Anno 2205
PC

449
Nákupem získáte 4 Kredity
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 12 let
Štítky: Sci-Fi, Real-time strategie
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 19603
  • Kategorie

    PC / PC hry / Strategie
    Oblíbená budovatelská strategie putuje hlouběji do budoucnosti, kde se již lidé prohání v létajících autech a budují města na Měsíci. A přesně to bude také váš úkol. Osídlit Měsíc!



    V Anno 2205 se připojíte k budování lepší budoucnosti. Dobyli jste Zemi, postavili jste bohatá, prosperující rušná města a průmyslové areály, ale k zajištění prosperity obyvatelstva je potřeba posunout se dál - do vesmíru! Kolonizujte kontinenty na Zemi, vytvořte doly na měsíci. Díky surovinám můžete tvořit úžasné a prosperující metropole.

    TECHNICKÁ REVOLUCE
    Vědecký průlom ve fůzní energii slibuje revoluci ve všech odvětvích společnosti. Nezbytné zdroje izotopů a helium-3 lze v dostatečném množství nalézt jen na Měsíci. Vydejte se tedy do vesmíru a kolonizujte Měsíc v napínavém závodě o zdroje a moc.

    AŽ KE HVĚZDÁM
    Šestý díl v úspěšné strategické sérii míří do vesmíru. Kolonizujte kontinenty na Zemi, budujte základny na Měsíci a těžte na něm zdroje, aby jste ze svých měst udělali obrovské metropole.

    Anno 2205 (PC)

    NEOMEZENÉ STAVĚNÍ
    Tisíce hodin hratelnosti umožní nováčkům v sérii i zkušeným budovatelům, stavět obrovská města s tisíci budovami. Svoji rostoucí korporaci budete ovládat na několika místech současně na Zemi i Měsíci. Hratelnost přináší revoluční Session mód, který umožňuje hraní na několika ostrovech spojujících různé regiony. Anno 2205 je největší hra v sérii, nabízející nekonečnou znovu hratelnost na 5x větších ostrovech, než kdy dříve.

    DETAILNÍ GRAFIKA
    Nový herní engine nabízí skutečně nádherný dojem velkoleposti a přináší nebývalou úroveň detailů. Vaše město ožívá s létajícími auty a více než milionem živých obyvatel podél kouřících továren, dolů a úžasné přírody.

    Anno 2205 (PC)

    Hra vyžaduje aktivace na službě uPlay.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (19)

    • Pavel

      ahoj,chci se zeptat,kde se dá sehnat český manual k teto hře...Díky zarady... :-)

    • Chrobak

      je dobré hrát starší díly?

    • 2oz

      taky neumím anglicky a nemám s hraním problém mám už celkem rozrostlou korporaci a hra mě stále nepřestává bavit vymlouvat se že někdo neumí AJ tak je to celkem blbá výmluva stačí základ co se najde v každé hře jak spustit v menu hry hru jan nastavit detaily grafiku atd na to nikdo nepotřebuje znalost navíc když máte nějaký úkol a přejedete přez něj myší tak tak vás to navede na místo kde co a jak a taky stačí jen trochu přemýšlet a AJ nepotřebujete

    • luba

      http://forum.w-source.net/shanite-cestinu-sem-hazejte-zadosti-o-cz-tema-ma-na-starosti-icoboss-tedy-vse-s-nim-t251198-725.html

    • Elkedacion

      Ono přeložit tuto hru bude pro malé překladatele dost problém vzhledem k jejímu propojení na uplay.
      Nicméně jsem hru viděl u kolegy a změnil jsem názor. Bez ohledu na češtinu si hru koupím hned jak bude k dispozici u jisté konkurence, kterou slušně zásobuji papírky z mé peněženky.
      Snad bude ta moje 970tka při QHD stíhat. Kolegův R380 se při FHD slušně potí, ale hra vypadá po grafické stránce nádherně.

    • D@rth Sidious

      @Hihi789
      Z mého pohledu jde také hodně o princip. Jsme malá země a vzhledem ke kupní síle, velikosti našeho trhu a množství digitálního pirátsví, nás distributoři a i vývojáři začali zdatně ignorovat ( co se týče lokalizací do našeho jazyka ). Spoléhají na malé překladatele, kteří to nakonec sami zadarmo přeloží a malí český člověk si hru nakonec koupí. Můžeme si za to vlastně sami.

    • Hihi789

      Vždyť je to je strategie. Na to člověk snad takové znalosti jazyka nepotřebuje a neunavuje to jak třeba u komplexního rpg.

    • Elkedacion

      Taky na to kašlu.

    • kanam

      Jsem na tom stejně jako D@rth Sidious,až na to,že neumím anglicky...

    • D@rth Sidious

      Vlastním všechny předchozí díly této budovatelské strategie a na tenhle díl jsem se opravdu těšil. Díky chybějící lokalizaci si tu hru kupovat nebudu. Pro chytráky co začnou mít chytrý poznámky o učení anglického jazyka, anglicky umím, ale hru si vychutnám spíše v rodném jazyce, nežli v angličtině. Je to stejná situace jako s lokalizací Fallouta 4.

    • KaitCZ

      je to škoda že to není v češtině jinak bych si to koupil nejsem zas tak dobrý v angličtině a jsou tam dost věcí co prostě musí být v češtině jinak mě to přestane bavit

    • Chidlink

      Tímhle mě teda ubisoft dostal.
      V Anno nikdy nebylo tolik textů, aby se do překladu muselo tolik investovat.

    • UFO

      Vždy jsem byl fanda této hry , takže jsem projel všechny díly . Tentokrát kvůli chybějící češtině ušetřím aspoň 12stovek .

    • Jan Bobrovský (Xzone.cz)

      Chidlink: Čeština byla zrušena chvilku po oznámení hry. V tomto díle bohužel opravdu nebude.

    • Chidlink

      To nebude v češtině ? :D
      Mám takovej dojem že před týdnem tam ještě byla napsaná česká lokalizace.
      Tak to jim na to kašlu.

    • KeepSmiling

      Dobrý den, budete mít taky sběratelské edice? (Steelbook)
      http://anno-game.ubi.com/anno-2205/en-GB/shop/index.aspx

    • Skivee

      Doporučil bych se podívat na:

      https://www.youtube.com/watch?v=3lv_zGj-ZM8

      dozvíte se tam mnohem více věcí. Hrozně se těším jaká bude sběratelská edice :) Zatím to vypadá epicky

    • Martin

      Mohu se zeptat jestli je v této edici i beta klíč?

    • Jakub

      Dobrý den, je již přibližně známo, kdy budete nabízet předobjednávku gold edice? - docela mě zajímá ten season pass a beta...

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly