá správnou cestu. Hra Vám nabídne nové schopnosti, nová komba, nové lokace. Život je složitý, ale být Batmanem je ještě složitější!! Máte na to?!
    Akční cena platí jen do vyprodání zásob.

    Bundle obsahuje hru Batman: Arkham Origins a konzoli PlayStation 3 s 500 HDD a přístup na PlayStation Network na 30 dní zdarma.

    Další pokračování již dobře známé série se konceptem vrací ke kořenů. Batman Arkham Origins Vás zavede do role mladého Batmana a vezme Vás před události prvního a druhého dílu série. Batman je zde ještě tvrdý a snaží se správným směrem posunout své schopnosti. Plány Vám však překazí Black Mask, jenž vypíše na Vaši hlavu enormní odměnu a tak po Vás jdou nejen zločinci, ale i policisté. Vžijte se do role hrdiny, jež stojí proti všem a hledá správnou cestu. Hra Vám nabídne nové schopnosti, nová komba, nové lokace. Život je složitý, ale být Batmanem je ještě složitější!! Máte na to?!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla