Project CARS - Limited Edition
PS4

2 099
Nákupem získáte 63 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Auta
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19089
  • Project CARS (nebo také Community Assisted Racing Simulator) je závodní hra vyvíjená Slightly Mad Studios. Hra má zachycovat co nejvěrnější podobu reálného závodění. K vyčlenění od dosavadních lídrů závodní komunity, Gran Turismo and Forza Motorsport, Slightly Mad Studios míří k otevřenému světu, kde si lze vybrat svou cestu a obtížnost k úspěchu. Project CARS zahrne celý závodní víkend, začínající u testování, volných tréninků a kvalifikací k samotnému závodu, během kterých se bude dynamicky měnit počasí a světelné podmínky. Hra přijala a zlepšila engine Madness, který byl součástí Need for Speed: Shift. Dnešní větší výkon počítačů umožňuje dokonalejší model opotřebení pneumatik SETA, který je lepší než statický, dosud používaný model. K přizpůsobení kvality řidičů, Slightly Mad Studios nabízí různé pomocníky, jako například ABS nebo automatické řazení. Hru je možné hrát s volantem, ale samozřejmě i bez volantu. K priblížení se reálnému závodění se Slightly Mad Studios rozhodla navázat kontakt s profesionálními závodníky. Mezi ně patří bývalí Stig z televizní show Top Gear Ben Collins, mladší bratr závodníka Formule 1 Lewise Hamiltona Nicolas, který je šampionem Clio Cup a European Touring Car Cup. Dalším závodníkem je Oliver James Webb, bývalý závodník Formule Reanult 3.5 a aktuálně vytrvalostní závodník ELMS.
    Limitovaná edice hra Project CARS obsahuje originální steelbook, knihu Project Cars By Racers 4 Racers, kde se dozvíte informace ze zákulisí, 5 exkluzivních aut formou DLC a další bonusy.zde

    Project CARS (nebo také Community Assisted Racing Simulator) je závodní hra vyvíjená Slightly Mad Studios. Hra má zachycovat co nejvěrnější podobu reálného závodění. K vyčlenění od dosavadních lídrů závodní komunity, Gran Turismo and Forza Motorsport, Slightly Mad Studios míří k otevřenému světu, kde si lze vybrat svou cestu a obtížnost k úspěchu. Project CARS zahrne celý závodní víkend, začínající u testování, volných tréninků a kvalifikací k samotnému závodu, během kterých se bude dynamicky měnit počasí a světelné podmínky. Hra přijala a zlepšila engine Madness, který byl součástí Need for Speed: Shift. Dnešní větší výkon počítačů umožňuje dokonalejší model opotřebení pneumatik SETA, který je lepší než statický, dosud používaný model. K přizpůsobení kvality řidičů, Slightly Mad Studios nabízí různé pomocníky, jako například ABS nebo automatické řazení. Hru je možné hrát s volantem, ale samozřejmě i bez volantu. K priblížení se reálnému závodění se Slightly Mad Studios rozhodla navázat kontakt s profesionálními závodníky. Mezi ně patří bývalí Stig z televizní show Top Gear Ben Collins, mladší bratr závodníka Formule 1 Lewise Hamiltona Nicolas, který je šampionem Clio Cup a European Touring Car Cup. Dalším závodníkem je Oliver James Webb, bývalý závodník Formule Reanult 3.5 a aktuálně vytrvalostní závodník ELMS.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly