Port Royal

269
Nákupem získáte 5 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Jazyk: České titulkyČeské titulky
Kód produktu: 22018
  • V přístavu Port Royal panuje čilý obchodní ruch a vy doufáte, že se vám podaří zde pohádkově zbohatnout. Čím odvážněji si budete počínat, tím více můžete získat. Neriskujte však příliš, jinak můžete příležitost propást!

    Port Royal je napínavá karetní hra, ve které se hráči snaží odhadnout přiměřenou míru rizika, která je přiblíží k vítězství. Tah každého hráče je rozdělen na dvě části. V první fázi hráč vykládá karty z balíčku na stůl, zatímco ve druhé fázi si hráči mohou vyložené karty brát. Čím více lodí různých barev se hráči během tahu podaří vyložit, tím více vyložených karet si může vzít. Ale pozor, když vyloží druhou kartu lodi stejné barvy, jeho tah končí aniž by získal jedinou kartu.
    U karet však nezáleží pouze na počtu, ve hře jsou nejen karty lodí, ale také karty postav, které si hráč může najmout, a které hráčům přináší různé výhody. S pomocí námořníků a pirátů se může hráč vyhnout vyložení některých karet lodí, a tedy zkusit vyložit víc karet bez zvýšení šance, že o ně přijde. Další postavy umožňují hráči provádět expedice (zisk bodů) nebo získávat více peněz (hodí se na najmutí dalších postav).
    Dle vývoje hry hráči přizpůsobují svou strategii, více nebo méně riskují a vybírají si různé karty pomocníků. Když dosáhne některý z hráčů stanovený počet bodů, hra končí a hráč s nejvyšším skóre po dokončení kola se stává vítězem.

    Obsah balení:
    - 120 karet (z toho 50 lodí)
    - pravidla

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 2-5
    Doporučený věk: od 8 let
    Délka hry: 20-50 minut

    Obrázky :
    • obrázek Port Royal
    • obrázek Port Royal
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly