Command and Conquer: Red Alert 3
PS3

499
Nákupem získáte 15 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Sci-Fi, Real-time strategie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 13309
  • Příběh navazuje na spojeneckou kampaň ze sedm let starého Red Alertu 2. Začíná v momentě, kdy je Kremlin pod palbou a zbývající sovětské síly se, coby poslední záchranu, rozhodnou cestovat zpět v čase. Jejich cílem je zajmout profesora Einsteina a upravit tak historické události ve svůj prospěch. Po splnění úkolu a úspěšném návratu zjišťují tři věci: SSSR je na vrcholu síly, spojenecké síly se potácí v úpadku a na scéně figuruje nová velmoc – Japonsko! Z dějepisu víme, že země vycházejícího slunce byla v druhé světové válce poražena, zde tomu je ovšem naopak. Technologický pokrok, hospodářský rozvoj a neuvěřitelná pracovitost jeho lidu, to vše z něj udělalo obávaného hráče na světové scéně. Jinými slovy, zapomeňte na pouhé dvě hratelné strany. Rusové i deset let po předchozím konfliktu spoléhají stále spíše na kvantitu než kvalitu, známých (kradených) technologií se ale pochopitelně nevzdali. Snaha narvat Tesla zbraně kam to jen jde, způsobila, že je už nevyužívají jen věže a vojáci, ale i lodě. Japonci, jak již bylo řečeno, vlastní kvantum pokročilých technologií, mezi nimiž se vyjímají především plasmové zbraně a obojživelná vozidla. Takový Tsunami tank se dokáže v mžiku proměnit z těžkotonážního pozemního kolosu v poměrně hbité plavidlo. Ještě zajímavěji vypadá Sea Wing Bomber, který podle potřeby přechází ze vzduchu pod vodní hladinu a zpátky. Základní pěchota je vybavena plasmovými puškami, navíc je schopna aktivovat ochranný štít. Jedním z největších taháků třetího Red Alertu se stane možnost projít příběhově pojatým singleplayerem v kooperativním režimu. Podle všeho si tak spolu s kamarádem užijete celý příběh od začátku až do konce, což předtím žádná jiná RTS neposkytla. Co-op souhra má odměňovat jak hráčské veterány, tak nováčky.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (5)

    • Machi

      Zdravím,
      podporuje PS3 verze i klávesnici a myš prosím?

      Díky

    • suliMAG

      sry uplne sili

    • suliMAG

      asi ne, me strategie vubec nebavej ja spis nejaki FPS........ treba kz2 to je parba.... sem do toho uplne zazratej .... ale kdo rad strategie tak si to musi kouput...... muj kamos miluje strategie a musi si to koupit... pulne sili :-D

    • arny

      a stoji to za koupi nebo ee?

    • Ice

      áááá Red Alert Kdo by neznal slavnou sérii C&C.Na pc kdysi dávno to byly první moje hry a zábava 200% naprosto ůžasný vydržel jsem třeba celej výkend sedět u této hry a pořád do nekonečna pařit,sem moc rád že to konečněvývojáře napadlo a udělali to taky na ps3 !!!!
      Jen tak dál :-)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy