Balíček 8 her v 1 (plné verze)
PC

450
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21665
  • Kompilace 8 plných her za skvělou cenu!

    Balíček 8 her obsahuje:

    Ankh - Faraon

    Klasicky ovládaná adventura ve 3D provedení odehrávající v Egyptě se špetkou humoru i dramatických událostí ve stylovém audiovizuálním zpracování. Hlavním hrdinou příběhu je mladík Assil, který byl díky své nerozvážnosti a prostopášnosti zaklet duchem jednoho z faraónů a pokud mu nepomůžete, čeká ho jistá smrt. Na své cestě různými místy v Egyptě Assil narazí na celou řadu zajímavých NPC postav včetně výřečných obchodníků, zabijáků, ale i krásných dívek.




    Ankh - Srdce Osirise
    Horké slunce, spoře oděné děvy, oázy plné klidu a prokletí od mumie jako bonus navíc! Taková je nabídka aktuálního dobrodružství naší cestovní kanceláře Ankh, která vás tímto zve na dovolenou v dalekém Egyptě. Nové bláznivé dobrodružství v dosud nepoznaných lokacích. Nové postavy. Přítomnost hlavolamů. Znovu výborný humor.




    XIII
    Probouzíte se na pláži, nepamatujete si vůbec nic a jediným vodítkem k vaší minulosti je vytetované číslo 13 a klíč k bezpečnostní schránce v jedné z nejprestižnějších bank v New Yorku. Odhalte spiknutí proti Prezidentovi a zjistěte kdo vlastně jste a jaká je vaše minulost.




    Port Royale
    Špičková obchodně-budovatelská strategie ze zlatého věku pirátů a bukanýrů - to je Port Roayle. Na obrovské ploše oceánu Vás jako námořníka čeké spousta dobrodružství, bojů a honba za poklady. Sami se rozhodnete, zda být poctivým obchodníkem a budovat své prosperující impérium, či lehce zbohatnout v úloze piráta a stát se postrachem všech v Karibiku.




    Ufo Afterlight
    Pokračování titulů UFO: Aftermath a UFO: Aftershock, které přináší zbrusu nový pohled na události z Aftershocku, tentokrát z perspektivy opuštěných lidských osadníků Marsu.




    Army Men Trilogie
    Oblíbení plastikoví vojáčci v této hře ovládají plastikové bojové vrtulníky. Každý ze čtyř vrtulníků má své specifické vlastnosti, které ovlivňují jejich možnosti v jednotlivých místech. Budete bojovat proti nepřátelům ve vzduchu i na zemi, střílet po vás budou bitevní loďe a perné chvíle zažijete i při leteckém útoku motýlů. Pod nelítostnou palbou nepřátel budete plnit vojenské úkoly a bránit svou plastikovou čest.




    Fire Department 3
    Třetí díl populární požární simulace byl vytvořen ve spolupráci s profesionálními hasiči a věrně napodobuje chování ohně. Jednotlivé jsou inspirovány skutečnými případy z nedávné doby. Požár v nukleárním výzkumném institutu na Ukrajině, vlak který vykolejil pod Anglickým kanálem, požár ve věznici v Německu, lesní požáry, chemické katastrofy.




    Emergency 4
    Emergency 4 v sobě kombinuje návykovou real-timovou strategickou hru a skutečnou simulaci. Hráčovým úkolem je přesná koordinace záchranářských týmů, které musí zvládnout kritické situace vážných nehod nebo katastrof. Jako šéf celé operace vydává příkazy speciálním vozidlům a samotným záchranářům - hasičům, zdravotníkům, policistům a technikům.

    •  
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

playstation5, soutez, narozeniny, nerdales, ps5
assassinscreed, ezioauditore, altaïribnlaahad, purearts
nerdales, narozeniny, slavime
dungeonsanddragons, dnd, baldursgate
harleen, komiksycesksy, harleyquinn
zaklinac, geraltzrivie, yennefer, cirilla