DIRT: Showdown
PS3

339
Nákupem získáte 14 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Doporučený věk: Od 7 let
Jazyk: AngličtinaAngličtina
Kód produktu: 20818
  • Rychlost, styl a destrukce!

    Bláznivá automobilová show, která se původně vyvinula ze série Colin McRae Rally a nyní si ještě tak trochu odskočila zaskotačit si. Vše je tentokrát postavené na bouračkách, skřípotu gum i plechů a na všem, na čem staví pořádná automobilová show. Užijete si tak neustálých strkanic, zákeřností a (ne)hezky vypadajících bouraček. Čím je wrestling pro bojové sporty, tím jsou tyto show pro motorsport.

    Ačkoliv jsou střety vozů nejdůležitějším faktorem hratelnosti, dočkáte se i "normálních" závodů. V jejich průběhu se sice neubráníte mnoha strkanicím, ale pořád půjde především o první místo v cíli. V čistém demoličním módu se ocitnete ve speciální aréně, kde si všechna auta půjdou obrazně řečeno po krku. Cílem je vyřadit jich co nejvíc a vydržet co nejdéle.

    Vedle závodů a destrukce je k dispozici také sbírka takzvaných Hoonigen režimů. V těch půjde o provádění těch nejkrkolomnějších triků ve speciálně upravených arénách. Zde platí: kdo nahraje víc bodů, vyhrává.

    Hlavní rysy :
    • NOVÝ DiRT - Showdown je nová arkádová závodní hra od tvůrců uznávané série DiRT s přístupným a jednoduchým ovládáním v kombinaci s nádherným prostředím a ohromující grafikou.
    • ROZSÁHLÝ VOZOVÝ PARK - DiRT Showdown nabízí neuvěřitelný výběr vozů. Zcela nový gymkhána 4 HFHV Ford Fiesta Kena Blocka debutuje vedle pestrého výběru vozidel jako jsou limuzíny, náklaďáky, dodávky, sporťáky a mnoho dalších.
    • RYCHLOST, STYL a NIČENÍ NA 3 ZÁVODNÍCH SCÉNÁCH:
      1. ZÁVODY BEZ PRAVIDEL - použijte nitro na zrychlení vaší jízdy v řadě závodních režimů plných překážek, vedlejších cest a ramp nabízející to pravé adrenalinové závodění.
      2. DEMOLIČNÍ DERBY – rozrážejte a rozdrťte vše co vám přijde do cesty v celé řadě tématických demoličních derby podporovaných EGO enginem.
      3. FREESTYLE HOONIGAN - nový systém ovládání vám umožňuje uvolnit se a pořádně to rozjet v senzačních freestyle parcích.


    Obrázky :
    • obrázek DIRT: Showdown
    • obrázek DIRT: Showdown
    • obrázek DIRT: Showdown
    • obrázek DIRT: Showdown
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly