The Dark Pictures Anthology - Man Of Medan
PS4

799
Nákupem získáte 32 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Hororové
Typ hry: Hra pro jednoho hráče
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 30512
Máte dohráno? Hru vykupujeme!

Za tuto hru u nás dostanete:

 80 Kč

nebo

 120 kreditů

Dodatečné informace k výkupu

  • Hry vykupujeme na všech našich prodejnách.
  • Vykupujeme jen nepoškozené a nepoškrábané, plně funkční hry. Přímo na prodejně s vámi sepíšeme vše potřebné.
  • Za hru dostanete ihned peníze nebo si můžete nechat přičíst na svůj Xzone účet kredity (Co jsou kredity?) a využít je při pozdějším nákupu. Případně si můžete ihned vybrat jiné zboží vyšší hodnoty protiúčtem a doplatíte jen rozdíl. Protiúčet je zvýhodněn o hodnotu, kterou vidíte jako kredity. Hry protiúčtem se musí vyzvednout ihned při výkupu na prodejně a mohou být nové nebo bazarové.
  • Uvedené ceny jsou pouze orientační a pravidelně se mění. Tato stránka není obchodní nabídkou, ani nabídkou na uzavření kupní smlouvy. Přesnou cenu a to zda hru vykupujeme se dozvíte u prodavače na prodejně.
  • Vykupujeme pouze od fyzických osob ve věku od 15 let s platným dokladem totožnosti. Pro zamezení spekulací je stanoven maximální limit výkupu 5000 Kč na osobu na den.
  • Kódy na bonusy, DLC a další rozšířený obsah mohou být použité a nemusí být přiloženy.
  • Každé balení musí obsahovat disk se hrou (paměťovou kartu u Switch her), manuál (pokud byl v originálním balení přítomen) a krabičku.
  • Nevykupujeme hry s označením NOT FOR RESALE, BUNDLE COPY, novinářské verze apod. Vykupujeme pouze hry určené pro evropský trh a to v českém či anglickém jazyce.
  • Man of Medan představuje první titul z herní hororové sbírky The Dark Pictures Anthology od studia Supermassive Games, kde se 4 mladí Američané vydávají na dobrodružnou plavbu za potápěním s cílem najít legendami opředený vrak lodi z druhé světové války. Jakmile se začne den chýlit ke konci a z dálky je slyšet burácení přicházející bouře, začne se jejich nevinný výlet pomalu měnit v to pravé peklo... Kdo přežije a kdo zaplatí životem?

    The Dark Pictures Anthology je série samostatných hororových her se silným příběhem s bohatým větvením. Každá z her přináší zcela nový příběh, prostředí, nové postavy a 2 módy pro více hráčů - sdílený příběh „Shared Story" s přítelem online nebo speciální tzv. pass-the-pad offline mód „Movie Night" pro až 5 hráčů.

    Každá hra v rámci série je vyprávěna z perspektivy kurátora, vševědoucího pozorovatele zaznamenávajícího příběhy života a smrti.

    Vyzkoušejte další hry ze série:
    The Dark Pictures Anthology: Little Hope



    ZCELA NOVÝ HOROROVÝ ZÁŽITEK

    Hráči Man of Medan budou mít možnost převzít roli kteréhokoli z herních protagonistů, z nichž každý nabídne jinou perspektivu k průzkumu a odhalování záhad jejich děsivé situace - a činit rozhodnutí, která změní jejich životy navždy. Dokážete všechny zachránit? Co jste ochotni udělat pro přežití?

    The Dark Pictures Anthology - Man Of Medan (PS4)

  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (8)

    • Josef

      První Act dohrán a zatím teda jsem sklamán.za prvé už si asi nikdy nekoupim interaktivní hru bez CZ titulek. Za druhé na Ps4 Pro bych čekal pěkně vykreslená videjka a ne ze se budou občas opožděně vykreslovat textury. Za třetí ovládání postavy je dost matoucí při změnách kamery. Za mě nevetsi minus za češtinu, která tam měla být. Nevím co je to za zastaralý trend že 99% her nemají CZ lokalizaci. Platíme vlastně plnou cenu za osekaný zážitek. To s tím fakt nejde nic dělat aspoň u her u kterých je to dost zásadní ?

    • Migel

      Jak to vidíte? Budete posílat den předem abychom už pátek mohli hrát? Díky za odpověď?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Pepa: Jde o dřívější přístup k těm scénám. Později bude DLC dostupné pro všechny :)

    • Pepa

      To "dlc" to jsou zase jen vystřižené scény ristupne jen pro předplatitele.....

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Michal: Mělo by jít o normálně ukončenou hru, stejně jako třeba Until Dawn. Jen nebude až tak dlouhá jako Until Dawn, proto poloviční cena.

      Každá epizoda The Dark Pictures Anthology bude samostatnou hrou, nenavazují na sebe.

    • Jan

      a to uz je hotová věc ?

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      JIrka: Hra bude jen v angličtině.

    • jirka

      česky?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly