Pro Evolution Soccer 2016
PS4

(2x)
999
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Fotbal
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19784
  • Nový ročník Pro Eva přináší spoustu svěžích změn a nápadů do tradiční hratelnosti, zaměřené hlavně na skvělou práci s míčem. Přepracování se dočkala většina herních módů a dle připomínek fanoušků se zapracovalo na spoustě vylepšení.



    SVĚŽÍ HRATELNOST
    Pokročilý kolizní systém

    - více fyzický fotbal slibuje značně vylepšený kolizní systém, který v reálnem čase vypočítává interakci mezi hráči a vytváří unikátní animace při každé příležitosti.

    Perfektní obrana - blokování a přebrání míče ve správný moment odsune protihráče a zajistí vám míč. Ten bude ihned váš a okamžitě můžete využít otočky nebo přihrávky.

    Ovládání gólových oslav - poprvé v sérii dostanete úplnou kontrolou nad hráčskými oslavami, když tam šoupnete krásný gól. Slavní hráčí mají samozřejmě své unikátní oslavy.

    ZÁSÁDNÍ ZMĚNY
    Nová Liga mistrů - slavná Master League prošla kompletním přepracováním. Můžete se tak pořádně ponořit do manažerského světa fotbalu. Každý prvek byl předělán od nového menu, až po vzrušující nový draftovací systém.

    Nová grafika - díky Fox Enginu (ze hry Metal Gear Solid V) grafika prošla dalším zásadním skokem. Uvidíte nádherně cákající vodu při každém skluzu na dešti nebo odlétající trs trávy při rázném odkopu. Nové noční nasvícení a detalnější textury trávníku vás ještě více vtáhnou do hry.

    Dynamické počasí - svoji premiéru si v ročníku 2016 odbude dynamický systém počasí, kdy vás během zápasu snadno může překvapit déšť. V kombinaci s realistickým chováním míče tak může velmi zásadně změnit průběh hry a ovladatelnost hráčů, klouzajících na mokrém trávníku.

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (3)

    • Speedy100

      Přímo stránky nevim, ale přes google to jde dohledat. Tak či tak bych tomu dal čas, protoze hra vyšla nedávno.

    • Jenda

      Můžeš mi prosím napsat, jak se k moderům dostanu? Díky

    • Speedy100

      Hratelnost je na vysoké úrovni. Je pravda, že nemá takovou tunu licencí a vychytávek jako konkurence, ale to se dá pořešit přes flashku díky moderům. Čili ten kdo si chce koupit fotbalovou hru nemůže šáhnout po ničem jiným :)

  • Recenze (2)

    (Xzone.cz)
    Ověřený nákup
    • hratelnost animace fyzika balonu kolize
    • málo licencí

    Není co dodat pes je zpátky ve skvělé formě a stěma golmanama bych to zas tak nehrotil.Příjde mě že chytají docela dobře záleží na obtížnosti.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • - plynulost
    • - opravdu živý hráči
    • - pěkné menu
    • - zase o trochu pokročilejší kariéra
    • - opravdu špatní golmani
    • - nereálné přestupy

    PES letos po delší pauze opět navazuje na úspěšná léta. Fotbal jako takový je opravdu věrohodný, plynulostí více podobný realitě. Hodně se mi líbí pohyby hráčů, kdy řeší různé situace u míče opravdu fotbalově. Samotná kariéra v ML došla k menším změnám, je to určitě zase o trochu lepší ale bohužel furt kazí dojem přestupy, které jsou nedotažené oproti konkurenci. Žádné složité vyjednávání s kluby, o platech atd. Hodíte namátkově nabídky na Suáreze, Reuse, Ronalda, Teveze a buď klub zamítne transfer nebo přijme... Je to škoda a kazí to dojem. Samotný gameplay je skvělý ale opravdu šíleně to kazí golmani. To co KONAMI předvedli s golamy je katastrofa. Nic, opravdu z 90% nic nechytí. Doufejme že vyjde nějaký update s opravou.
    Ohledně licencí které jak každý rok chybí je dobrá zpráva že i na konzole jde řešit patch pomocí flash disku a opravdu jednoduchému editu. Chce to jen trochu času, cca 3-5 hodin než si to vyladíte... Ale stojí to za to. Jsem fanouškem obojí her, a letos těžko vybírat. Rozhodně ale PES nabízí větší požitek ze hry na hřišti samotném. Už jen skrze velikou škálu pohybů a reakcí hráčů, která nabízí opravdu pocit že každý zápas, každá branka je jiná... Mohu s klidným srdcem říct že PES je opravdu zpět a po cca 3 letech stojí za to tuhle hru hrát...
    Mé hodnocení je závislé čistě na hrozných golmanech....to trochu sráží hru.

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Mohlo by se vám líbit

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly