Stranglehold
PC

559
Nákupem získáte 22 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 18 let
Štítky: TPS
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 21354
  • Kategorie

    PC / PC hry / Akční
    Hlavním hrdinou hry je, stejně jako v trháku Hard Boiled, inspektor Tequila, kterému ve hře propůjčil hlas, podobu i všechny pohyby známý herec Chow Yun-Fat (stejně jako ve filmu). Příběh tentokrát zavede inspektora Tequilu do Chicaga a Hong-Kongu, což jsou dvě hlavní herní lokace, které díky použité Unreal 3 Engine technologii a fyzikálnímu enginu Havok nabízí nevídanou míru interakce, hlavně co se možnosti destrukce týče. Zničit jde prostě úplně všechno, respektive kterýkoli objekt v lokaci, což je základem celé vizuální show, kterou hra předvádí. Vizuální atraktivitu hry však nemá na svědomí jenom detailní grafika, interaktivní herní prostředí a spousta efektů, ale i sám John Woo, který se na vývoji hry podílel hned v několika oblastech (scénář, choreografie, kamera). Spíše než hru připomíná dílo film s nepřetržitou akcí, kdy hlavní hrdina bez přerušení vyprazdňuje zásobníky do nepřátel, zatímco se houpe na lustru, využívá pohybující se objekty, skáče plavmo do prostoru, provádí kotouly, nebo třeba využívá zábradlí. Co se samotného příběhu týče, jde jako obvykle o morální dilema drsného policajta s křehkou duší. Ruská mafie mu v Chicagu unese ex-manželku. Tequila bude nucen vynaložit obrovské úsilí na její záchranu a zároveň si dávat pozor, aby přitom nepřekročil hranice zákona. Hra je kompletně v češtině.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (70)

    • W

      Funguje ještě multiplayer pro tuto hru?

    • ondra

      dneska jsem pořídil časopis s hrou! musím říct že je to našlapané (stranglehold)!

    • Dacan

      Hra vyšla v časopise LEVEL 191 v květnu 2010. V češtině.

    • Kurt22

      bude naka sleva ???

    • jojo

      bola by mozna nejaka ukazka toho ceskeho dabingu ? napr. vo forme mp3 suboru alebo videa kde sa rozpravaju.

    • Martin Schovanec

      lukako: Ano, je.

    • lukako

      je to naozaj s ceskym dabingom??? ak ano tak si to kupim

    • ???

      Mr. Schovanec: V jednom katalogu jsem narazil na toto. Stranglehold: Datum vydání - říjen 2008; lokalizace - cz dabing. Tak bych se vás chtěl zeptat jestli o tom něco nevíte.

    • Lupen

      Běhá to v pohodě,mám AMD 3+,2GB ram a 1950xt,ale jinak nic moc,grafika sem tam dobrá,nebo jsem divnej já :)

    • Davíďos

      pane schovanci mate napsané nějaké divné Hardwarové nároky

    • Wiz

      Heh si delám prdel :-D

    • vladislav

      Wizz jestly tomuhle rikas nadupan ej komp tak to me pos.r crisis stouhle sestavou zapomen aspon a high nebo medium detaily! :-D

    • Wizz

      Not akže jsem si stáhl demíčko.A dost mě udivilo jak hra na mém poměrně nadupaném complu (1GB ram 2,6 GHz,ATI RAdeon 1600 X PRO 512 MB)Trochu sekala.
      Těším se na Crysis :-D

    • dunga

      TO TECLADE: jeste aby ne. i kdyz grafarna by mohla bejt lepsi...

    • Teclado

      Hih , nevím jak bude vypadat full.verze ale demíčko mi na mem skromnem pc (kamarád má bohužel výkonější) šlape v poho . AMD X2 6000+ Jack Hammer , 4GB RAM , PX8800GTS 640MB. takže krvavé nároky to moc nemá , crysis bude krvavější. pařbě zdar pařani.

    • Dandys

      Zdravím zdravím, chtěl bych se jen optat. mám amd athlon 3000, radeon x1650 a 1gb ram. Na některých místech v poho, ale většinou sekajda na entou, hned v druhé kapitolce jsem si nezahrál ani 5 vteřin, jelikož skutečně po tech 5 vteřinách nastalo 20 vteřinové seknutí. Např airbone, bioshock mi jde v poho. Mohl by někdo identifikovat my problem ?? třebas jaké jsou nejnovější ovladače atd.?? Předem srdečně děkuji za radu, jelikož dát za hru (což je můj případ) 1399kč, aby nešlapala příjemné není ;-) mějte se

    • Sweet

      mám dvě přezdívky Swena a Sweet....jenom aby bylo jasno. Jo a jinak jsem taky na Hrej.cz četl o tom jak to má krvavý nároky a že je to náročnější než crysis a pro spuštění musíte mít minimálně dvoujádrovej procák atd....ale demo mi šlapalo na pohodku....říkal jsem že demo udělali tak aby ho rozjel každej....ale plná hra je úplně to stejný takže to s tou náročností byly trochu keci.UT 3 je na tom ale taky podobně...je o něco náročnější, ale skvěle optimalizovanej.....i já si zahraju demo napohodu.... a to sem čekal že z podzimních Next-Gen pařeb rozjedu tak možná Juiced 2...

    • Swena

      to matman: :-D haha!!! nejnáročnější hra na unreal 3 enginu...dobrej fór. Mám pentium 4 - 2,8 Ghz. Radeon X1600 a 2GB ram a bez seknutí jsem to dohrál....nechápu co je na tom tak náročnýho....na průměrným komplu to rozjede snad každej...Navíc ta grafika ve hře není až tak úžasná, je barevná a spousta se toho dá zničit....ale, nic úchvatnýho. Možná že máš starý ovladače nebo prostě ti nějak blbnou registry nebo co já vím....

    • koudy

      ja sem to hrál na plné a na 1600*1200 .intel core 6600 2GB ram a radeon 1900xtx .jinak ale nic moc pařba .

    • matman

      já to nechápu. mám CPU Pentium 4 2,8GHz, 1024Mb RAM a GeForce 6600 128Mb a stáhl sem si demo a nemůžu to rozjet, vždycky když to spustím na monitoru ne mi napíše no signal a můžu jedině resetovat, a na Tiscali games psali že je to jedna z nejnáročnějších her na Unreal 3 enginu a nestačí na to ani GF7600

    • lukako

      2 Sweet : a nechces si zahrat? ked ano posli mi na email icq

    • Sweet

      chodím se dívat často jesli tam někdo je, ale po netu to skoro nikdo nepaří :-(

    • lukako

      nedate niekto po sieti?

    • Sweet

      i neoriginální verze jde hrát po internetu...

    • Jirka

      Mě by jen zajímalo jakou mám oproti pirátům výhodu? Dostanu hru pozdě a ještě to zaplatím, tak to je bomba. Můžu namítnout že jako plus dostanu hru v češtině, ale tahle super smažba, aspoň podle dema češtinu zrovna moc nepotřebuje a navíc vládnu anglickým jazykem stejně jako mateřským. A už mi není vůbec jasný proč když česká verze není k sehnání tak proč není anglická: Chápu že tohle není problém XZONE a že pan Schovanec za to nemůže ale něco někde stejnak smrdí. A kde je potom ze strany distributora motivace pro mě abych si to nestáhnul třeba z torentu.

    • mirek

      proboha proč zase odložení!v mém okolí už snad všichni tuhle hru dohráli -samozřejmě staženou někde z netu....já si připadám jako blbec když pořád čekám a čekám abych potom mohl vypláznout dvanáct stovek a koupit si něco na co kamarádi už pomalu zapoměli že to hráli...nikdo se nikde nesmí divit že pirátství tak bují

    • Sweet

      To Hunter: Nevím v čem je problém, mám pentium 4 - 2,8 Ghz, 2GB RAM a radeonku x1600xt grafiku s pouze 128 sběrncí a 512 pamětí. V rozlišení 1024x768 to rozjedu plynule bez seknutí. Zpomalení PC může mít za vinu virus, spousta spuštěných prográmů kterýma máš třeba zbytečně zaplácanou ramku, málo místa na disku, nebo třeba jen nekompatibilitu s ovladači....píše se to všude, zkus nainstalovat nový ovladače ke všemu co jde, projeď antiviráky, a projdi - a zavři zbytečný prohramy, jednou za čas je i dobrý defragmentovat disk.

    • vilda

      Už sem to hral opravdu good hra. Kdo to nemá tak doporučuji si to sehnat.
      Nebudete litovat.

    • Hunter

      Ahoj já sem to zkoušel a nedá se to hrát.hrozně se mi to seká,nevím čim to může být.Mám Intel Celeron D 3,2 Ghz,2 GB RAM a Geforce NX7600GT.mam podezření na procesor ale nevim.díky za pomoc.

    • Sweet

      Právě jsem to dohrál, super hra!!!

    • Johny

      Hele lidi me hra najede do menu a kdyz dam novou hru tak se mi vypne monitor a nepomuze nic nez restzart. Nevite nekdo co stim?

    • Pumpkin

      do haje kde mam vzit 70 GB na instalaci?! na Ccku mam bezne volnych tak 200 MB :) a na Dcku max. 20GB vic ne

    • Sweet

      nevím jak jsi to myslel, potom jsem taky psal že to nebude tak hrozný, když to rozjedu bez seknutí dokonce aji já. Ty minimální nároky byly fakt trochu mimo, tedka to sedí...

    • Armies

      Tak jak tu pise Sweet ta hardwarova narocnost neni zas tak prehnana, jak jsem psal nize tu konfiguraci tak to neni minimum ale optimalni, jinak jsem hral demo a je to super ale kdyz to vezmu o par let pozdeji tak Max Payne byl a trochu je graficky lepsi, je to jen muj nazor a ted kompletni hardwarova narocnost:
      Minimum:
      # Windows XP SP2, Windows Vista
      # Intel Pentium 4 1.5GHz or AMD Athlon XP 1500
      # 256 MB RAM
      # 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.)
      # DirectX 9.0b compatible graphics card with 64 MB VRAM (see below for complete list)

      Optimum:
      # Windows XP SP2, Windows Vista
      # Dual Core Processor
      # 2.0 GB RAM
      # 15.0 GB free hard disk space (Stranglehold requires 50GB of free hard disk space during the installation process but, once installed, the setup files can be removed or stored elsewhere. If installing to a secondary drive, your system's primary drive requires 20GB of free hard disk space during the installation process.)
      # NVIDIA GeForce 7800 or higher, ATI X1300 or higher
      # DirectX 9.0c compatible sound card

      Supported Video Chipsets:
      ATI 8500, All in Wonder 8500, 9000, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X800, and above.
      NVIDIA Quadro, Quadro 2, Quadro 4 series, GeForce 3/3Ti, GeForce 4/4Ti, GeForce FX 5200, 5600, 5800, 5900, 5950, 6800, and above.

    • Sweet

      Tak už mám plnou, jede to v pohodě, nebojte se, kdo rozjel demo, plynule rozjede i plnou. Sem ve třetí misi, každá mise je docela dlouhá, záleží jak jste šikovní. Mě to příjde občas docela hodně těžký, hraju to sice na nejlehčí, ale ta obtížnost je nějaká nevyvážená. První mise je totožná s tou z dema, druhá přístav, třetí casino...dál em se zatím nedostal... grafika je hezká, destrukce jsou sice zatím nejlepší co jsem kdy viděl, ale zase až tak úžasný jak slibovali to taky není. Líbí se mi velký výběr zbraní a pěkná prostředí...každopádně doporučuji....pokud máte skoro 13 GB volnýho na disku :-D

    • Sweet

      to Armies:myslím že pokud na nějakým počítači rozjedeš demo, tak musíš rozjet aji plnou (pokud si vyhraješ s nastavením tak, aby to odpovídalo demu, tedy tak abys to rozjel). Pokud lidem kterým šlo demo, nepůjde plná....tak jsou to teda pěkní......musel bych psát vulgární výraz :-D Jinak já pařím demo furt dokola a pro mě aspon zatím nejlepší střílečka roku (minimálně nejzábavnější, technicky na tom zřejmě bude líp Crysis).

    • Armies

      Jsem se docetl uff ze hardwarova narocnost je nejvyssi co dnes u her muze byt... demo je fixnute proto jede plynule a na slabsich strojich...tu je veta:Midway sklízejí negativní reakce za uzamčení rozlišení v demu na 1024x768 (asi ví, proč to dělají).....
      plna hra:Minimální konfigurace: Windows XP SP2 / VISTA, Dual Core Processor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 nebo vyšší / ATI x1300 nebo vyšší, Místo na HDD: 15 GB.... uff poprve vydim hru ktera obsahuje instalacku 13.5 GB a misto na HDD 15.GB, njn Unreal Engin 3 to je sila, to si asi kazdej nezahraje ....jinak si myslim ze to bude good hra...

    • Martin Schovanec

      OBR: Ne, hra vychazi v EU pristi tyden 27-28.9.

    • OBR

      Myslite ze bude termin dodani 21.9 dodrzen? Nebo si to mam koupit v Nemecku, tam to budou mit 21.9 zcela urcite. Dik za info

    • Sephiroth

      2 Sweet: tak tak...souhlas

    • Sweet

      jo a taky se furt mele že je to Lepší/Horší kopie Maxe Payna, ale uvědomte si, že John Woo měl svoje trháky ve kterých hrdinové ve zpomalených záběrech skákali ve vzduchu a stříleli tak jak je tomu tedka ve Strangleholdu ještě dříve než vůbec nějaký Maxík existoval. Celý Max Payne je tedy pouze a jenom předělávka Akčních trháků Johna Woo se zajímavým příběhem, akorát že si to někdo nechce přizna, protože byl tenkrát max pecka a je možná težký si přiznat že má hold nástupce se šikmookým hrdinou, lepší grafikou a z jiné firmy než RockStar...

    • Sweet

      Podel mě je to jako s Medal of honor Airborne, demo udělali tak by ho rozjelo hodně lidí...next Gen efekty dali až do plné. Myslím že tady je to opravdu to stejný....proč si myslíte že do toho dema nedali žádný možnosti nastavení grafiky? Je to udělaný tak aby si to zahrál opravdu každej a plná bude teprve maso....jinak na Xbox tu grafárnu každej chválí a to mluví za vše, v demu to ale opravdu není nic převratnýho....

    • Sephiroth

      Demo dobrý, nic se nekouše...však taky ani není co, protože grafika nic moc :-) Čekal sem od tohoto vyhypovaného titulu víc...uvidíme jak dopadne full verze

    • Honzajs39

      link na demo je www.hrej.cz a v downloadech ho najdeš

    • Speed

      Tak jsem stahnul demo, zahral si ho a musim vsem napsat, ze HW naroky nejsou nejak hrozny. V demu jsou fixni, ale i tak hra jede uplne v pohode. Ma sestava je takova: Pentium 930D a ATI 1800XT.

    • merengues

      nezná někdo link na demo?pokud jo tak ho napiste,diky

    • Sweet

      tak demo je parádní, rozjedu to napohodu bez sekání....s těma nárokoma to opravdu nebude tak hrozný....psali do min. požadavků 2 jádrovej procák....já má pentium 4 s 2,8 ghz a grafárnu X1600 a Chow Yun Fat mi běhá plynule a se super grafikou...

    • Sweet

      jo a crysis je bohužel hlavně o technickým zpracování, určitě by nebyl takovej trhák kdyby neměl revoluční grafiku a celkově technický zpracování....koho by zajímala průměrná hra s mimozemskou lodí v korei....takže pokud to nebudeš mít v ucházející grafice....tak to bude stejně nahovno....

    • Sweet

      to Ehold: jo jasně že se zdá že konzole je ohodně lepší než PC, protože za konzoli výkonou jako PC za 20 000 dáš jenom 8000. Zato si ale na ni musíš kupovat předražený hry, kopíš ze šest her amáš to jak kompl....

    • Ehold

      To je prostě v p*deli,protože HW nároky přehnali:( zlatej Xbox 360 ja newím,ale rozumní by třeba bylo mít doma 2 věci Xbox a PC...Xbox na hraní her a PC taky ale už ne s takovým výkonem jen tak na nake to hraní a na ostatní věci...Pro mě Xbox je lepší než třeba PS3 a to hlavně i v ceně výhodnější a že nemá Blue ray to mě nebrzdí sice nevim jak to Xbox jednou bude dělat,ale podle mě už zase dělaj nebo budou dělat nový konzole:)Jinak pěkná hra,ale když to porovnám s Crysis tak podle mě nemá Crysis chybu a udělali moc dobře že si člověk zahraje i na starším PC:)Přitom má o hodně lepší grafiku a podle mě i hratelnost když jsi člověk zpomene na FarCry jaká to byla pařba a ta grafika,ale časy se mění a dnes řeknete že nic moc vydíte totiž lepší grafiku a prostě všechno je dokonalejší.

    • Zobrazit všechny komentáře
  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly