Carcassonne Mini - minirozšíření 6 v 1

499
Nákupem získáte 10 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 21972
  • Minimální požadavky

    Jedná se o rozšíření pro hru Carcassonne, nelze je hrát samostatně." target="_blank">Ověřte si zda splňujete HW požadavky
    (stránka v angličtině)

    Sada minirozšíření pro stolní hru Carcassonne.


    Balení obsahuje 6 minirozšíření pro hru Carcassonne: Létající stroje, Dopisy, Přívozy, Zlaté doly, Mág a čarodějnice a Zbojníci.

    Minirozšíření 1 - Létající stroje
    Obsahuje kostku (s čísly 1-3) a 8 kartiček krajiny s létajícími stroji. Ty dávají hráči možnost umístit figurku na jinou než právě položenou kartičku (ve směru létajícího stroje a vzdálenosti dle výsledku hodu kostkou).

    Minirozšíření 2 - Dopisy
    Obsahuje 6 figurek dam a 8 kartiček dopisů. Dopisy představují možnost bonusového zisku bodů již v průběhu hry. Hráči si na počitadlo vedle obvyklé figurky umístí též figurku dámy a při získání bodů se mohou rozhodnout, kterou figurku posunou. Pokud figurka dámy skončí při jejich vlastním tahu na tmavém políčku (5, 10, 15,...), získají kartu dopisu. Karty dopisu umožní extra vyhodnocení (za cestu/město/sedláky atd.), přičemž jejich figurky zůstanou nadále ve hře.

    Minirozšíření 3 - Přívozy
    Obsahuje 8 dřevěných přívozů a 8 kartiček s jezery. Jezera s přívozy tvoří variabilní cesty - hráč po umístění kartičky s jezerem (a případně i své figurky) položí na jezero přívoz, čímž propojí dvě cesty vedoucí k jezeru.

    Minirozšíření 4 - Zlaté doly
    Obsahuje 16 dřevěných zlatých cihliček a 8 kartiček krajiny. Po přiložení kartičky se symbolem zlata umístí hráč na tuto a jednu sousední kartičku zlatou cihličku. Při přidělování bodů získají hráči také cihličky z vyhodnocovaných karet. Cihličky představují na konci hry dodatečné body.

    Minirozšíření 5 - Mág a čarodějnice
    Obsahuje figurky mága a čarodějnice a 8 kartiček krajiny. Figurky mága a čarodějnice jsou umisťovány na nedokončená města a cesty a hráči je umisťují/přesouvají při pokládání kartičky s jejich symbolem. Při uzavření města/cesty s magickou figurkou hráči získají: o 1 bod více, pokud je přítomen mág nebo polovinu bodů, pokud je přítomna čarodějnice.

    Minirozšíření 6 - Zbojníci
    Obsahuje 6 dřevěných figurek zbojníků a 8 kartiček krajiny. Po přiložení kartičky se zbojníkem hráč umístí svou figurku zbojníka na počitadlo vedle figurky jiného hráče (a spolu s ním umístí svého zbojníka i další hráč v pořadí). Když hráč, vedle kterého se nachází figurka zbojníka, získá body, započte si polovinu těchto bodů také majitel zbojníka (a vezme si jej zpět).

    Obrázky :
    • obrázek Carcassonne Mini - minirozšíření 6 v 1
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly