FIFA Street 3
PS3

(4x)
299
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Štítky: Fotbal
Kód produktu: 13263
  • Fotbalové superhvězdy z celého světa ve stylizované podobě akčních hrdinů této špičkové fotbalové arkády. Společně s některými z nejlepších profesionálních fotbalistů vyrazte do ulic a vyzkoušejte si styl a náboj pouliční kopané. V autentickém tréninkovém dresu předvedete svůj vlastní charakteristický styl hry a jedinečné dovednosti. Ať už jste ve vašem týmu specialistou na silovou hru, tvořivou rozehrávku, parádičky nebo tvrdé obranné zákroky, stanete se perfektním hráčem tohoto druhu fotbalu. Pomocí citlivého a intuitivního systému ovládání se rovnou ujmete kontroly nad svými hrdiny. Jednoduchou konfigurací tlačítek a analogové páčky můžete dělat plynulé kličky a triky, přičemž se vám nabízejí stovky různých způsobů a variant. Naplňte zbrusu nový Game Breaker energií pro předvedení maxima svých schopností a dejte jim volný průchod jako dosud nikdy předtím. Hladce obcházejte obránce, narážejte si míč o stěny a dávejte úžasné góly z voleje navzdory zákonům gravitace. Od předměstských hřišť Jižní Ameriky, přes střechy budov v Asii až po evropské ulice budou vaši hráči předvádět báječné výkony na pozadí skvělého výběru hudby, která zapadá do všech herních lokací, ožívajících a pulsujících s každým přesně načasovaným obranným zákrokem, dech beroucím trikem a nechytatelnou střelou na branku.
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (4)

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Snad jen ty triky ale to jen ze začátku,hodně směšné spracování až bych tuto větu zařadil spíše do záporu.
    • Příšerný fotbal skoro nulová hratelnost.Absolutně nenáviková hra.Stereotyp nic jineho.Koupě v případě že někdo sbírá Fifu.Absolutní propadák.

    Nejhorší fotbal co sem kdy hral.Chytne Vás to opravdu jen na chvíly pak jak popřemýšlíte pudete hru prodat či ještě lépe zahodit.Moje hodnocení důkazem.Jsou i lepší hry.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Velmi pěkné grafické zpracování a efektivní triky. Ze začátku velká zábava...Líbí se mi komiksové zpracování Wayna Rooneyho:-D
    • Triky jsou sice efektivní ale po čase jsou nudné protože se pořád opakují. Později začne být Stereotypní a velmi rychle omrzí

    Je to pro mě celkem velké zklamání protože jsem od téhle hry očekával mnohem víc než dokáže nabídnout. Taakže průměrná hra která nijak zvlášť neurazí ale ani nenadchne.

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • dobra bude urcite grafika sty sem padal na hubu jenom co sem videl obrazky!!!
    • je to porad to samy!a hratelnost bude minimalni pac ty triky!!! to se nenauci nikdo nikdy!!! to uz neni fotbal!!! co sem videl trailery tak jak sem rekl grafika very good ale zbtyek naprosto OUT!!!

    bude se to kupovat,hrat jenom proto ze je to FIFA!!!

    (Xzone.cz)
    Neověřený nákup
    • Nejlepší na tom jsou speciální tryky
    • Ale jak se všechny tryky naučíte hra strašně rychle omrzí je to pořád jedno a to samé dokola

    Je to taková prunjerná hra :-)

    Celkové hodnocení vypočítáváme z ověřených i neověřených hodnocení.
    Ověřený nákup - zákazník prokazatelně zakoupil produkt u nás v obchodě.
    Neověřený nákup - nemůžeme ověřit, zda zákazník produkt zakoupil.

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly