Wii Mini
WII

2 990
Nákupem získáte 30 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 17617
  • Wii mini je zmenšenou a levnější variantou herní konzole Wii, které se od roku 2006, kdy dorazila na trh, prodalo již téměř 100 milionů kusů. Na český trh dorazí už 15. března a přináší skvělou herní zábavu za rozumnou cenu. Wii mini je svými rozměry menší než původní Wii a má zcela nový vzhled. Hlavní část jeho nového těla je matně červené s tenkou černou linkou v podobě dvířek od DVD mechaniky konzole. Spolu s konzolí bude v balení červený Wii Remote Plus (ovladač s již integrovaným příslušenstvím Wii Motion Plus) a též červený Nunchuk.Toto poslední vydání konzole z řady Wii se zaměřuje čistě na již vydaných 1200 titulů pro tuto platformu. Proto neumožňuje funkce Wii, pro které je potřeba internetové připojení - je zaměřeno čistě na hraní her.
    Wii mini nelze připojit k internetu a nepodporuje online funkci her. Je kompatibilní s většinou Wii her a Wii příslušenstvím. Wii mini konzole není kompatibilní s Nintendo GameCube.

    Wii mini je zmenšenou a levnější variantou herní konzole Wii, které se od roku 2006, kdy dorazila na trh, prodalo již téměř 100 milionů kusů. Na český trh dorazí už 15. března a přináší skvělou herní zábavu za rozumnou cenu. Wii mini je svými rozměry menší než původní Wii a má zcela nový vzhled. Hlavní část jeho nového těla je matně červené s tenkou černou linkou v podobě dvířek od DVD mechaniky konzole. Spolu s konzolí bude v balení červený Wii Remote Plus (ovladač s již integrovaným příslušenstvím Wii Motion Plus) a též červený Nunchuk.Toto poslední vydání konzole z řady Wii se zaměřuje čistě na již vydaných 1200 titulů pro tuto platformu. Proto neumožňuje funkce Wii, pro které je potřeba internetové připojení - je zaměřeno čistě na hraní her.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly
ohrachalidech, casopislevel, hernicteni, hernilegendy