FIFA 19
PC

499
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Aktivace: EA appEA appDoporučený věk: Pro všechny
Štítky: Fotbal
Typ hry: Hra pro jednoho hráče, Hra pro více hráčů, Online multiplayer, Lokální multiplayer
Jazyk: České titulkyČeské titulky, AngličtinaAngličtina, PolštinaPolština, MaďarštinaMaďarština
Kód produktu: 28450
  • Zahrajte si ve FIFA 19 fotbal na té nejvyšší klubové úrovni. UEFA Champions League, Europa League a Super Cup přinesou hráčům rozsáhlé turnajové možnosti, oficiální audiovizuální prezentaci a zcela nový komentátorský tým ve složení Derek Rae a Lee Dixon.



    EVROPSKÉ POHÁRY A NOVÝ KOMENTÁŘ

    UEFA Champions League, Europa League a Super Cup se ve FIFA 19 představí v mnoha podobách. Od honby za titulem v režimu Cesta: Šampioni, přes aktualizace živého obsahu ve FIFA 19 Ultimate Teamu či začlenění do režimů Výkop a Kariéra až po úplně nový, samostatný režim Champions League – všude tam se můžete ve FIFA 19 setkat s největší fotbalovou klubovou soutěží na světě. Zcela nová komentátorská dvojice Derek Rae a Lee Dixon se postará o charakteristický styl přenosů z UEFA Champions League, Europa League a Super Cupu.

    FIFA 19 (PS4)

    OPĚT LEPŠÍ HRATELNOST
    Díky novým prvkům hratelnosti v EA SPORTS FIFA 19 budete mít pod kontrolou každý moment na hřišti, ať už se to týká zápasové taktiky, nebo techniky s míčem. Úplně nový systém aktivního zpracování míče umožňuje jeho lepší kontrolu, dynamická taktika slouží k detailnějšímu a přitom jednoduššímu nastavení týmu, souboje 50 na 50 zajišťují větší nasazení a důraz na dovednost při soubojích o míč, načasovaná zakončení zvyšují kontrolu uživatele při střelách a stále se vyvíjející technologie Real Player Motion dál posouvá úroveň zpracování jednotlivých hráčů pomocí realistických a autentických animací.

    CESTA ZA SNEM
    Třetí pokračování výpravného příběhu Cesta se ve hře FIFA 19 pro PlayStation 4, Xbox One a PC dočká dramatického vyvrcholení. V díle s názvem Cesta: Šampioni se znovu ujmete role slavného mladého fotbalisty Alexe Huntera a vydáte se s ním za splněním jeho snu v Champions League.

    FIFA 19 (PS4)

    ŽIVÝ OBSAH
    Staňte se součástí nejoblíbenějšího režimu série FIFA a vybudujte si vysněný tým z tisíců dostupných hráčů. Nejprestižnější klubová pohárová soutěž přinese do FIFA 19 Ultimate Teamu „živý“ obsah z UEFA Champions League i Europa League. 

    FIFA 19 (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (21)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      xpredator36: Zdravím, bohužel jde o nějaký globální problém v rámci Originu a setkává se s ním mnoho hráčů. Napište prosím přímo na podporu Originu a během chvilky to s vámi vyřeší.
      Děkujeme.

    • xpredator36

      Dobrý den zakoupil jsem si u vás hru a aktivoval jsem v originu vámi poslaný kod v mailu na uplatnění 5 jumbo balíčku hostování ronalda a dresu a nedostal jsem vubec nic kod jsem vkladal již 5.10 nevíte co stím ?děkuji za radu či názor

    • kurri

      super.. koupim krabicovou verzi kvuli tomu ze uz nemam optiku at nemusim stahovat 2 dny.. a disc 5 nelze precist a nejde nainstalovat.. to stejne i u znamych .. diky za vyjadreni!

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      PanZeleninka: Půjde o klasický pátek, žádná speciální otevírací doba :)

    • PanZeleninka

      Dobrý den.
      Budou mít v ten pátek 28.9. vaše prodejny nějak upravenou otevírací dobu nebo to bude jako o "klasický" pátek?

    • aifik

      Ano omlouvám se. Já nevím proč ale myslel si že 28 je čtvrtek a on je to pátek 🙂

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      aifik: ve čtvrtek není možné si hru vyzvednout, oficiální den vydání je 28. září :)

      minas: Určitě je nějaká šance, že vám hru PPL v sobotu doručí. I pošta v některých městech doručuje i v sobotu. Jen to nemůžeme nijak zaručit.

    • minas

      Zdravím, když to budete odesílat ve čtvrtek je možné že mi to přijde v pátek ikdyž je svátek ... mám doručovatele PPL a ti jezdí i v sobotu tak doufám že popřípadě v sobotu to přijde co myslíte ??

    • aifik

      Dobrý den. Email na změnu dopravy, že si hru vyzvednu osobně hned pošlu. Jen mám ještě otázku, jestli je možné si hru vyzvednou už ve čtvrtek během dne?Nebo až v pátek, když máte otevřeno kvůli FIFA19

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Dejte nám prosím vědět na xzone@xzone.cz a dopravu u objednávky vám rádi změníme. Děkujeme.

    • aifik

      Dobrý den. Pokud se to odesilalo až ve čtvrtek, tak pokud by to bylo možné také bych si radeji vyzvedl na prodejne v Brně, jak tu psal kolega predemnou.

    • QwentyZ

      Ok, rád bych se teda stavil v Brně, jen nevím, jestli mám někam napsat pro změn u objednávky - resp. dopravce. A taky mě zajímá, jestli bude v ten pátek otevřeno jako ve všední den, nebo bude jiná otevírací doba

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      QwentyZ: Bohužel EA přísně zakázalo hru poslat dříve a musíme ji všem zákazníkům odeslat ve čtvrtek. Pokud máte v dostupné vzdálenosti prodejnu, tak doporučíme v pátek se zastavit spíše tam.

    • QwentyZ

      Asi by nešlo počkat, jestli se to povede nebo ne a případně namísto čekání zásilky z PPL si proto zajít na prodejnu, co? Jakože byste informovali o tom, že to dojde později a dali ještě na výběr změnu v dopravě...

    • Martin Schovanec (Xzone.cz)

      Dany: Ano

      Lukáš: ano, cilem je, posilat to ve stredu. Bude zalezet, zda to takto rychle EA k nam dostane, ale snad ano.

    • Dany

      Bude tam i ultimate team?

    • Lukáš

      Dobrý den, když si fifu předobjednám dostane se mi do rukou například přes PPL už 28.9. ? Předem děkuji za odpověď

    • Viťa

      Dobrý den, můžu se zeptat proč mi zmizla Fifa 19 z předobjednávek? Mám si napsat na email nebo si mám udělat objednávku novou? Díky za info
      (Vít Čáslava)

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Wara: Bohužel ne, největši novinkou je Liga mistrů. Takže tam bude minimálně Viktoria Plzeň a možná Sparta.

    • Wara

      Bude tam česká liga?

    • Jaroslav

      Datum vydání, tj. 28.9. je státní svátek. Jak to bude s doručením na prodejnu? Ve svátek budete mít otevřeno, nebo kdy bude zboží možné vyzvednout?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly