Vládci podzemí

949
Nákupem získáte 28 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21880
  • Hrdinové, kteří nikdy o skutečnou práci ani nezavadili, nemají tušení, kolik úsilí stojí vybudovat takový podzemní komplex...

    Strategická desková hra nejen pro všechny příznivce her na hrdiny. Vydali jste se někdy s družinou dobrodruhů do podzemních chodeb dobývat slávu, zkušenosti a získat nějaký ten poklad? A zamysleli jste se také nad tím, jak složité je takové podzemí plné chodeb a nestvůr vybudovat a provozovat? Ne? Tak nyní si to budete moci zkusit. Vžijte se do role vládce podzemí, svolejte své služebníčky, vybudujte síť chodeb a místností, nastražte v nich pasti, najměte nestvůry, a zkuste zabránit hrdinům, aby vám vaše dílo dobyli a vyrabovali. Uvidíte, že se od nynějška budete na temná zákoutí různých doupat a jejich obyvatele dívat úplně jiným pohledem!

    Ve hře Vládci podzemí od Vlaadi Chvátila se stanete temným pánem a pokusíte se vytvořit podzemní komplex, který odolá nájezdům skupinek dobrodruhů. Hra je rozdělena do dvou fází, první budovací, v níž připravujete svou jeskyni (je založena na tzv. worker placementu) a druhé bojové (taktické), ve které se snažíte vybudovanou jeskyni uhájit. Obě fáze jsou přitom vzájemně propojeny - čím více budujete, tím pravděpodobněji přilákáte silnější družinu, nebo dokonce slovutného paladina. Při boji se zase hodí, pokud jste předem vyzvěděli, jaká kouzla si na vás družina připravila.

    Hra je navržena pro čtyři hráče, lze ji však hrát i ve dvou nebo ve třech. Přestože si hráči budují každý vlastní jeskyni, svými akcemi ovlivňují počínání druhých (výsledky akcí se liší dle pořadí v jakém se o ně hráči pokusí) a strategicky založení hráči budou volit postup nejen dle svých potřeb, ale též s ohledem na situaci (a předpokládaný postup) ostatních.

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 2-4
    Doporučený věk: od 12 let
    Délka hry: 90 minut

    Obrázky :

    • obrázek Vládci podzemí
    • obrázek Vládci podzemí
    • obrázek Vládci podzemí
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy