PlayStation Vita 3G + MEGA PACK DISNEY + karta 8GB
PSVITA

4 890
Nákupem získáte 98 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Herní konzole
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17894
  • PlayStation Vita též veřejnosti představen jako NGP je nový produkt společnosti SONY, zaměřený na dosud nevídanou interaktivní zábavu, kterou si lze vzít na cesty díky tomu nejlepšímu, co načerpala společnost SONY z PSP a PlayStation 3 v uplynulých letech. Vita v sobě má vše co potřebuje dnešní hráč. Dokonalou grafiku, velkou paměť a mnoho možností pro ukrácení dlouhé chvíle. To nejlepší však ještě čeká, ohromující OLED displej, revoluční rozhraní. Dokonalý design a dvě analogové páčky. LiveAreaTM. Systém Near, jenž Vám bude udávat polohu a informace, co kamarádi v okolí právě hrají nebo co nedávno hráli. Vita přichází i s novým herním médiem, kterým je malá paměťová flash karta, jenž přináší nové možnosti pro vývojáře. Spojení je zajištěno konektivitou 3G sítě.
    Akčí bundle PlayStation Vita WIFI a 3G se hrou MEGA PACK DISNEY ke stažení a 8 GB paměťovou kartou za jedinečnou cenu! Další příslušenství a hry pro PS Vita najdete zde.

    Jedná se o verzi s WIFI a 3G

    PlayStation Vita též veřejnosti představen jako NGP je nový produkt společnosti SONY, zaměřený na dosud nevídanou interaktivní zábavu, kterou si lze vzít na cesty díky tomu nejlepšímu, co načerpala společnost SONY z PSP a PlayStation 3 v uplynulých letech. Vita v sobě má vše co potřebuje dnešní hráč. Dokonalou grafiku, velkou paměť a mnoho možností pro ukrácení dlouhé chvíle. To nejlepší však ještě čeká, ohromující OLED displej, revoluční rozhraní. Dokonalý design a dvě analogové páčky. LiveAreaTM. Systém Near, jenž Vám bude udávat polohu a informace, co kamarádi v okolí právě hrají nebo co nedávno hráli. Vita přichází i s novým herním médiem, kterým je malá paměťová flash karta, jenž přináší nové možnosti pro vývojáře. Spojení je zajištěno konektivitou 3G sítě.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly