Gran Turismo 6: Anniversary Edition
PS3

1 099
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Pro všechny
Štítky: Auta
Jazyk: Český dabingČeský dabing
Kód produktu: 17906
  • Série Gran Turismo se prodalo neuvěřitelných 70 000 000 kusů a nyní slaví 15 let své existence, nový přírůstek tak na sebe nenechal dlouho čekat a přichází již 6 díl série plný novinek. Připravte se na Gran Turismo 6, které se tentokrát bude odehrávat na 33 místech, 71 okruhů z nichž je 19 zcela nových. K dispozici při uvedení hry Vám bude 1200 aut a to na novém herním enginu a s novou fyzikou jako je kinematický model a model pružení, nový model pneumatik a aerodynamický model. Dále pro téměř každý model aut bude dostupný výběr aerodynamických komponentů a kol a tak hráč si bude moci opravdu vytvořit auto k obrazu svému a díky velké podpoře SONY bude další obsah dodatečně přidáván, jak nová auta, tak i tratě!!
    Speciální Anniversary Edition slouží k oslavě 15 let úspěchů a ocenění. Tato verze hry se prodává v lesklé kovové krabici s exkluzivní grafickou úpravou. Kromě fyzické exkluzivity bude výroční edice obsahovat také řadu herních bonusů v podobě 20 exkluzivních vozů (každý ve speciálním laku výroční edice Anniversary Edition), 1 000 000 herních kreditů, speciálních barevných prvků, závodního obleku, závodní helmy a avatarů pro PSN.

    Série Gran Turismo se prodalo neuvěřitelných 70 000 000 kusů a nyní slaví 15 let své existence, nový přírůstek tak na sebe nenechal dlouho čekat a přichází již 6 díl série plný novinek. Připravte se na Gran Turismo 6, které se tentokrát bude odehrávat na 33 místech, 71 okruhů z nichž je 19 zcela nových. K dispozici při uvedení hry Vám bude 1200 aut a to na novém herním enginu a s novou fyzikou jako je kinematický model a model pružení, nový model pneumatik a aerodynamický model. Dále pro téměř každý model aut bude dostupný výběr aerodynamických komponentů a kol a tak hráč si bude moci opravdu vytvořit auto k obrazu svému a díky velké podpoře SONY bude další obsah dodatečně přidáván, jak nová auta, tak i tratě!!
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (18)

    • Mad4Face

      Zdravím pařany řad GT,
      Mám problém ohledně připojení k síti, dlouze to načítá a na konci mi vyskočí tabulka s názvem chyby : ID=2:519 , nevíte jak bych se toho mohl zbavit ??

    • Fil

      Zajímalo by mne kde zadat 1000000 kreditu,přiložený kod mi to nechce vzít.Děkuji za odpo

    • Chrobak

      myslíte že se někdy odhodlají vývojáři k tomu aby byly třeba v dalším díle škodovky?

    • Tomáš Pavlata

      pro bonusy je nutné mít 3 hry, pro každou ps3 s psn účtem.

    • Radek

      Bude GT6 obsahovat multiple monitor setup? Mam 3x PS3, musim si koupit take 3x disk vyrocni edice nebo staci jedna vyrocni a dve normalni? diky r.

    • Marek Tvrdý

      Podle popisu na GTPlanet bude tato edice obsahovat 25 vozidel včetně těch, které jsou jako pre-order bonus k normální edici. Stejně tak bude obsahovat i ten milion kreditů do začátku.

    • Tomáš Pavlata

      Dobrý den, jak uvádíme u hry, v této edici je součástí 20 vozů extra, a předobjednávkový bonus 5 aut se dává jen k normální edici.Platí to tak u všech prodejců v čr i ve světě.

    • Muttaggen

      co vím tak jsou jen dve verze - zakladni a pak narozeninová :D

    • DAW1d

      Stejná informace je i na ofiko českém GT6 webu.

      http://eu.gran-turismo.com/cz/products/gt6/preorder/#anniversary

    • DAW1d

      Dobrý den, mohu se zeptat jak to tedy bude s těmi bonusovými vozy? Balíček "Precision Pack" je předpokládám samozřejmostí při předobjednávce. Ale co těch zmiňovaných 20 vozů? Na stránkách GTPlanet se píše, že různí prodejci budou mít různé balíčky ke hře a je tam i seznam. Xzone bude mít všchny čtyři balíky aut tedy 20 bonusových vozů?! http://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-preorder-guide/

    • Jeck1234

      Dobrý den chtěl bych se zeptat bude u teto edice taky ten baliček preciznosti s 5 aut?Jak to máte u zakladní hry co ted nabízíte?Děkuji předem za odpověd.

    • Muttaggen

      hmmm smazaný koment kvuli té brutální ceně? :D haha

    • Muttaggen

      na PS4 pujdou hry z PS3 stejným zpusobem jako ve winech poustíš gamesy pro DOS. nebudu ti to hledat v oficialnim prohlašení ale jde to!

    • Nitram1980CZ

      To stenly: jelikož ps4 neni zpětně kompatibilní s ps3 tak ne nebude možné naní spustit jakoukoliv hru z ps3

    • stenly

      hezký den,chtěl bych se zeptat jestli bude možné hrát gran turismo 6 určené pro ps3 na ps4?děkuji

    • Tomáš Pavlata

      stanley: jak uvádíte na tuto cz verzi stránky GT6, stejná edice je tato, proto bude obsahovat balíček

    • popeye

      Dobrý den,
      zajímá mne stejný dotaz jako od stanley
      Bude hra pro předplatitele obsahovat také balíček preciznost?

    • stanley

      Zdravím,chci se zeptat jestli budete pro předobjednatele dodávat ještě balíček Preciznost-5 exkluzivních vozidel navíc ? Tak jak se píše zde http://eu.gran-turismo.com/cz/products/gt6/preorder/ díky za odpověď.

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly