Premium Edition 60 GB + Fable 2
X360

6 490
Nákupem získáte 26 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 13831
  • Druhý díl tohoto nelineárního RPG - který ani tak nemá být klasickou hrou na hrdinu, jako spíše simulátorem role, kterou si sami definujete. V praxi to znamená, že pokud budete obchodovat s kupcem, který svoji maringotku zastavil na mýtině v lese, časem si tam postaví dům a během nějakých deseti let tam bude malá vesnice. Pokud jej ale naopak okradete a zabijete, mýtina zpustne a postupně zaroste lesem. Fable 2 se odehrává během nějakých 50 let a po celou tu dobu se jednotlivé lokace vyvíjejí dle zásahů hráče. V souvislosti s herním světem se tvůrci rozhodli umožnit hráči, aby koupil cokoliv. Můžete si koupit chatrč v lese, domek ve vesnici, hrad ve městě nebo dokonce i jeskyni. Pokud si koupíte hrad, stanete se zároveň pánem města v jeho okolí. Jestliže se zástupci daného města doposud hádali s církevními hodnostáři z blízkého kostela, kupte i kostel - problém vyřešen. Peter Molyneux chce, abyste nehráli jen skrz nějaký předepsaný svět a příběh, chce abyste hráli skrz poctivou simulaci. To je podle něj pravé next-gen RPG. Každý dobrý příběh stojí na bohatě vykreslených postavách, které se chovají přirozeně. Ve Fable 2 můžete mít sex. Tentokrát je také možné rozhodnout, zda si vezmete ochranu proti početí nebo ne. Pokud si ji nevezmete, nejspíš založíte rodinu. Skvělé na tom je, že pokud jste si na začátku hry vybrali ženskou postavu, pak budete moci poprvé v historii her otěhotnět. Vaše rodina pak může žít v chatrči nebo hradu – podle toho kolik jim dáte peněz. Při životě na hradě ale mohou vaše děti začít tloustnout, pokud jim nadále budete dávat příliš mnoho jídla a prostředků. Souboje budou inovovány především díky lepšímu fyzikálnímu modelu, chytře provázanému s návrhem hratelnosti. Zatímco dříve jste při máchání mečem mohli promáchnout skrz prostředí (zeď, strom apod.), ve dvojce se každý dotek s prostředím přesně počítá, takže abyste se mohli kolem sebe pořádně ohánět mečem, nesmíte zůstat v nějaké úzké uličce apod.
    Exkluzivní komplet konzole XBOX 360 Premium Edition 60 GB a RPG hry V ČEŠTINĚ Fable 2. Kupte si konzoli v této nabídce a dostanete dlouho očekávanou novinku Fable 2 ZDARMA. Nabídka platí jen do půlky listopadu.

    Součástí balení konzole XBOX 360 Premium Edition je 60 GB Harddisk, bezdrátový joypad, standardní, headset, HD AV kabel, odnímatelný faceplate, Ethernetový kabel, Xbox Live Silver konto.


    Elegantní design, špičkový výkon a bohaté online možnosti jsou stěžejní parametry této konzole nové generace. Součástí konzole je neplacená Xbox Live - Silver služba, díky které se můžete bez poplatků komunikovat s ostatními hráči z celého světa (textovou či hlasovou formou), stahovat dema a trailery, či další herní meteriály jako jsou nové levely, mapy, zbraně apod. + obsah vytvořený samotnými hráči.

    Technické údaje:
    Trojjaderný processor běžící na 3.2 GHz každý
    512 MB RAM GDDR3 700 MHz
    Grafická karta ATI 500 MHz
    12ti-rychlostní DVD mechanika, která dokáže přečíst formáty: DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD a JPEG Photo CD..
    Tři USB 2.0 porty, jeden ethernetový port a otvor pro WiFi adaptér (802.11 A/B/G).

    Veškeré hry při tom podporují formát obrazu 16:9, v rozlišení od 720p a 1080i, včetně anti-aliasingu (vyhlazení hran) a podpory zvukového standardu 5.1.

    Fable 2 v češtině:

    Druhý díl tohoto nelineárního RPG - který ani tak nemá být klasickou hrou na hrdinu, jako spíše simulátorem role, kterou si sami definujete. V praxi to znamená, že pokud budete obchodovat s kupcem, který svoji maringotku zastavil na mýtině v lese, časem si tam postaví dům a během nějakých deseti let tam bude malá vesnice. Pokud jej ale naopak okradete a zabijete, mýtina zpustne a postupně zaroste lesem. Fable 2 se odehrává během nějakých 50 let a po celou tu dobu se jednotlivé lokace vyvíjejí dle zásahů hráče. V souvislosti s herním světem se tvůrci rozhodli umožnit hráči, aby koupil cokoliv. Můžete si koupit chatrč v lese, domek ve vesnici, hrad ve městě nebo dokonce i jeskyni. Pokud si koupíte hrad, stanete se zároveň pánem města v jeho okolí. Jestliže se zástupci daného města doposud hádali s církevními hodnostáři z blízkého kostela, kupte i kostel - problém vyřešen. Peter Molyneux chce, abyste nehráli jen skrz nějaký předepsaný svět a příběh, chce abyste hráli skrz poctivou simulaci. To je podle něj pravé next-gen RPG. Každý dobrý příběh stojí na bohatě vykreslených postavách, které se chovají přirozeně. Ve Fable 2 můžete mít sex. Tentokrát je také možné rozhodnout, zda si vezmete ochranu proti početí nebo ne. Pokud si ji nevezmete, nejspíš založíte rodinu. Skvělé na tom je, že pokud jste si na začátku hry vybrali ženskou postavu, pak budete moci poprvé v historii her otěhotnět. Vaše rodina pak může žít v chatrči nebo hradu – podle toho kolik jim dáte peněz. Při životě na hradě ale mohou vaše děti začít tloustnout, pokud jim nadále budete dávat příliš mnoho jídla a prostředků. Souboje budou inovovány především díky lepšímu fyzikálnímu modelu, chytře provázanému s návrhem hratelnosti. Zatímco dříve jste při máchání mečem mohli promáchnout skrz prostředí (zeď, strom apod.), ve dvojce se každý dotek s prostředím přesně počítá, takže abyste se mohli kolem sebe pořádně ohánět mečem, nesmíte zůstat v nějaké úzké uličce apod.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (21)

    • almen22

      Můžete někdo potvrdit, že je tahle verze opravdu tichá? Druhý dotaz, přehraje z dvd nebo cd film v divxu včetně českých titulků?

    • beYYYk

      Je to ta nová verze s lepším chlazením?

    • jája

      Má tahle konzole premium edition HDMI výstup nebo to má jenom verze elite?

    • lordmike

      tenhle xbox jsem si objednal a je úplně parádní, tichoučký, vůbec není horký jako starý typy...velikost disku supr, na moje hraní to bude stačit..už aby přišel update dashboardu...jo a fable2 je prostě pohádková hra s nádherným zpracováním:)

    • Martin Schovanec

      Na tento komplet plati uplne stejna zaruka jako na ostatni X360 v CR.

    • wiru

      Platí zde prodloužená záruka 3 roky?

    • Banikovec

      to martin schovanec (admin) Jaká je DVD mechanika v tomhle Xboxu ?

    • ondb

      xbox 360 lze provozovat pres VGA kabel s beznym LCD monitorem, ale pro dobre vysledky je nutne aby nativni rozliseni takoveho LCD monitoru bylo jedno z nize uvedenych..

    • ondb

      xbox360 a LCD monitor:

      * You do not need a TV that supports high definition to use the Xbox 360 system. Like all consoles before it, Xbox 360 works perfectly on standard-definition TVs (the resolution for standard def is 480 interlace).
      * The high-definition support for Xbox 360 is dynamic, so even if a game is designed with 720p in mind, but your TV only supports 480p, 1080i and 1080p. Xbox 360 runs the game in the best resolution your TV offers (up to 720p, 1080i and 1080p).
      * If you do plan on running games in high definition with your HDTV, you'll need the Xbox 360 Component HD AV Cable, which comes standard with the Xbox 360 system (not the Xbox 360 Core System) and is sold separately as well.
      * If you're using the Xbox 360 VGA HD AV Cable to connect your Xbox 360 console to a computer monitor or TV monitor with a VGA connection, you'll have the opportunity to select from a variety of resolutions. They are:
      o 640 x 480
      o 848 x 480
      o 1024 x 768
      o 1280 x 720 (equivalent to 720p)
      o 1280 x 768
      o 1280 x 1024
      o 1360 x 768
      o 1920 x 1080
      * Whether using the Xbox 360 Component HD AV Cable or the Xbox 360 VGA HD AV Cable, you'll find the resolution settings in the System menu on the Xbox 360 Dashboard. Select Console Settings in the System menu, and then select Display to find all your resolution options.

    • Ivan

      Také by mě to zajímalo. Tato nabídka mě fasicnuje a vlemi rád bych si X360 pořídil. Ale nemám HD televizi a rád bych ho připojil ke svému širokoúhlému LCD displeji. Umožňuje to tento kabel?

    • Ondřej Hodboď

      jen se chci zeptat ... když mám lcd tv tak xbox zapojim normálně do hdmi konektoru ? jesli je to tak je u toho xboxu kabel aby to šlo spojit ... moc se nevyznám tak mě dyžtak opravte dík

    • Banikovec

      Co přesně je v tomhle Xboxu za mechaniku benQ Samsung nebo jiná ??? Potřebuju to do 31.řijna...

    • Martin Schovanec

      Jsou nastavit i jine jazyky, k rome cestiny je tamd ale jeste myslim dalsich 10 svetovych jazyku.

    • Khairon

      ta hra bude LEN v cestine alebo sa bude dat nastavit aj iny jazyk???

    • Imrich

      Jen co prodam PS2 tak du do toho

    • Jirka

      To je opravdu dobrá nabídka a uvažuji že si pořídím další xbox jako záložní za takovou luxusní cenu se to opravdu hodí. Kdybych xbox už neměl nebylo by vůbec o čem váhat.

    • Martin Schovanec

      Gildyn: je to standardni edice, ale dame k tomu take nasi minci :-)

    • Gildyn

      to Fable 2 je zběratelske edice nebo jen obyčejna?

    • Noob007

      To sem možná nepatří ale když připojím xbox360 k monitoru 4:3 LCD pojede to? budu mít obraz ???

    • Sun

      Jo, má to HDMI.

    • mea

      Dobrý den,
      má Premium edice xboxu HDMI výstup nebo nemá?

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

hracversusprisery, hernicteni, jaroslavsvelch
playstation5, playstation4, jarnislevy, springsale
starwarsoutlaws, starwars, hvezdnevalky, darek
valak, figurky, horor
pochmurnykraj, harrowcounty, deskovahra, komiks
hobit, bilbopytlik, bilbobaggins, hobbit