Assassins Creed: Rogue - Collector Edition
X360

1 899
Nákupem získáte 57 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19096
  • Assassins Creed Rogue nás zavede do poloviny 18. století během tzv. Sedmileté války, války, která dovedla velkou a silnou Francii do finančních problémů jejíž konec pak přinesl revoluci. Ve hře navštívíte místa jako je zamrzlý severní Atlantik a to i s polární září, Appalačské údolí nacházející se na východě USA a New York. Všechny tři prostředí budou rozlehlé, rozmanité a nadmírnu nebezpečné. Připravte se na oceán s plujícími ledovci, nedotčenou přírodu, nebo New York odpovídající danému datu. Co je však nejnovější je hlavní hrdina, který je na opačné straně, než Vám doposavad nabízela série Assassins Creed, hrajete za templáře jménem Shay Patrick Cormac, který přetrpí zradu bratrstva a stane se obávaným lovcem assassinů. Celou hru projdete změnou, proměnou z dobrodružného assasína v nebezpečného a hlavně odhodlaného Templáře. Lov může začít!
    Sběratelská kusově omezená edice obsahuje navíc: artbook, soundtrack, 3 litografické pohlednice ve stylové obálce, dvě bonusové mise: The Siege of Fort de Sable Mission a The armor of Sir Gunns Quest. Vše zabeleno ve sběratelském boxu. Všechny bonusy najdete zde.

    Assassins Creed Rogue nás zavede do poloviny 18. století během tzv. Sedmileté války, války, která dovedla velkou a silnou Francii do finančních problémů jejíž konec pak přinesl revoluci. Ve hře navštívíte místa jako je zamrzlý severní Atlantik a to i s polární září, Appalačské údolí nacházející se na východě USA a New York. Všechny tři prostředí budou rozlehlé, rozmanité a nadmírnu nebezpečné. Připravte se na oceán s plujícími ledovci, nedotčenou přírodu, nebo New York odpovídající danému datu. Co je však nejnovější je hlavní hrdina, který je na opačné straně, než Vám doposavad nabízela série Assassins Creed, hrajete za templáře jménem Shay Patrick Cormac, který přetrpí zradu bratrstva a stane se obávaným lovcem assassinů. Celou hru projdete změnou, proměnou z dobrodružného assasína v nebezpečného a hlavně odhodlaného Templáře. Lov může začít!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (2)

    • Blacky

      Dobrý den. Je stále součástí 'Balíček templářského mistra'?

    • hedvyka

      Ahoj ma dotaz bude tato hra s českými titulky?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly