Karetní hra Ticket to Ride

499
Nákupem získáte 20 kreditů
Osobní odběr
zdarma
23 let
zkušeností
Naše výhody
8x vítěz
Ceny kvality
5000
výdejen
Merchandise: Desková hra
Kód produktu: 21838
  • Karetní verze hitu Ticket To Ride. Hra přináší zábavu pro celou rodinu a navíc ji díky rozměrům můžete mít stále u sebe.

    Karetní varianta hry Ticket to Ride je samostatná hra, která hráčům předkládá stejně vzrušující, zábavné a jednoduše naučitelné prvky jako její desková předloha, navíc doplněné o několik novinek a především v jednoduše přenositelném formátu.

    V karetním Ticket to Ride se hráči snaží sbírat sady ilustrovaných karet vagonů. Vytvořené vlakové soupravy pak přichystají a vypraví na trať, kde s nimi zajištují spojení mezi nejrůznějšími destinacemi.
    Hráči mohou v každém kole provést pouze jeden ze tří úkonů - dobrat si další karty (vagonky či lokomotivy nebo vlakové trasy) nebo připravit soupravu k vypravení = vyložit na stůl buď 3 karty různé barvy či několik karet stejné barvy. Není ovšem možné vyložit kratší soupravu stejné barvy, jakou už má vyloženu někdo jiný. Naopak v případě, že se povede vyložit soupravu delší, majitel původní soupravy o tu svoji přijde.
    V každém kole je také jeden připravený vagón (či lokomotiva) z vlaku každé barvy vypraven na trať. Vyložené soupravy se tak postupně zkracují, až se někomu podaří připravit soupravu delší. Vagonky, které se hráčům podařilo vypravit, mohou na konci hry použít k sestavení získaných vlakových spojů mezi městy. Hráči získávají body za každou vlastněnou trasu, kterou dokáží vypravenými vagonky realizovat. Naopak za vlastněné trasy, na něž nemají dost vagonků body ztrácí.
    Pro úspěch ve hře je důležíté správně vybírat barvu sbíraných vagonků, vykládat je ve správný čas a také pamatovat si, jaké vlaky již jsou vypraveny. Jedině tak lze vypravit nejvíce vlaků na nasmlouvané vlakové trasy.

    Charakteristiky:
    Počet hráčů: 2-4
    Doporučený věk: od 8 let
    Délka hry: 30 minut

    Obrázky :

    • obrázek Ticket to Ride - karetní hra
    • obrázek Ticket to Ride - karetní hra
    • obrázek Ticket to Ride - karetní hra
  • Diskuze dočasně vypnuta

    Své dotazy k objednávkám prosím směřujte na email xzone@xzone.cz. Děkujeme.

    Komentáře (0)

  • Recenze (0)

Sledujte nás na instagramu

velikonoce, veselevelikonoce, svatky
soutez, riseoftheronin, soutezime, ps5
chudacci, filmovysoundtrack, vinyl, poorthings, poorthingsmusic
onepiece, monkeydluffy, kucharka
thelastofus2, tlou2, clickertlou, figurka
dunepart2, dune, lisanalgaib, duna, vinylovedesky, vinyly